Ingen komunikation. Anmeldt til politiet for svindel.
Ingen komunikation... overhovedet.
Jeg bliver nu nødt til at få min bank til at annulere alle betalinger til shaveclub og anmelde dem hos politiet for svindel.
det er død træls
Jeg købte for noget tid siden en prøvepakke hos shaveclub. jeg har så overset at man også tilmelder sig et abonnement hos dem, det er jo hvad der sker så jeg har ikke noget imod at betale for det i den periode. da jeg opdager det prøver jeg selv at gå ind og afmelde det via deres hjemmeside, men min kundeprofil er tom( ingen købshistorik eller noget), så dette kan ikke lade sig gøre. jeg skriver til dem via deres hjemmeside og giver dem ca. 1 uge (ingen svar) før jeg forsøger at skrive til dem via Facebook, her giver jeg dem 2 dage (ingen svar). til sidst prøver jeg at skrive en mail til dem hvor jeg igen venter 2 dage(de skriver at man får svar inden for 24 timer på deres hjemmeside), igen uden svar... nu har jeg ikke andet valg end at ringe til min bank i morgen og bede dem om at stoppe alt betaling til shaveclub og anmelde dem til politiet for svindel, for det er jo det det er blevet til nu.

Besvarelse fra ShaveClub