Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je wordt warm onthaald. Nadien vindt er een intakegesprek plaats waarin alles over de hyperbare zuurstofcabine wordt uitgelegd. Nadien wordt er consent gevraagd en mag je plaatsnemen in de cabine. Zen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag nog eens bij Shendu langs geweest wegens erge nek - en spanningshoofdpijn. Heb 1u dieptemassage gekregen door de gouden handen van Hans. Ben buiten gegaan, nek en hoofdpijn zo goed als weg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik onderging een laser behandeling voor endometriose waarbij zenuwen werden beschadigd. Ik heb er zeker 20 jaar mee gesukkeld ik ben een tijdje geleden gestart met hyperbare zuurstof therapie voor ant... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zoals altijd heeft Hans ervoor gezorgd dat mijn pijnlijke spieren daarna veel beter aanvoelden. Na de dieptemassage voel je je super. Zalig gevoel na x aantal dagen pijn dus k ga volgende keer sneller... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Massør
  2. Akupunktør
  3. Asiatisk massage

Skrevet af virksomheden

Bij Shendu draait alles om het herstellen van jouw welzijn en het in balans brengen van lichaam en geest door middel van traditionele Chinese geneeskunde en moderne therapeutische technieken. Ze bieden een breed scala aan behandelingen aan, waaronder acupunctuur, massages en hyperbare zuurstoftherapie, die gericht zijn op zowel fysieke als emotionele genezing. Acupunctuur is een van hun specialiteiten en wordt ingezet voor diverse klachten zoals chronische pijn, vermoeidheid, en hormonale disbalans. Deze behandelmethode kan ook ondersteuning bieden bij emotionele klachten door het herstellen van de energiebalans in je lichaam. Shendu biedt daarnaast energetische massages aan die het lichaam tot rust brengen en helpen blokkades op te heffen, waardoor je weer met een fris gevoel verder kunt. Tuina, een Chinese massagetechniek, richt zich bijvoorbeeld op het verminderen van pijn door energetische blokkades aan te pakken, en is aangepast voor zowel volwassenen als kinderen​. Daarnaast biedt Shendu hyperbare zuurstoftherapie aan, een behandelmethode die helpt bij het verbeteren van de doorbloeding en het versnellen van het herstelproces, ideaal voor huidherstel en pijnbestrijding. Deze therapie kan ook de slaapkwaliteit bevorderen en ontstekingen tegengaan, wat gunstig is voor mensen met chronische aandoeningen zoals artritis en fibromyalgie​. Bezoekers worden begeleid door specialisten zoals Hans Wauwermans en Christel Verdonck, die beiden gepassioneerd zijn over holistische zorg en het combineren van Westerse en Oosterse technieken om het lichaam te helpen genezen. Hans heeft een bijzondere focus op het wegnemen van stressgerelateerde klachten via diepgaande massages, terwijl Christel zich richt op emotionele balans door middel van acupunctuur en vibratietherapie met stemvorken​. Wil je meer energie, minder stress of pijnklachten verminderen? Bij Shendu vind je behandelingen die afgestemd zijn op jouw behoeften en die het herstelproces op een natuurlijke manier ondersteunen.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Ontspannend en revitaliserend

Het is steeds een plezier om bij Hans langs te gaan voor mijn periodieke preventieve massagebeurt. Een warm onthaal, heel professioneel en met kennis van zaken. Voor mij ontspannend en revitaliserend. Een echte aanrader!

13. juni 2023

Dank je wel

Dieptemassage

Een dieptemassage zoals het hoort, ieder diep spiertje werd aangeraakt..... daags nadien beetje stram maar vooral op weg naar een sneller herstel van de gevoelige spieren... dankuwel Hans

31. oktober 2023

Dank je wel

Ik wist totaal niet wat te verwachten

Ik wist totaal niet wat te verwachten
Dus ik heb me eigenlijk helemaal overgegeven na dat ik mijn verhaal en mijn klachten
Met christel besproken heb
We hebben dan samen een behandeling besproken
En zij heeft deze uitgevoerd met goede zorgen
Ik heb me er helemaal voor open gezet en ben aangenaam verrast!
Na weken/maanden lange pijn ben ik buiten gegaan bij christel met een heel ander gevoel
En mijn pijn was weg ook de dag erna opgestaan zonder pijn
Mij zie je zeker terug !
Dankjewel

11. oktober 2023

graag gedaan, dank je wel voor deze hartverwarmende review <3

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De massage door Hans was puur genieten. Nog nooit zo zen geweest na een massage, gewoonweg heerlijk.
Als ik 6 sterren kon geven ipv 5 deed ik dit! Ik ga zeker nog terug.

21. september 2023

Besvarelse fra Shendu

Dank je wel Nancy, een review die kan tellen ;)

dieptemassage…een aanrader

Een supergoede ervaring,dieptemassage laten doen
Spieren goed losgewerkt Hans is een topkerel waar je je onmiddellijk thuis voelt!

28. august 2023

Dank je wel Ingrid , das een mooi compliment

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vakbekwame masseur met gouden handen

Gisteren ontving ik van Hans een eerste ontspanningsmassage.
Ik apprecieer zijn warm en attent onthaal. Je voelt je onmiddellijk thuis en op je gemak bij Hans.
De behandeling gebeurt in een rustgevende ruimte, met mooie muziek op de achtergrond.
Hij neemt zijn tijd om goed naar je te luisteren.
Hans weet wat hij doet en heeft gouden handen.
Ik zocht al lang naar een goede masseur en ik heb hem nu gevonden.
Ik kan Hans aan iedereen aanbevelen!

4. september 2023

Besvarelse fra Shendu

Dank je wel Jan, leuk om te lezen. Blij dat je ons gevonden hebt :)

Topkerel

Ik ga momenteel door een hele donkere en stressvolle periode in mijn leven ten gevolge van een scheiding. Al mijn spieren en zenuwen staan overspannen van de constante conflicten en verrassingen die op me afkomen. Hans had enorm veel begrip voor mijn situatie en liet mij rustig uitpraten. In samenspraak besloten we om zowel een drukpunten- alsook een ontspanningsmassage te doen. Dit is precies wat ik nodig had! De respectvolle manier van handelen, het meenemen van de pijn, het creëren van een veilige omgeving, het loszetten van emoties, … Hans doet het allemaal perfect! Bovendien geeft hij nog tips mee hoe beter met je lichaam in balans te zijn. Topkerel! Ik kwam herboren terug thuis. Ik heb alleen maar positieve woorden. Mocht je nog twijfelen, gewoon doen!

2. september 2023

Besvarelse fra Shendu

Dank je wel Marijke, het is fijn jou te hebben mogen ondersteunen.

Top therapeut.

Top therapeut.

Hans 'neemt de koe bij de hoorns' en zorgt voor een heel gerichte behandeling.

31. august 2023

Besvarelse fra Shendu

Merci Luc, eveneens top therapeut en aanrader (y)

NST behandeling

Bedankt Hans voor de zeer fijne NST behandeling.
Echt een aanrader!!

22. august 2023

Besvarelse fra Shendu

Dank je wel Nadine (sorry voor de late reactie ) :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hier moet je zeker geweest zijn!

Ben vroeger met dezelfde klachten naar kinésithérapeute geweest met echter weinig resultaat.
Een echte aanrader! 👌

20. juli 2023

Besvarelse fra Shendu

Dank je wel Diane (sorry voor de late reactie ) :)

Weer helemaal de oude.

De beentjes zijn weeral los en mijn rug ook uitstekend onder handen genomen. Ik ben weeral klaar om er vol tegenaan te gaan. Merci Hans!

28. maj 2023

Dank u wel

Læs mere om andre typer anmeldelser.