Jeg bestilte tøj til 493kr i juli 2022, og pengene blev trukket inden forsendelsen blev gjort klar. Jeg har aldrig fået mine varer, og firmaet har ikke returneret pengene.
Jeg bestilte varer for 636 kr. i marts måned og modtog først varerne efter 5 måneder her for et par dage siden. Husk der også skal betales for told, da varerne kommer direkte fra Kina. Pengene blev h... Se mere
bestilte derfra tilbage i maj (6 måneder siden) og har stadig ikke modtaget pakken. de stjæler bare din penge, og skriver til dig ag de beklager, og at pakken snart vil blive sendt.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ingen varer, ingen refusion
Kæmpe scam
Aldrig bestil herfra. Har ikke fået min pakke og det er over 1 år siden jeg bestilte (d 12 juli 2022 bestilte jeg og det r i dag d 16 september 2023). Har lige i dag logget ind på min profil og der står ikke engang at jeg har bestilt noget, når jeg tydeligvis har. Kæmpe scam
Aldrig bestil herfra
Aldrig bestil herfra
bestilte d. 9. august 2022 og har idag d. 12. august 2023 stadig ikke fået min pakke.
Refundering er ikke muligt.
Ordre ikke modtaget efter 1,5 år
Har bestil i januar 2022 (1,5 år siden) og har stadig ikke modtaget mit tøj, de er til med stoppet med at svare på min mails, og en refundering er fuldstændig umulig
Bestilt mit tøj i juni af 2022 og har…
Bestilt mit tøj i juni af 2022 og har stadig ikke modtaget noget
Bestilte mit tøj i januar sidste år
Bestilte mit tøj i januar sidste år, har stadig ik modtaget!!!!!!
værste hjemmeside
værste hjemmeside. har ventet næsten 1 år på 1 top. de siger jeg ikke ka få pengene tilbage men jeg får jo ligesom heller ik min top. så pisse irriterende. de siger altid at der går 2 uger før min pakke er klar, hvilket jo er løgn. IK KØB DERFRA
SKAM!!!!!!!
SKAM!!!!!!!
Jeg bestilte min pakke den 19 marts 2022 og idag har vi den 8. april 2023. Min pakke er ikke kommet endnu og der er gået over et år. Jeg har taget kontakt flere gange, men har ikke fået andet end tomme løfter. LAD VÆR med at købe fra denne hjemmeside, får du får højst sandsynligt ikke din pakke.
SCAM!!!
jeg fik aldrig min pakke og jeg har prøvet at kontakte dem fem gange!!!!
Scam
Jeg har bestilt min pakke i april 2022. Det er nu marts 2023 og har ikke modtaget noget som helst. De blev ved med at skrive at den bare var forsinket. Efter jeg skrev i oktober jeg gerne ville have penge retur, har de så valgt at stoppe med at svare. Det er en kæmpe scam. Må indrømme den heller ikke virkede særlig legit på hjemmesiden; men havde da mine håb.
Bestilte min pakke for over et år…
Bestilte min pakke for over et år siden, har ikke modtaget andet end dårlige undskyldninger.
Kom aldrigt
Bestilte 3 par bukser for 10 måneder siden og fik dem aldrig eller penge tilbage
Bestil aldrig herfra!
Som alle andre skriver: køb aldrig fra den hjemmeside. Varerne kommer ikke og pengene gives ikke retur.
Bestilte i september 2022 og har i januar 2023 stadig ikke modtaget hverken varer eller penge.
Scam
Bestilte d. 9. juni og har stadig ikke modtaget min pakke. Jeg skrev tilbage, og de fortalte at pakken var på vej. Det er scam og anbefaler ikke at købe derfra!
Pakkerne ankommer ikke!!
Jeg bestilte en pakke for 5 måneder siden og den er stadig ikke kommet. Der mistede jeg lige 500 kr :(
stop med at købe derfra
bestilte to toppe for 6 måneder siden
bestilte to toppe for 6 måneder siden, og det er stadig ikke kommet. :(
Jeg bestilte sidste december 2021 det…
Jeg bestilte sidste december 2021 det er nu 2022 september! Jeg har prøvet at kontakte dem gennem deres tik tok lives hvor jeg ved de har set den og gennem Instagram! Hvor er min pakke? Aldrig bestil derfra!!!
Tøjet er endnu ikke kommet
Tøjet er endnu ikke kommet, men pengene er trukket. De svarer ikke.
Shekou er et scam
Jeg bestilte tøj fra Dem for 6 måneder siden og har stadig ikke fået min pakke. Har skrevet til dem flere gange men de bliver ved med at sende et tracking nummer der ikke virker og siger at den er på vej