DU får en chance i livet. Så være forsigtigt ang. Shiny Star
Jeg vil desværre ikke give Shiny Star en stjerne. Da de fortjener ikke det. Jeg vil give -1000 i karakter. Her er følgende begrundelser:
1) Døren var låst, da nogen gæster ankom. Det var svært at finde den rigtig lokal oveni. Min kære søster valgte at holde hendes forlovelsesfest d.14/4, og desværre må jeg sige at intet var okay den dag. Dørene var låst hvor vi måtte vente i 30 min før der kom en og åbnede døren.
2) Atomsfæren var stressende, ubehagelig, ingen ordentligt kommunikation mellem dem og min søster/min familie. Derudover var der dårlig opførelse og hård attitude på over for hendes gæster (Vores gæster fortalte os det, og sagde at de ikke vil leje deres lokal efter oplevelsen). Jeg blev sur, men jeg måtte holde styr på rodet, og få ordnet det værste. Alt tingene gik så stærkt. De informerede intet til min søster eller min familie om at uddele af mad (Mad var kedeligt) eller kage.
3) Lidt positiv om dem: de hjalp med at anskaffe/udleje højtalere. Men en af højtaleren virkede heller ikke
4) Derudover var toiletterne noget der var løgn. Lederens højrehånd havde en meget klam attitude på, hvor hun gik ind til lederen og snakkede på afghansk så vi ikke forstod hvad der blev sagt. Hun var på dagen også repektløs overfor mine veninde der spurgte hende om der ikke kunne skaffe toiletpapir og der blev ikke hentet noget.
5) Det værste om dem: Problemet har eskaleret sig, og deres ledere har ringet til min lillesøster og råber af hende, og bad hende om at slette hendes anmeldelse her på siden, og han tilbageholder hendes billeder og videoer indtil hun gør hvad han ønsker. Deres leder truede min søster med at tilbageholde billeder/videoer pga. hendes ærligt meninger om dem (Wallah vi er i Saudi Arabien pludseligt).
6)Det er både respektløs og uaccepektabel. Jeg vil klart fraråde alle og enhver fra dette selskab. Jeg håber ligeledes at alle tager mit ord nøje, da det er ren sandhed, og intet er opfundet. Min lillesøster opslag er her på siden, og er under mit opslag.
Det er for dårligt Shiny Star at være sådan overfor jeres gæster der vælger jer med det gode hjerte
Her er tip, hvis I vil gerne leje deres service:
1 ) Lej kun deres lokal med ingen medarbejder, mad eller kameramand- service.
2) Hyre din egen kameramand med bedre pris og god kvalitet service.
3) Angående mad: lav din egen mad eller finde en restaurant/kok.
4) Lej til små begivenheder. Du vil ikke have dårligt service til konfirmation, forlovelse, bryllup eller andre stor begivenheder.