Shelfer

1. Internetbutik
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Specialbyggede reoler og skabe, som du selv kan designe online på www.shelfer.dk Shelfer er et nemt og billigt alternativ til snedkerbyggede reoler og indbygningsreoler.

Andre kiggede også på

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Godt håndværk og super koncept.

Godt håndværk og super koncept. Vores specialdesignede reol er blevet lige som vi ønskede os. Når det samtidig er kombineret med en god pris inklusiv montering og fantastisk og personlig service fra Emil er det svært ikke at være meget tilfredse. Vi kan varmt anbefale Shelfer.

7. november 2021

Ærlig rådgivning, god service og flot produkt

Jeg kan kun anbefale Shelfer. Vi fik en rigtig god service hos Emil: Først havde vi ham ude og vurdere muligheden for en skrå reol under vores trappe, og han var forfriskende ærlig, da han sagde, at han var bekymret for, om reolens kant ville flugte flot med trappens ryg, da trappen ikke hælder lige meget alle steder. Med den rådgivning in mente, valgte vi i stedet en stor gulv-til-loft-reol på den modsatte side af stuen, som er blevet så flot. Kommunikationen med shelfer har været upåklagelig, og de har overholdt alle deadlines. Meget tilfreds med både forløb og det smukke resultat.

11. august 2021

Varm anbefaling

God og hurtig kommunikation, alle aftaler og deadlines blev overholdt og generelt en venlig og hjælpsom tone. Jeg vil til en hver tid anbefale dem og benytte dem igen. Desuden er prisen fin og kvaliteten god. /Tobias

23. juli 2021

Sublimt design og service

Jeg ledte længe efter en reol med det helt rigtige design, som ikke kostede spidsen af en jetjager. Jeg er lykkelig for vores nye reol, og Emil fra Shelfer har ydet service ud over det sædvanlige med hurtige svar på Messenger og løsninger på de udfordringer mit design gav. Små ting som lige at rette placeringen af en hylde for at den ikke kunne ses gennem grebet i lågen. De kom, samlede og satte reolen op 👏. Giver Shelfer de varmeste anbefalinger til alle, der skal have ny reol eller andet til opbevaring på special mål!

29. marts 2021

Fantastisk

Fantastisk, personlig service fra start til slut. Meget personlig, nærværende (og tålmodig) rådgivning. Nem og intuitiv app til designprocessen, og ikke mindst et fremragende resultat, som vi glæder os over hver eneste dag!

22. september 2020

Rigtigt god service

Rigtigt god service!
Efter at have bestilt reolen blev jeg kontaktet flere gange for at finde den bedste løsning for mig, da der var nogle ting jeg ikke selv havde spottet kunne give problemer. De var rigtige behagelige at kommunikere med, og satte reolen op på rekordtid :)
Jeg har fået så mange komplimenter på reolen, og vil klart anbefale Shelfer til andre!

19. september 2020

Klar anbefaling herfra!

God kommunikation hele vejen igennem, lydhørhed og mulighed for personlig tilpasning, fleksibilitet i forbindelse med opmåling og levering/montering. Ikke mindst et flot produkt (helvægsbogreol bygget rundt om dør) til en meget rimelig pris. Klar anbefaling herfra!

23. juli 2020

Fantastisk virksomhed

Fantastisk flot håndværk. Jeg er meget imponeret over både ejer og reol.
Jeg er derudover meget imponeret over det høje service niveauet. Jeg kan klart anbefale shelfer til alle der ønsker en special designet reol.

14. juli 2020

Smukke reoler tilpasset efter vores…

Smukke reoler tilpasset efter vores behov.

Efter at have fået diverse tilbud, som enten kostede spidsen af en jetjager eller bare ikke passede til vores behov fandt vi Shelfer.

Hos Shelfer kunne vi få lige den løsning vi ønskede og Emil fra Shelfer var fantastisk til sparring omkring hvordan løsningen kunne udformes.

Ikke nok med at vi fik rådgivning hele vejen igennem forløbet, kom de også ud og både målte op, samt monterede reolerne for os.

Shelfer har ydet sublim service, smukke reoler og ikke mindst til fantastiske priser. Vi vil til enhver tid anbefale Shelfer og er allerede i dialog med dem omkring at vi gerne vil have lavet yderligere nogle reoler.

18. maj 2020

Vi kan varmt anbefale Shelfer!

Vi kan varmt anbefale Shelfer! Vi specieldesignede vores reol i deres smarte onlinesystem, men havde dog lige et par tilføjelser, da vores reol skulle monteres over to døråbninger. Vi fik kyndig vejledning til opmåling og en specielbygget skabelon vi selv kunne redigere og tegne videre på. Det var eminent service, kort svartid og der gik kun få uger fra vi havde tegnet reolen til den blev monteret i vores stue. Tusinde tak for den gode service, og virkelig flotte reol i har lavet til os :)

17. maj 2020

Super tilfreds både med hjemmesiden og…

Super tilfreds både med hjemmesiden og levering. Er ret pjattet med selv at kunne designe reolen, der som færdigt resultat står virkelig flot. Rigtig god service. Vil klart anbefale Shelfer, hvis du vil forkæle dig selv med en lækker reol.

13. april 2020