ShaveClub Anmeldelser

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Om Shaveclub.dk: Der er ikke noget bedre end nybarberede ben, der kan vises frem i den danske sommer, på diskotekerne i nattelivet eller på strandene i udlandet. Shaveclub.dk er en abonnementservice til alle danske kvinder, der gerne vil have silkebløde ben nemt og hurtigt!

Under middel

2,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ingen komunikation. Anmeldt til politiet for svindel.

Ingen komunikation... overhovedet.
Jeg bliver nu nødt til at få min bank til at annulere alle betalinger til shaveclub og anmelde dem hos politiet for svindel.
det er død træls

Jeg købte for noget tid siden en prøvepakke hos shaveclub. jeg har så overset at man også tilmelder sig et abonnement hos dem, det er jo hvad der sker så jeg har ikke noget imod at betale for det i den periode. da jeg opdager det prøver jeg selv at gå ind og afmelde det via deres hjemmeside, men min kundeprofil er tom( ingen købshistorik eller noget), så dette kan ikke lade sig gøre. jeg skriver til dem via deres hjemmeside og giver dem ca. 1 uge (ingen svar) før jeg forsøger at skrive til dem via Facebook, her giver jeg dem 2 dage (ingen svar). til sidst prøver jeg at skrive en mail til dem hvor jeg igen venter 2 dage(de skriver at man får svar inden for 24 timer på deres hjemmeside), igen uden svar... nu har jeg ikke andet valg end at ringe til min bank i morgen og bede dem om at stoppe alt betaling til shaveclub og anmelde dem til politiet for svindel, for det er jo det det er blevet til nu.

27. februar 2020

Hej Steffen,

Det beklages meget at du ikke er tilfreds med kommunikationen og hvis det kommer så langt som du skriver her, så har denne ikke være i top. Det beklages.

Hvorfor der ikke er kommet svar på din mail bliver der tjekket op på. Beløbet er refunderet, som der var tale om efter din oprettelse. Dette kommer tilbage inden for et par hverdage.

Skulle der være noget, som endnu ikke stemmer, så hjælper vi selvfølgelig med at få det refunderet.

Rigtig god dag.

svindel

Det er svindel har man først tilmeldt sig så kan man ikke afmelde sig igen deres tlf nummer eksisterer ikke og de besvare ikke mails . Til gengæld så trækker de bare på dit kort og man kan ikke gøre noget

5. oktober 2018

Hej Helena,

Vi er meget kede af, at du ikke har fået den hjælp du havde brug for tidsnok. Dog vil vi gerne gøre det klart, at vi ikke ude på at snyde nogen. Når man tilmelder sig vores abonnement, så kommer der automatisk nye barberblade efter 16 dage. Alle medlemmer, der ikke ønsker at være medlem kan derfor melde sig ud med det samme.

Vi reagerer på, hvis der er nogen der føler vi svindler. Derfor har vi skrevet på hjemmesiden at alle kunder får svar inden for 24 timer.

Vi har ligeledes givet dig et svar på din email som passer under denne tidsramme, som gerne skulle løse det hele :-)

Vi ser frem til at høre fra dig og hav det godt så længe!

Shaveclub Kundeservice

Good

Rigtig gode og er rigtig tilfreds med produktete

24. marts 2018

Hejsa Trine :-)

Mange mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget mere end du tror, at vi ved at du er glad for vores produkter :-) Endnu en gang tak!

Et lækkert produkt

Det er et super lækkert produkt, som giver super bløde og glatte ben. Samtidig er det et rigtig godt koncept, da de kommer helt til postkassen uden man skal tænke på det 😀
Kundeservicen er helt i top!
Jeg virkelig tilfreds og kan kun anbefale andre at prøve Shaveclub 👏🏻👏🏻

21. marts 2018

Hejsa Mette!

Wow. Sikke en flot anmeldelse! Mange tak for det. Vi er super glade for, at vi har kunne leve op til dine forventninger med os :-) Tak!

Virkelig godt koncept!

Virkelig godt koncept!
I en travl hverdag kan man hurtigt glemme de små ting som at skifte hovedet på sin skraber. Men med Shaveclub behøver man ikke huske de ting da, de de husker det for en. Derudover er skraberen virkelig lækker og giver en tæt barbering. Som et ekstra plus er skraberen på et pris niveau hvor alle kan være med.

Alt i alt en rigtig god oplevelse og de har fået en fast kunde her!

1. marts 2018

Hejsa Christine :-)

Tak for din rigtig pæne anmeldelse af os. Det er super fedt at du nævner nogle af de problematikker, som vi ønsker at gøre bedre for alle vores medlemmer :-)

Endnu en gang tak!

Godt koncept

Godt koncept. Tak. :-)

21. februar 2018

Hej Marianne,

Mange tak for dine meget pæne anmeldelse og de 5 stjerner :-) Det er vi utrolig glade for!

Hav en god dag!

Fantastisk shaver !!

Fantastisk shaver !! Nem at bruge uden at skære sig, idet det bevægelige hovede følger benene og disse efterlades dejlig bløde :0) kan kun anbefale andre at prøve denne shaver....

28. oktober 2017

Hej Susanne,

Tak for dine venlige ord. Det betyder mere end du tror :-) Vi håber, at folk lytter til din anbefaling og prøver vores startpakke!

Genialt koncept

Genialt koncept, og virkelig gode skrabere!

24. oktober 2017

Hej Stine,

Mange tak for de fem stjerner :-) Vi er også meget glade for vores skraber og derfor er vi også super glade for, at du kan lide den :-)

Hav en rigtig god weekend!

Super shaveren

Super shaver. 👍🏼
Første gang jeg ikke bliver skåret i huden af en ny shaver.
"Hovedet" følger huden rigtig godt og så er der et godt greb i håndtaget.

10. oktober 2017

Hej Ann,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner :-) Vi forsøger altid at levere det bedste produkt til vores kunder!

Hav en rigtig god weekend!

ShaveClub

Enormt god service og gedigent produkt!

Glatteben.dk har givet fantastisk service lige fra starten! Da en af ejerne fandt ud af jeg boede tæt på hende, kom hun forbi mig med skraberen 30 min efter jeg havde bestilt abonnementet på nettet! For nylig knækkede min skraber da jeg tabte den, og uden at tøven har jeg lige fået at vide, at de sender mig en ny så jeg kan få glatte ben til sommer. Hurtig, effektiv, og sød service! Kan varmt anbefales :)

1. juni 2015

Fedt koncept, God kvalitet, Super service

Jeg bestilte i november et abonnement på skraber og skum til min kæreste som adventsgave. Jeg fik super service og fik endda glatteben.dk til at skrive en personlig hilsen i pakken. Da jeg var i udlandet kunne jeg ikke selv overlevere adventsgaven og de fik den afsendt så det passede med at gaven var fremme til 1. søndag i advent. Super tilfreds kæreste, der er super tilfreds med produkterne.

2. december 2014

Det virker!

Det er billigt og skraberen er rigtig god. Det er dejligt at blive mindet om, hvornår jeg skal skifte barberblad, for sådan et glemmehoved som mig og så er det så nemt, at det hele bliver sendt til én 😊

1. april 2014

Jeg har aldrig haft så glatte ben før :)

Jeg synes Glatteben.dk er et supergodt og sjovt produkt. Kundeservicen er helt i top og skraberne er MEGA gode. Jeg har virkelig aldrig haft så glatte ben, som jeg har nu. Derudover er det billigt og nemt, og man får en rigtig sød lille reminder-mail hver måned. All-in-all en klar 5'er - kan virkelig anbefales.

1. april 2014

Hurtig service og godt produkt!

Først og fremmest et virkelig godt koncept! Jeg har været for nærig til at skifte skaberhovedet ud når det trængte, men her er de både billigere, og jeg skifter dem ud da de ellers vil hobe sig op. Kvaliteten er helt i top, og hovederne holder fint den måned de skal.

Desuden rigtig fin service hvor pakken kom 2 dage senere. Pakken er desuden lige lille nok til at den kan komme i postkassen, hvilket er et stort plus, da jeg så slipper for en tur på posthuset.

3. februar 2014

Super godt produkt og stjerne service

Jeg er typen, der ofte ikke lige fik sørget for at få købt et nyt skrabehoved, før det gamle for længst var sløvt og ubrugeligt. Jeg glemte det og så var det ærligt talt også lidt dyrt. Det er slut nu! Jeg får nye skrabehoveder leveret til døren, kan roligt skifte hver måned og nyde glatte ben hele året rundt til en helt rimelig pris. Jeg kan varmt anbefale Glatteben.dk. Der er god service, levering til tiden og så er det et super tilfredsstillende produkt.

2. februar 2014

Super koncept og god kvalitet

Virkelig god skraber, som sagtens kan måle sig med dyre kvalitetsskrabere som Venus og lign. Super lækkert at få skrabehovederne direkte i postkassen - og hyggeligt med den lille hilsen, der altid følger med.

2. december 2013

Suveræn kvalitetet

Aldrig har mine ben været glattere :)
Jeg kan varmt anbefale Glatteben.dk. Deres skrabere er seriøst de bedste, jeg nogensinde har brugt (og jeg har ellers prøvet mange forskellige). Prisen er også til at have med at gøre, og de er rigtig søde til at sende mails (som ikke bare er spam), men hvor de husker én på at skifte skrabehoved, så man ikke selv glemmer det! Virkelig dejligt!

1. oktober 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)