Na de meetafspraak die soepel verliep , voor het eerst besteld bij ShirtbyHand . Het shirt werd na een kleine 2 weken bezorgd maar was helaas iets te krap . Contact opgenomen en ze hebben de maatv... Se mere
- Het concept van persoonlijke maten opnemen werkt goed - shirt past perfect. - Mooie stof - Bestelling en levering gebruiksvriendelijk. - En ... een heel redelijke prijs
Jouw overhemd op maat vanaf 69 euro | Online maat bepalen of plan een gratis meetafspraak | 100% tevredenheidsgarantie | Beoordeeld met een 9,6
ShirtbyHand - Making shirts personal

- 100% Perfect Fit Guarantee
Fast delivery and 100% Satisfaction Guaranteed!
Free first class delivery direct to your door and the guarantee that you will be happy with your custom tailored shirt.
Overschiestraat 65, 1062 XD, Amsterdam, Noord-Holland, Holland
- 0208816620
Svarer typisk inden for 48 timer
Prachtig op maat gemaakte shirt en polo…
Prachtig op maat gemaakte shirt en polo gekocht bij Shirt by Hand! Aanrader!
Goede kwaliteit en prima service
Goede kwaliteit en prima service. Zeer klantvriendelijk
Goede Kwaliteit
Goede communicatie, houden zich aan hun afspraken. Aangezien ik een wat afwijkende maat heb zei ik bij het opmeten dat ik best bereid ben om een eventuele meerprijs te betalen omdat er dus ook meer stof verwerkt moest worden in mijn overhemd. Het antwoord was dat dat niet nodig was en in de prijs was inbegrepen. Krijg wel iets teveel mail van ze over wat ze nu weer allemaal in hun arssortiment hebben. Ik weet ze wel te vinden, en ga zeker meer bestellen
Super service, had een probleem met een shirt en is top opgelost! Dank Kim voor de klantenservice.

Mooi shirt
- Het concept van persoonlijke maten opnemen werkt goed - shirt past perfect.
- Mooie stof
- Bestelling en levering gebruiksvriendelijk.
- En ... een heel redelijke prijs

Prima service
Prima service, alles opgemeten in Amsterdam en na 3 weken shirt thuis ontvangen

Besvarelse fra ShirtbyHand - Netherlands
Super service met snelle en goede oplossing
Het shirt werd na een kleine 2 weken bezorgd maar was helaas iets te krap .
Contact opgenomen en ze hebben de maatvoering aangepast en een nieuw shirt besteld .
Deze werd na anderhalve week bezorgd en zit perfect !!
Kortom , geweldig service en het probleem snel opgelost dus kan een ieder ShirtbyHand aanraden en ga er zeker nog meer bestellen 👍🏻

Deskundige service
Deskundige service. Prima hemden. Meting thuis: secuur en vriendelijk. Ben er blij mee.
Ad

Besvarelse fra ShirtbyHand - Netherlands
De overhemden zijn van goede kwaliteit
De overhemden zijn van goede kwaliteit. En in der loop van jaren zijn mijn maten veranderd en het door geven online van mijn nieuwe maten was geen probleem

Goede ervaringen met ShirtbyHand
Goede ervaringen met ShirtbyHand, veel variatie, goeie pasvorm en ook als er een probleempje ontstaat wordt het keurig opgelost!

Besvarelse fra ShirtbyHand - Netherlands
ShirtbyHand geeft eersteklas service en…
ShirtbyHand geeft eersteklas service en hun producten zijn top!

Besvarelse fra ShirtbyHand - Netherlands
Eindproduct is goed, communicatie minder
Eindproduct is goed, 1e keer besteld en laten opmeten maar toch niet goed. Communicatie daarna had beter gekund en duurde ook (te) lang om shirt weer terug te krijgen. Uiteindelijk zelf gebeld: we sturen het op, wanneer klaar, en bel maandag maar terug - vrijdagmiddag 13u… Aangegeven dat ik het graag voor business trip wilde dat zondag begon maar geen oplossing werd gegeven.

Besvarelse fra ShirtbyHand - Netherlands
Uitstekende kwaliteit en service voor…
Uitstekende kwaliteit en service voor een scherpe prijs. Heb gebruik gemaakt van meetservice (aan huis), en dat verliep perfect. Aardige medewerkster. Het overhemd arriveerde een paar weken later en past (na twee wasbeurten) perfect. Mooie stof. Ga er nog een paar bestellen.

Besvarelse fra ShirtbyHand - Netherlands
Ik ben naar Amsterdam gegaan voor het…
Ik ben naar Amsterdam gegaan voor het opmeten, dit gebeurde in een professionele en ontspannen sfeer.
Tevens werden alle stoffen en modellen overhemden besproken
Daarna 2 overhemden besteld. Als cadeau een huidkleurige T-shirt ontvangen.

Besvarelse fra ShirtbyHand - Netherlands
Goed product en goede service
Afspraak om op te meten is snel gemaakt, bestellen gaat eenvoudig en na 3 weken krijg je een mooi shirt thuis. Als het shirt toch niet helemaal goed is, heb je makkelijk contact met het bedrijf en wordt obv foto's gekeken wat er beter moet. Vervolgens wordt op hun kosten een nieuw shirt gemaakt en naar je opgestuurd. Ik heb nu 3 shirts van ze en ben erg tevreden. Goede kwaliteit, betaalbaar en goede klantenservice.

Besvarelse fra ShirtbyHand - Netherlands
Lovely work and have gotten long life…
Lovely work and have gotten long life from the shirts I have bought.