Det er umuligt at komme i kontakt med…
Det er umuligt at komme i kontakt med support.
Runestenen 7, 8210, Aarhus, Danmark
Det er umuligt at komme i kontakt med support.
Det er umuligt at få fat i en mail til kundeservice .. 😡
Vil du sende defekte vare retur skal du selv betaler for returlabel.. det er ikke okay ..😡
Det har været rigtig god kvalitet de andre gange jeg har bestilt men har ikke fået min pakke og det er over 14 dage siden at jeg bestilte hvilket er lidt irriterende da jeg brugt rimelig mange penge på det
God kvalitet, venligt personale, fleksible løsninger, mange gode års samarbejde med IKAS (Institut for kvalitet og akkreditering i sundhedsvæsenet, Aarhus N)
Super rengøring til super pris og overholder altid deres aftaler.
Kan klart anbefales :-)
Shine Danmark leverer et flot stykke arbejde hver gang. Personalet er hårdarbejdende og yder altid den ekstra service.
Med Shine Danmark får du en samarbejdspartner der effektivt dækker alle ens rengøringsbehov!
Vi er glade for valget af Shine Danmark!
Shine Danmark får vores bedste anbefaling. Niveauet er højt og stabilt, og vi er meget glade for samarbejdet.
Vi har det sidste år brugt Shine Danmark til rengøring i vores butik. Vi håndterer en del fødevarer som kræver at vi altid har en renlighed som er 100% på plads og har dertil kunder som kommer i butikken som skal stå pæn og ren.
Vi har brugt Shine Danmark til at sørge for at vi altid har kunne leve op til alle krav, myndigheder - såvel som vores egne og kundernes.
Vi har aldrig kunne sætte en finger på noget som ikke har været i orden og kan på det varmeste anbefale Shine Danmark..
Frost og Fnug - Bruuns Galleri
Altid tip top rengøring. Er der behov for ekstra hjælp står de altid klar!
Søde, rare og engagerede mennesker som udførte et flot arbejde. Kom til tiden og overholdt aftalen fuldt ud (+ lidt ekstra). Vi er meget tilfredse
God stabil betjening, kommer til tiden og laver hvad der er aftalt
ShineDanmark har gjort rent hos os i 8 år og yder en udmærket indsats.
Vi bruger lige nu Shine på vores institution. Vi er yderst tilfredse. De gør meget grundigt rent og er imødekommende og venlige overfor såvel vores børn og personale. Jeg kan varmt anbefale Shine, hvis man ønsker at få gjort godt rent
Bestseller Ryesgade, Aarhus, har benyttet Shine Danmark gennem 8 år og er rigtige glade for det gode samarbejde. Kvaliteten af rengøringen er høj og hvis der skulle være ændringer eller ønsker, så reageres der hurtigt.
Vi kan varmt anbefale Shine Danmark.
Fik udført flytterengøring af Shine Danmark.
God proces hvor en medarbejder først var ude og bese opgaven, et pris-estimat blev givet, opgaven udført som aftalt, og prisen stemte med estimatet. Lejligheden var superpæn til synet. Kan anbefales, hvis man har brug for hjælp til at klare rengøringsdelen ved fraflytning af bolig. Jeg er glad for have haft en bekymring mindre i forbindelse med min flytning.
Efter skift til Shine Danmark, har Gina Tricot oplevet en høj standard på rengøring i vores butikker. Hvis der en sjælden gang skulle være noget vi ikke er tilfreds med, så bliver der taget acion med det samme, og rettet op på tingene. Vi er rigtigt tilfredse med Shine Danmark som rengøringsfirma i vores butikker.