1. Webdesigner

Vi udvikler professionelle og konverteringsstærke hjemmesider og webshops for virksomheder.

4,3

Jonas er rigtig dygtig

Jonas er rigtig dygtig! han hjalp mig med min webshop, og ikke nok med han gjorde det rigtig hurtigt, så var der heller ikke nogen problemer. Kan klart anbefale ham til en hver, og vil bestemt bruge ham igen😊

15. juni 2024

Besvarelse fra Sharpmedia

Tusind tak for den fine anmeldelse, vi har også sat pris på samarbejdet, det var effektivt! :)

Jonas går meget professionel til…

Jonas går meget professionel til opgaven.
Og det har helt igennem været en god oplevelse/samarbejde. Så kan i den grad anbefale sharpmedia, hvis du står og skal have lavet hjemmeside.!😊

14. juni 2024

Besvarelse fra Sharpmedia

Mange tak for den fine anmeldelse Henrik, jeg sætter stor pris på samarbejdet, og et rigtigt godt resultat vi er kommet frem til :)

Jonas fra Sharpmedia har oprettet mere…

Jonas fra Sharpmedia har oprettet mere end 4000 produkter på min webshop, og det har været en fornøjelse. Hurtig respons, effektivt og til en god pris. Alt i alt en god oplevelse.
Kan anbefales.

24. maj 2024

Besvarelse fra Sharpmedia

Tusind tak for den fine anmeldelse William! Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig☺️

Utrolig dygtig

Jonas fra Sharpmedia er helt igennem utrolig dygtig til sit arbejde. Han er hjælpsom og ser muligheder.
Vi skulle bruge en simpel og funktionel hjemmeside til vores webshop, og han har bare ramt plet. Ydermere også for tilretninger og efterfølgende opdateringer. Vi kan virkelig anbefale ham som webdesigner - han er til at stole på og man er i trygge hænder.
Tak Jonas
Livets fødsel

25. november 2023

Besvarelse fra Sharpmedia

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse! Det sætter vi kæmpe stor pris på. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig hele vejen igennem :)

Rigtig stor anbefaling

Vi havde et rigtig godt forløb for vores nye webshop med god sparring og godt samarbejde om opbygning og funktionalitet. Vi er rigtig glade for resultatet, der imødekommer alle vores ønsker - og vi vil bestemt anbefale SharpMedia til andre. Ydermere fik vi denne løsning til en god pris.

3. maj 2023

Fremragende oplevelse

Sharpmedia har lavet min webshop, og jeg er så glad for resultatet. Jonas fra Sharpmedia var fantastisk at arbejde med og lyttede altid til mine ønsker og behov. Han leverede et smukt og funktionelt design, og siden er meget nem at navigere på. De er altid tilgængelige og hjælper mig med eventuelle problemer, jeg har. Jeg kan varmt anbefale Sharpmedia til alle, der har brug for hjælp til at opbygge en professionel og effektiv webshop.

25. april 2023

Hej Ome

Tak for den fine anmeldelse, den er vi glade for. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at få lavet en webshop hos os, og at du efterfølgende har fået god, kompetent hjælp. - sådan skal det være :)

Jonas Meiling Hansen
Ejer, SharpMedia

Super dygtig og kvalitets bevist!

Super dygtig og kvalitets bevist!

Jeg har brugt Rhinographics flere gange når vi i lux koncern har fået mange opgaver og må bare sige Rhinographics levere altid til tiden og hvor kvaliteten er helt i top, så vil anbefalde alle og tage fat i dem hvis de skal have udarbejdet hjemmeside da det er kompetente medarbejder der sidder bag Rhinographics 10 stjerner her fra

Lucas Larsen
CEO, Lux Koncern

4. juli 2019

Endelig en loyal virksomhed

Jeg havde en haste sag, og henvendte mig til flere virksomheder, desværre var flere af deres service ikke med i først oplyste pris, jeg blev derfor skeptisk og lavede et opslag på en facebook side.
Her blev jeg kontaktet, af Rhinographics, og efter blot få timer havde jeg mit første udkast.
Prisen harmonere fint på markedet, og servicen er meget personlig, og hurtig.
Vil helt klart anbefale virksomheden til andre, og vender selv tilbage hvis flere projekter støder til.

Vh. Henrik Rosenqvist
Air regnskab