Een olie massage ontvangen van florian eerst wat over en weer gemaild en telefonisch met hem gesproken. Ik zit met ernstige blokkades op mijn lichaam op verschillende plaatsen zowel mentaal van aard a... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Al verschillende keren bij Florian langs geweest en telkens weer kom ik zoveel "lichter" buiten. Ik blijf het bijzonder vinden hoe Florian mij via z'n massage telkens opnieuw uitnodigd om mee te gaan... Se mere
Ik heb onlangs een shiatsu-behandeling gehad en ben ontzettend tevreden. De therapeut nam de tijd om mijn klachten te bespreken en paste de behandeling daar perfect op aan. Ik voelde me direct ontspan... Se mere
It was a nice experience where I could relax and connect with myself. I could notice and feel the differences in my body from the moment my session finished and also in the next days.
Authentieke shiatsu en cranio behandelingen en oliemassage. Ontspanning en genezing op alle vlakken. Authentic shiatsu en cranio treatments and oilmassage. Relaxation and healing on all levels.
Brugge, Belgien
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Florian werkt zo aandachtig en zo bewust dat je niet anders kan dan zelf ook helemaal naar binnen keren. Hij gaat naar de plekken die het meeste aandacht nodig hebben. Dankjewel voor je werk, energie en passie.
Uitstekende behandeling, was zeer rustgevend en ontspannend voor mezelf,
zeker voor herhaling vatbaar.
Sien

Besvarelse fra Shiatsu Brugge
Een eerste maal een shiatsu behandeling gehad een maand geleden en een hele tijd opvallend minder last van mijn spieren. En heel relaxerend.

Besvarelse fra Shiatsu Brugge
In een oase van rust voel je je na een behandeling bij Florian als herboren. Rustig en bekwaam voor zowel Shiatsu als craniobehandeling! Een echte aanrader!!!

Besvarelse fra Shiatsu Brugge
Aanrader van formaat! Ik ben altijd heel ontspannen nadien.

Besvarelse fra Shiatsu Brugge
Florian Vyasa is een ware ‘healer’. Zacht, respectvol en toegewijd. Zijn warme handen vinden een weg over je lichaam en blijven wat langer stilstaan bij een plek die het nodig heeft. Achteraf voel je hoe alles beter stroomt en er meer ruimte gecreëerd is. Een ware deugd voor je hele zijn.

Besvarelse fra Shiatsu Brugge
Het was enige tijd geleden dat ik voor een behandeling kwam, en het was voor mij een goeie herinnering hoe ondersteunend shiatsu werkt, zowel fysisch als mentaal-emotioneel gesproken.
Florian beoefent shiatsu met diep respect en dat is voelbaar.

Besvarelse fra Shiatsu Brugge
Fantastische handen in een rustige en vertrouwelijke sfeer! Zowel voor Shiatsu als Cranio-Sacraal behandelingen een echte aanrader!

Besvarelse fra Shiatsu Brugge
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.