Bestilte en aften kl. 22:01 allerede kl 22:11 var ordren pakket og klar til afsendelse, næste morgen var de afsendt og på vej. Udvalget er super, noget til en hver smag og passer perfekt til en go... Se mere

1. Solbrillebutik

Hos Shadely.dk tilbyder vi et bredt udvalg af fede solbriller. Alle solbriller er CE-certificerede og UV400, og fås altid i et bredt udvalg af farver og varianter! Vi tilbyder også Anti-Blue Light teknologi (skærmbriller) som bidrager til bedre søvn. Disse fås i samme stil, og med samme stel, som vores solbriller. Nyd aldrig sommeren uden et par solbriller fra shadely.dk! Der er altid konkurrencer at finde på instagram: @shadelydk

4,7

Super Super Super

Super fede solbriller, super hurtig levering og super personale ☀️👌🏼😎

7. april 2025

Hej Naja,

Tusing tak for de rosende ord - det sætter vi stor pris på. Vi håber at se dig igen!

Shadely.dk

hurtig levering og solbriller i topkvalitet!

leveringstiden var utrolig kort, og mine solbriller kom på ingen tid! de er af høj kvalitet. jeg kan kun varmt anbefale shadely – det er ikke sidste gang, jeg bestiller herfra!!

16. januar 2025

Hej Siv,
Vi glæder os til at se dig igen - og tak for de fine ord!
Shadely.dk

Fantastisk service og gode solbriller

Fantastisk service og gode solbriller. Pakken kom hurtigt og kvaliteten af produktet var helt som det skulle være. Anbefaling herfra!

20. februar 2025

Hej Oliver,
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder super meget for os!

Godt produkt

Godt produkt, hurtig levering. Bare super

6. marts 2025

Hej Tobias,
Vi sætter pris på at du bed mærke i de ting, som vi virkelig gør en ekstra indsats for, skal være i orden.
Shadely.dk

Gode kvalitets solbriller og hurtig…

Gode kvalitets solbriller og hurtig levering. Nåede lige at få dem inden foråret for alvor gik igang.

7. marts 2025

Hej!
Ja - solen er allerede ved at være skarp, godt at de nåede frem! Nyd dem!
Shadely.dk

God kvalitet og klasse levering

Lækre solbriller i god kvalitet, fik leveringen hurtigt. Meget tilfreds.

7. marts 2025

Hej Malthe,
Fedt at du elskede solbrillerne og at de nåede hurtigt frem - og tusind tak for den fine besked.

Hurtig ekspedering

Fik hurtigt svar vedr. spørgsmål til varen..
Modtog brillerne allerede 1 dag efter bestilling..

24. februar 2025

Hej Malene,
Dejligt at de kom hurtigt frem, og at kundeservice sad klar til at hjælpe dig! Tak for din besked.

Perfekt

Perfekt. God kval.

4. juni 2024

Hej Emil,

Tusind tak for den præcise anmeldelse - glad for at du kunne bruge brillerne.🕶

Fedt produkt, god service

Fedt produkt, god kvalitet og reel emballage. Ikke bare en wish/temu etc. Dropshipping oplevelse.

Smed ordren kl. 22:01, kl. 22:11 var den pakket og klar til afsendelse.
Modtaget 1.5 døgn efter.

29. maj 2023

Hej Emil,

Tusind tak for den fine anmeldelse!
Stort tak for at bide mærke i, at vores team arbejder med ⚡ hast. Vi går altid efter at levere pakken så hurtigt som overhovedet muligt, som du nok kan fornemme. 😆

Hav en god sommer!

Tilfreds!

Jeg bestilte et par for nylig og jeg blev imponeret over hvor hurtigt de blev leveret. Kvaliteten af solbrillerne var også imponerende, især med tanke på den rimelige pris. De er allerede blevet brugt og sidder super godt. Kan bestemt anbefales!!

22. maj 2024

Hej Nicolai,

Jeg er super glad for at høre, at du kunne bruge solbrillerne. Det gør mig glad da vi netop sigter efter kvalitetsvarer - men til billige priser!

Hav en dejlig sommer.

Dope shades

Dope shades, dope priser og hurtig levering!

Kææmpe anbefaling her fra!

16. maj 2024

Hej Mark,

Tak for den fine anbefaling - og dejligt at du kan lide de ting vi arbejder hårdt på, at gøre så belejligt som muligt. Tak for det!

Lækre shades

Lækre shades! Perfekt til sommer😎☀️
God service og hurtig lervering

21. maj 2024

Hej Casper,

Vi er super glade for, at de forskellige ting levede op til dine forventninger - og vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.🌞

Shadely.dk

Perfekte solbriller til den halve pris

Perfekte solbriller til den halve pris! Bestilte 3 par solbriller her til sommeren og forventede ikke det bedste (grundet den billige pris), men de er over al forventning. Nem og hurtig levering, samt igen, super afforable priser.

Håber I får flere solbriller på lager!

21. maj 2024

Hej Magnus,

Tusind tak for de fine ord, det er meget værdsat!

5 stjernet oplevelse

Fornøjelse at handle med Shadely.dk
Fra at jeg bestiller, til at de lander ved hoveddøren gik der kun 2 dage!
Overkommelige priser og stilfuldt design. Der er ikke meget at sige… simpelhent fantastisk.

Det er slet ikke sidste gang jeg handler her.

Venlig hilsen en glad kunde :)

14. juni 2023

Hej Rasmus,
Vi sætter utroligt stor pris på din anmeldelse! Dejligt at du havde pakken hurtigt og dejligt at du kan lide vores koncept - og tak fordi du tog dig tid til at skrive denne super fine besked.🌞🌞🌞

Godt udvalg

Godt udvalg, nem betjening og levering til tiden.

Fedt at se der var mere i kassen end bare brillen, god overraskelse

9. juni 2023

Hej Gustav,
Tusind tak for de 5 stjerner, det betyder utroligt meget for os!
Vi håber at se dig igen.
//Shadely.dk

Min nye solbrille leverandør! :-)

Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at købe 2 par solbriller fra Shadely.dk, og jeg er simpelthen blæst bagover af den fantastiske oplevelse, jeg havde. Shadely.dk er uden tvivl den ultimative destination for solbriller og stil, og det er ikke svært at se hvorfor.

Først og fremmest vil jeg gerne fremhæve den imponerende atmosfære og det elegante design af Shadely.dk. Fra det øjeblik, jeg besøgte hjemmesiden blev jeg mødt af en behagelig og afslappende stemning.

Jeg har før handlet ved Explicit Poets, og det kommer aldrig nogensinde til at gentage sig igen. Fremover bliver shadely uden tvivl min nye solbrille leverandør! :-)

2. juni 2023

Hej Mathias,
Tusind tak for de voldsomt rosende ord, det betyder utroligt meget!!
- og jeg er glad for at høre, at vi får "besøg" af dig i fremtiden, du skal være så hjertens velkommen. :-)