Super venlig service
Vi fik en super god og venlig service, ved vores årlige ”stegt flæsk sammenkomst”.
Sød og venlig betjening.
Vi kommer bestemt igen til næste år.
Shell Motel & Cafeteria har meget at byde på. Uanset om det gælder et hurtigt måltid mad, afholdelse af festen, veltillavet hverdags- eller gæstemad ud af huset, overnatning i velindrettede dobbeltværelser eller møde- og kursusaktiviteter i perfekte ...
Sød og venlig betjening.
Vi kommer bestemt igen til næste år.
Total tørstegt flæsk med "persillesovs" Absolut ikke noget at anbefale! Der fås meget andet og meget bedre for 139,-
Gir én stjerne da nul ikke er en mulighed!
Hentede dagens ret om var karbonader med stuvede ærter og gulerødder, karbonaderne var kogte kødklumper uden rasp eller stegeskorpe og ærter/gulerødder var i en form for melklister - det hele røg i affaldsspanden, ganske uspiseligt. Og betjeningen var under lavmål - hold jer langt langt væk!
De er meldt til politiet for at føre bordel! Så klamt. Lad være med at sætte dine ben der hvis du/ I har en smule respekt for jer selv og andre mennesker.
De behandler deres personale simpelthen så dårligt. Hvis man er af den holdning, at alle mennesker skal behandles ens, så vil jeg på det kraftigste anbefale at finde et andet sted
Personalet var super søde og hjælpsomme! Her kommer jeg gerne igen og får en ligeså god bøfsandwich 😀
Virkelig sød personale på motellet, pigen hjalp mig med at få maden ud til bilen, da jeg er dårlig gående
Shell motel er et dejligt sted hvor du møder diverse Prostituerede og dertilhørende lurer der sidder og hygger sig på p-pladsen. Personalet på motellet er supersøde, desværre oplever jeg ejerne som sure, tvære og direkte ubehøvlede. Personligt har jeg erfaring med at jeg engang kom til at tabe mit rundstykke samt pålæg på gulvet i restauranten og som jeg så står og samler op går ejeren lige forbi med kommentaren- “hyg dig med at slikke op” - en anden gang fik en af ejerne lyst til, fuldstændig uden grund, at beskylde mig for at stjæle kaffe selvom, den kaffe jeg havde fået hørte med til morgenmaden, som hører med til det værelse jeg havde bestilt!!?! En uges tid senere har ejerne den frækhed at spørge om, jeg ikke lige kan kontakte alle andre prostituerede der kommer der, og bede dem lade være med at skrive i deres annoncer præcis hvor de tager imod…Det har de nemlig ikke lige selv tid til sagde hun lol… I øvrigt ynder begge ejere at stå og råbe ens navn og adresse ud over hele butikken og brokker man sig bliver man truet med at blive kylt ud…. Ja, velkommen til Shell motel støvring :D Heldigvis ligger der minimum to moteller indenfor ca 5 min kørsel, så mon ikke jeg ender i enten Haverslev eller Svenstrup for eftertiden;)
Dem som arbejder på motellet er mega flabet, det er et modbydeligt personale der er kommet. Hvis man vil tjecke ind kl 14 og kommer 10 min før, er der ik en god og venlig service, næ nej. Man får af vide at man må vente til kl 14 selvom værelset står ubrugt.
Jeg tænker dem som arbejder der er pænt trætte af deres liv. Der er ingen form for service overhovedet. Der var engang for mange år siden et godt og venligt personale som var noget mere service mindet.
Servicen på motellet er ligeså dårlig som deres utiltrækkende forarbejde mad de servere. Skulle engang have fløde kartofler og så var det ik engang hjemmelavede, det var pose kartofler og jeg konfronterede dem med det og fik alm kogte kartofler. Da jeg ik spiser mad som kommer i poser fra en producent. Hvor svært kan det være at lave hjemmelavede flødekartofler.
De unge drenge på tanken er dog flinke og ved ik så meget om motellet
Der sidder udenlandske piger med bagmænd på hotellet som er tvunget til at prostituere sig selv.
Disse bagmænd kommer og får lov til at booke værelser til de stakkels udenlandske piger som ikke må gå ud af værelserne.
Jeg fik tildelt er værelse der stank af kloak, var på værelset i højst 30-40 min før jeg pakkede sammen og gik op og sagde jeg gerne ville have mine penge tilbage. Trods at jeg lige havde betalt ville shell motel ikke tilbage betale mig pengene. Opfordrede mig til at tage kontakt til hotels.com(hvilket jeg aldrig bestiller på igen!) Jeg prøver at finde en måde at kontakte dem på men det fungere ikke, medarbejderen er ekstremt flabet, siger jeg bare kan lade vær at bestille fra hotels! og ender faktisk med at blive så sur jeg truer med at ringe til politiet(tvivler på det havde hjulpet noget men den eneste løsning jeg kunne se). Efter jeg er faldet ned går jeg hen og siger pænt til ham at jeg har fundet afbestillings politikken og læser det højt for ham. Der står der kan forekomme gebyrer. Og som jeg så forklarede ham forstod jeg godt hvis jeg skulle betale gebyret til hotels men han nøjes sgu ikke med det 😅 ud af 1560 kr fik jeg 670 kr tilbage for at have været i værelset højst 40min 😅 hotels.com er slet ikke til at komme i kontakt med. Sindssyg dårlig kundeservice jeg sætter aldrig mine ben der igen 😅 det blev dæleme dyre 40min udover det så kommer jeg fra den ende af Jylland 😅 så tak for omkostningen 😅
Vi var atter på Shells cafeteria, og fik dagens ret dansk bøf med pommes frites og Bernaise sovs. Bøffen var super tynd, lille og tør, tros jeg havde sagt den ikke skulle være tørstegt. sovsen var tagen i fra en spand. Jeg har været der flere gange, og altid har det været tørt. Sidst med 8 venner, alle sagde de kyllingerne var meget små og meget tørre.
Af alle dem jeg kender der har været der, har der kun været kritik. Det er ikke engang en cafe værdigt. Trist man ikke får et mere seriøst menneske til at stå for køkkenet, i stedet var unge mennesker. De er billige, men gør ikke noget godt for Cafeteriet. Har nu prøvet mange gange med samme dårlige resultat. Da jeg efterfølgende ytrede mig til den unge pige, sagde hun bare nå. Det er nok derfor der ingen lokale kommer, men kun lastbil chauffører.