1. Fitness- og ernæringstjeneste
  3. Digital printer
  4. Butik med fitnessudstyr
  5. Silketryk
  6. Butik med vitaminer og tilskud

Shakebekers bedrukken voorziet iedere ondernemer van kwalitatieve shakers tegen een lage investering.

3,0

Middel

Volledig ondermaatse kwaliteit

50 shakebekers als bestelling geplaatst waarbij geclaimd werd dat deze van 'hoge kwaliteit' en 'krasvast' zijn. Wel het tegendeel is waar. Ga je met je nagel lichtjes over de shakebeker en je hebt meteen een kras. Ook het logo komt vrij snel los (om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van bedrukken) ondanks deze zachtjes en zonder schuurkant van het sponsje met de hand te wassen.

Deze shakebekers 4 maanden geleden in bestelling geplaatst en ondertussen in mijn praktijk een heel aantal verkocht. Na verloop van tijd kwam de ene na de andere klacht binnen waardoor ik het bedrijf heb gecontacteerd waarbij volgende oplossing werd aangeboden:

'We zien dat de order 4 maanden terug is bezorgd. Binnen 14 werkdagen is het mogelijk zaken als dit te melden, waarbij we met een passende oplossing komen. 4 maanden is erg laat..

Graag denken we in mogelijkheden en bieden we je een korting aan van 10% op je vervolgaankoop'

Het spreekt voor zich dat ik geen nieuwe aankoop meer wens te plaatsen gezien de droevige kwaliteit. Ook stoor ik me mateloos aan de 'oplossing' die werd voorgesteld.

Een goede raad: doe geen bestelling bij dit bedrijf. Je zal je het beklagen.

3. maj 2024

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf. 50 bekers besteld en de kwaliteit is om te huilen. Na wassen (met de hand) gaat de druk er al na enkele keren af. Bedrijf blijft benadrukken dat de kwaliteit goed moet zijn en dat je ze niet in de afwasmachine moet doen. Meerdere keren aangegeven dat ik en mijn cliënten ze met de hand wassen (zachte zijde spons). Voel me helaas opgelicht. En hier betaal je dan honderden euro’s voor.

4. januar 2024

Nooit meer.

Helaas niet tevreden .. De shake bekers waren te laat binnen en daarbij heb ik geen T&T ontvangen. Eenmaal toen de 50 shake bekers binnen waren, zat er op elke beker een beschadiging. De ene shake beker is er erger aan toe dan de ander. Deze bekers kunnen nu niet verkocht worden! Ik had de bekers terug gestuurd en kreeg ik een reactie dat er maar "een paar" beschadigd zouden zijn en ze maar 30% korting konden geven. Ik kreeg de bekers terug waarbij sommige bekers nog erger beschadigd waren .. In een was er zelfs gesneden .. Dat zou vast gebeurd zijn tijdens het onzorgvuldig open maken van de doos. Zeer jammer dat het zo is verlopen. Kan er helemaal niks mee. Nooit meer.

29. juni 2023

Zal het zeker iedereen aanraden

Ik kreeg een berichtje via instagram en meteen trok het me aandacht. Goeie prijs/product verhouding. Fijne communicatie en snelle klantenservice.

Super blij met het eindresultaat en de snelheid! Zal het zeker iedereen aanraden

4. november 2022

Snel geleverd

Snelle reactie bij aanvraag offerte. Snel digitaal ontwerp ontvangen en het product sneller dan verwacht ontvangen.

10. oktober 2022