Banner for SHAPING NEW TOMORROW

SHAPING NEW TOMORROW Anmeldelser

17.468

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 1.021 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, at tøjet er af rigtig høj kvalitet, har en fantastisk pasform og er utrolig behageligt at have på i hverdagen. Forbrugerne roser det yderst venlige personale for en hurtig, professionel og rigtig god hjælp, uanset om handlen foregår online eller i de fysiske butikker. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten på visse produkter, da de desværre oplevede slid, huller eller fejl efter kortere tids brug. Flere forbrugere bemærkede desuden, at visse populære bukser var blevet ændret eller helt udgået i forhold til de tidligere kollektioner.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med de lækre... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvalitet positiv og fremhæver ofte, at tøjet er i den lækreste kvalitet samt utrolig... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice, idet forbrugere fremhæver en lynhurtig... Se mere

Service

Brugere beskriver positiv interaktioner med service, idet forbrugere fremhæver en utrolig flink og smilende... Se mere

Staff

Kunder deler positiv meninger om personale, og mange anmeldere roser den utrolig flinke og smilende betjening... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg var på besøg i jeres butik i København. Utrolig flink og smilende personale, og service på højt niveau. Jeg fik hjælp til at finde de bukser jeg ledte efter, og i var hurtige til at finde andre s... Se mere

Jeg talte med Felix fra kundeservice, efter jeg havde været i butikken i Aalborg, hvor de desværre havde bestilt de forkerte shorts hjem til mig. Felix tog straks hånd om sagen, ringede til butik... Se mere

Fra bestilling til modtagelse gik fra kun 2 dage. Bukserne levede op helt op mine forventninger. Det har været lidt en kamp at finde mig i rigtige bukser, men SNT har gjort det nemt for mig - både med... Se mere

En skøn shop til jakkesæt. Normalt hænger jakke og benklæder sammen hvilket er drøn irriterende når man altid skal ligge sine bukser op. Her vælger man størrelsen på både jakke og bukser og kan tilpas... Se mere

1. nr. 35 af de 69 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  2. nr. 79 af de 137 bedste virksomheder i Dametøjsbutik
  3. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Jeansbutik
  4. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Overtøjsbutik
  5. nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i T-shirtbutik
  6. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Ungdomstøjbutik

Om SHAPING NEW TOMORROW

Comfort and style without compromise.

Founded in Denmark in 2015, SHAPING NEW TOMORROW set out to revolutionize classic clothing with Scandinavian design and innovative materials. It all began with The Perfect Pants for men—combining style and all-day comfort—and expanded to include a women’s collection in 2022, crafted by women, for women.

With 12 retail stores across Denmark, Germany, and Sweden, plus a global online shop, SHAPING NEW TOMORROW delivers timeless, comfortable fashion for modern lives.

Gratis levering og ombytning - Hver gang!

Vi leverer til dig efter dit ønske og senest på 3 dage

Vi vil gerne have du skal føle dig sikker når du handler hos os, derfor giver vi gratis levering og omytning i Danmark

17 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(17.468)

1.611 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Er ikke særlig glad for deres bukser

Er ikke særlig glad for deres bukser. Har købt nogle trousers til kvinder. De kradser og sidder dårligt.

De tre stjerner er til det gode udvalg af størrelser og hjemmeside der er nem at finde rundt i.

13. juli 2026

Hej Evla

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at du synes, udvalget af størrelser er godt, og at hjemmesiden er nem at finde rundt i. Jeg er dog ked af, at bukserne ikke lever op til forventningerne, og at de både kradser og sidder dårligt.

Jeg sætter pris på, at du deler din oplevelse, og jeg tager selvfølgelig din feedback om komfort og pasform med videre. 🙏

Jeg håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

En fornøjelse at handle…

Det er altid en fornøjelse at handle med Shaping New Tomorrov. Kvaliteten af tøjet er høj og altid hurtig levering.

7. juli 2026

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at det altid er en fornøjelse at handle hos os, og at du oplever kvaliteten som høj. Skønt at leveringen også altid går hurtigt. 🚚💨

Hej betty

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen altid går hurtigt. Sådan skal det gerne være. 🚚💨

God oplevelse og hurtig fremme

God oplevelse og hurtig fremme
Kvalitet er go

6. juli 2026

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at leveringen kom hurtigt frem. Skønt at kvaliteten også er god. 🚚💨

Nem hjemmeside

6. juli 2026

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at hjemmesiden var nem at bruge. Sådan skal det gerne være. 🚚💨

Virkelig god service

Virkelig god service, vi modtog i butikken.

2. juli 2026

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at I oplevede virkelig god service i butikken. Det betyder meget. 🙌

Rigtigt god personer og venlig

Rigtigt god personer og venlig

2. juli 2026

Hej Mustafa

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede rigtig gode og venlige personer. Det betyder meget. 🙌

Altid stilsikkert tøj i god kvalitet

Altid stilsikkert tøj i god kvalitet

21. april 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever tøjet som stilsikkert og i god kvalitet. Det betyder meget. 🙌

Super flot sæt

Jeg har købt shorts og vest. Oplever vesten lidt lille og ikke til kvinder der har bryst. Jeg har dog købt en str. l som sidder pænt uden at virke for stor. Lidt ærgerligt den ikke kan vaskes. Shortsene passer perfekt og sidder virkelig pænt. En samlet pænt sæt.

1. juli 2026

Hej Laila

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at shortsene passer perfekt, og at sættet samlet set sidder pænt. Jeg er dog ked af, at vesten føles lidt lille og ikke helt optimal til kvinder med bryst.

Jeg sætter stor pris på din ærlige feedback om både pasform og vask, og den tager jeg selvfølgelig med videre. 🙏

Top karakter!

Hurtig afsendelse. Shortsene sad som de skulle! Lækker kvalitet og pasform.
Absolut intet at klage over !😎🤝

30. juni 2026

Hej Liam

Tak for din anmeldelse! 🤩
Det glæder os at høre, at både levering, kvalitet og pasform levede op til forventningerne 🤝

Top kvalitet

Top kvalitet

29. juni 2026

Hej Anne

Tak for din anmeldelse! 🤩

Det glæder os, at du har haft en dejlig oplevelse 😊

Lækre shorts

Super lækre shorts i en rigtig god kvalitet.
Eneste minus er at det ofte ikke har alle modeller og størrelser i de fysiske butikker

29. juni 2026

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. 🤩

Vi vil super gerne have haft alle livvidder og størrelser i vores butikssortiment, men det kræver simpelthen mere plads end vi har. Derfor har de fysiske butikker ofte den nuværende kollektion og vores "standard kollektion"

Tidligere kollektioner kan så købes online, så længe lager haves. Vi får løbende nye farver i vores sortiment, så de passer til den sæson, vi er i.

Jeg håber på din forståelse.

Ha' en rigtig dejlig dag!

Forket levering.

Ikke en super oplevelse.
Vi bestilt bukser og skjorte på online shoppen via butikken i Esbjerg.
Gik bukserne leveret inden for 3 dage, dog fik vi en forkert vare leveret - rigtig størrelse forkert farve.
Reklamererede - og fik 5 dage efter den rigtig skjorte og de rigtig bukser i den rigtig farve.
Reklamationen processen fungerede perfekt - hurtig og effektiv, men en lidt træls oplevelse.
Mvh
Bente Præst

18. juni 2026

Hej Bente

Tak for din anmeldelse!

Vi beklager selvfølgelig, at du modtog en forkert vare i første omgang, og vi forstår godt, at det har været en træls oplevelse. Samtidig er vi glade for at høre, at vi hurtigt kunne få de rigtige varer frem til dig alligevel.

Vi ses snart igen ❣️

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering

26. juni 2026

Hej Rene

Tak for din anmeldelse! 🤩

Skønt at høre, at både bestilling og levering var nem og hurtig 😊

Anders ☀️

Nemt og enkelt at bestille og hurtig…

Nemt og enkelt at bestille og hurtig levering. Jeg vil anbefale at møde op i en fysisk butik først og prøve din størrelse. Så kan man nemt bestille på hjemmesiden uden at skulle bekymre sig om forkert størrelse. Ps der er også rigtig god service i fysisk butik

25. juni 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse! 🤩

Dejligt at høre, at du oplevede både en nem bestilling og hurtig levering 😊 Og tak for anbefalingen af vores butikker – skønt at høre, at du også har haft en god serviceoplevelse der.

Vi ses snart igen ❣️

Købte shorts

Købte shorts. Behagelige at have på. Dejligt med hurtig ekspedition

23. juni 2026

Hej Ellen

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at shortsene er behagelige at have på, og at ekspeditionen gik hurtigt. Sådan skal det gerne være. 🙌

Virkelig lækkert tøj

Virkelig lækkert tøj
Og modtog det dagen efter det var bestilt

24. juni 2026

Hej Nina

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, tøjet er lækkert, og at du modtog det allerede dagen efter, du bestilte. Sådan skal det gerne være. 🚚💨

Nikolaj ☀️

God og overskuelig hjemmeside.

God og overskuelig hjemmeside.

24. juni 2026

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at hjemmesiden var god og overskuelig, og at leveringen gik hurtigt. Sådan skal det gerne være. 🚚💨

Nikolaj ☀️

Altid gode modtagelse og tjenester

Altid god modtagelse og tjeneste

23. juni 2026

Hej Ragna

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever en god modtagelse og god service. Det betyder meget. 🙌

Hej Erik

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede super god service og er glad for tøjet. Det betyder meget. 🙌