ShirtbyHand - Netherlands Anmeldelser 663

4,8

Overschiestraat 65, 1062 XD Amsterdam, Noord-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na de meetafspraak die soepel verliep , voor het eerst besteld bij ShirtbyHand . Het shirt werd na een kleine 2 weken bezorgd maar was helaas iets te krap . Contact opgenomen en ze hebben de maatv... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

- Het concept van persoonlijke maten opnemen werkt goed - shirt past perfect. - Mooie stof - Bestelling en levering gebruiksvriendelijk. - En ... een heel redelijke prijs

Virksomhedsoplysninger

1. Herretøjsbutik
  2. Herreskrædder
  3. Skrædder
  4. Smokingbutik

Skrevet af virksomheden

Jouw overhemd op maat vanaf 69 euro | Online maat bepalen of plan een gratis meetafspraak | 100% tevredenheidsgarantie | Beoordeeld met een 9,6

ShirtbyHand - Making shirts personal

Skrevet af virksomheden

100% Perfect Fit Guarantee

Fast delivery and 100% Satisfaction Guaranteed!

Free first class delivery direct to your door and the guarantee that you will be happy with your custom tailored shirt.

Of course we hope you love your shirt after arrival. If you don't, contact us over chat or mail. Just let us know what alterations you would like to make and we will take care of the rest.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Goede Kwaliteit

Goede communicatie, houden zich aan hun afspraken. Aangezien ik een wat afwijkende maat heb zei ik bij het opmeten dat ik best bereid ben om een eventuele meerprijs te betalen omdat er dus ook meer stof verwerkt moest worden in mijn overhemd. Het antwoord was dat dat niet nodig was en in de prijs was inbegrepen. Krijg wel iets teveel mail van ze over wat ze nu weer allemaal in hun arssortiment hebben. Ik weet ze wel te vinden, en ga zeker meer bestellen

17. april 2026

Super service

Super service, had een probleem met een shirt en is top opgelost! Dank Kim voor de klantenservice.

Hi Aldo,

Tuurlijk geen probleem! Fijn dat je tevreden bent.

Fijne dag vandaag!

Mooi shirt

- Het concept van persoonlijke maten opnemen werkt goed - shirt past perfect.
- Mooie stof
- Bestelling en levering gebruiksvriendelijk.
- En ... een heel redelijke prijs

Hi Johan,

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat het shirt perfect zit. Daar doen we het voor. Mooi dat je ook tevreden bent over de stof en het bestel- en leverproces. Veel draagplezier en hopelijk tot een volgende keer!

Team ShirtbyHand

Prima service

Prima service, alles opgemeten in Amsterdam en na 3 weken shirt thuis ontvangen

Goedemorgen Edwin,

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! Goed dat alles soepel is verlopen tijdens het opmeten in Amsterdam. We hopen dat hij perfect zit en dat je er met plezier in rondloopt.

Fijne dag vandaag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service met snelle en goede oplossing

Het shirt werd na een kleine 2 weken bezorgd maar was helaas iets te krap .
Contact opgenomen en ze hebben de maatvoering aangepast en een nieuw shirt besteld .
Deze werd na anderhalve week bezorgd en zit perfect !!
Kortom , geweldig service en het probleem snel opgelost dus kan een ieder ShirtbyHand aanraden en ga er zeker nog meer bestellen 👍🏻

Hi Cees,
Dank je wel voor je bericht! Jammer dat het eerste shirt net niet goed zat, maar fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Goed om te horen dat de nieuwe nu perfect zit.

Bedankt voor je vertrouwen en veel draagplezier! 😊

Deskundige service

Deskundige service. Prima hemden. Meting thuis: secuur en vriendelijk. Ben er blij mee.
Ad

Hi Ad,
Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de hemden als de meting aan huis. Ik geef je complimenten zeker door aan mijn collega.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De overhemden zijn van goede kwaliteit

De overhemden zijn van goede kwaliteit. En in der loop van jaren zijn mijn maten veranderd en het door geven online van mijn nieuwe maten was geen probleem

Hi John,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de overhemden. Ook goed om te weten dat het aanpassen van je maten online soepel is verlopen, we proberen dat zo makkelijk mogelijk te maken.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Goede ervaringen met ShirtbyHand

Goede ervaringen met ShirtbyHand, veel variatie, goeie pasvorm en ook als er een probleempje ontstaat wordt het keurig opgelost!

Hi Dignus,

Leuk om te horen! Bedankt voor je review. Fijn dat alles naar wens is.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ShirtbyHand geeft eersteklas service en…

ShirtbyHand geeft eersteklas service en hun producten zijn top!

Hi Jan,

Dank je wel, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de shirts. Leuk om te lezen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op tijd geleverd en prima kwaliteit.

Op tijd geleverd en prima kwaliteit.

Hi Ton,

Dank je wel voor je review! Fijn dat de levering op tijd was en dat de kwaliteit goed bevalt.

Goed om te horen!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Eindproduct is goed, communicatie minder

Eindproduct is goed, 1e keer besteld en laten opmeten maar toch niet goed. Communicatie daarna had beter gekund en duurde ook (te) lang om shirt weer terug te krijgen. Uiteindelijk zelf gebeld: we sturen het op, wanneer klaar, en bel maandag maar terug - vrijdagmiddag 13u… Aangegeven dat ik het graag voor business trip wilde dat zondag begon maar geen oplossing werd gegeven.

Hi Jesse,

Dank je wel voor je uitgebreide terugkoppeling en je eerste bestelling bij ons. Fijn om te horen dat het eindproduct uiteindelijk goed is.

Jammer dat het in het begin niet meteen goed zat en dat de communicatie en timing daarna niet lekker liepen. Dat had beter gemoeten.

We nemen je feedback mee om dit te verbeteren. Mocht je het nog willen bespreken, laat het gerust weten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi shirt en keurig op tijd

Mooi shirt en keurig op tijd. Goede kwaliteit.

Hi Ton,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het shirt goed bevalt en dat alles netjes op tijd was.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende kwaliteit en service voor…

Uitstekende kwaliteit en service voor een scherpe prijs. Heb gebruik gemaakt van meetservice (aan huis), en dat verliep perfect. Aardige medewerkster. Het overhemd arriveerde een paar weken later en past (na twee wasbeurten) perfect. Mooie stof. Ga er nog een paar bestellen.

Hi Ernst,

Wat leuk om te horen! Ik geef het door aan de collega die bij je is langs geweest. Altijd fijn om zulke positieve reacties te lezen.

Dank je wel voor het delen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben naar Amsterdam gegaan voor het…

Ik ben naar Amsterdam gegaan voor het opmeten, dit gebeurde in een professionele en ontspannen sfeer.
Tevens werden alle stoffen en modellen overhemden besproken
Daarna 2 overhemden besteld. Als cadeau een huidkleurige T-shirt ontvangen.

Hi Michiel,

Dank je voor je bericht! Leuk dat je in Amsterdam bent langsgekomen. Fijn om te horen dat de sfeer goed was en dat je rustig alles hebt kunnen bekijken en kiezen. Veel plezier met je overhemden!

Fijne dag!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed product en goede service

Afspraak om op te meten is snel gemaakt, bestellen gaat eenvoudig en na 3 weken krijg je een mooi shirt thuis. Als het shirt toch niet helemaal goed is, heb je makkelijk contact met het bedrijf en wordt obv foto's gekeken wat er beter moet. Vervolgens wordt op hun kosten een nieuw shirt gemaakt en naar je opgestuurd. Ik heb nu 3 shirts van ze en ben erg tevreden. Goede kwaliteit, betaalbaar en goede klantenservice.

Goedemorgen Wouter,

Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en shirts. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Veel plezier met je shirts en graag tot ziens!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

gewoon goede service

gewoon goede service. en kwaliteit

Hi Fred,

Bedankt voor je!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel onze service als de kwaliteit. Daar blijven we ons voor inzetten.

Graag tot een volgende keer.

goede persoonlijke advies

goede persoonlijke advies. mooie stoffen

Hi Rob,

Bedankt voor de review!

Fijn dat de stoffen en het persoonlijk advies zo goed is bevallen.

Hopelijk tot snel!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lovely work and have gotten long life…

Lovely work and have gotten long life from the shirts I have bought.

4. marts 2026

Hi David,

Thank you so much for your kind feedback!

We're delighted to hear that you've been enjoying the quality and longevity of our shirts.

Your support truly means a lot to us!

We hope to see you soon.

With kind regards,

Team shirt by hand

Læs mere om andre typer anmeldelser.