HOLD JER FOR GUD SKYLD FRA DETTE SVINDEL FIRMA HOLD JER FOR GUD SKYLD FRA DETTE SVINDELFIRMA det er ikke andet end plat og svinde, der er ingen mennesker bag kun Auto genereret mails om af fremsend... Se mere
Jeg bestilte slik til vores sølvbryllup to uger før festen. I dag, 3 uger senere er varerne endelig overgået til Bring👍. Vælg en anden leverandør eller bestil dine varer en måned før anvendelse... Se mere
3 stjerner for, hurtig refundering af for meget fragt, betalt, iflg. Netpris og Shippiis pristabel. Derefter går det bare ned af bakke. Modtager mail, for 2 dage siden, at varerne er under le... Se mere
Forfærdelig virksomhed. Køb endelig ikke noget, hvor shipii er leverandør Jeg havde bestilt nogle varer, som ikke kom frem. Ved henvendelse til både forhandler, netpris.dk og shipii.com får jeg kun... Se mere
Fik hurtig levering
Fik hurtig levering, efter jeg havde bestilt varer ved Netpris .
Bruger helt sikkert gerne Shipii (og netpris) igen .
Bestilte en Fredag og havde varen fra…
Bestilte en Fredag og havde varen fra netpris Torsdag
Hurtigt levering
Ingen problemer
Dårligt informationsniveau.
Ingen information om pakken i flere dage indtil den lige pludselig uden varsel bliver leveret.
Total uigennemskueligt hvornår man får…
Total uigennemskueligt hvornår man får sine varer. Dernæst kan man ikke kontakte dem telefonisk, men kun via mail som det tager dem en lille uge at vende tilbage på. Alt for ringe.
SVINDEL - SVINDEL - SVINDEL
SVINDEL - SVINDEL -SVINDEL
Website Netpris.dk er en del af shipii.com og man skal bruge dette transportfirma for at kunne få sine varer leveret fra Netpris.dk. Varene kommer aldrig !!!!!!
Brug ikke dette firma, hvis i alligevel har trykket på knappen, så få kørt en retur så hurtigt som muligt ved jeres bank, de har stjæler jeres vare og i ser dem aldrig.
Jeg har politianmeldt firmaet i dag, og bedt min bank om at køre betalingen på vores kreditkort retur
Er på 8.dag idag
Er på 8.dag idag. Ingen svar, og ingen ting overhovedet!! Kan ikke anbefale på nogen som helst måder!
Perfekt hurtig levering
Bestilte på netpris.dk for 21 dage…
Bestilte på netpris.dk for 21 dage siden og har stadig ikke modtaget mine varer som skulle leveres Shipii!! Elendigt.
Forfærdelig virksomhed
Forfærdelig virksomhed. Køb endelig ikke noget, hvor shipii er leverandør
Jeg havde bestilt nogle varer, som ikke kom frem. Ved henvendelse til både forhandler, netpris.dk og shipii.com får jeg kun standardmails tilbage. Ingen til at tage ansvar eller give et fornuftigt svar. Der er nu gået 12 dage uden levering eller svar.
Man kan forvente ødelagte sodavands…
Man kan forvente ødelagte sodavands rammer 😨 og nogle sodavand var knuste