Ambitiøse og dedikerede personlige…
Ambitiøse og dedikerede personlige trænere!
SFG offers online team training and personal coaching programs, partnerships with associations/clubs, and workshops. All focusing on performance-enhancing physical training for gymnasts, nutritional guidance, and technical instruction in tumbling and trampette.
Danmark
Ambitiøse og dedikerede personlige trænere!
Jeg har kun haft god oplevelse med styrketræning for gymnaster - det hjælper mig med at holde mig skadesfri og er med til at udvikle mine spring - derudover er der også god kommunikation i form af respons på video osv.
Jeg er rigtig glad for samarbejdet med SFG, vi finder de løsninger til de behov jeg oplever. Vi finder hurtigt løsninger der er holdbare for gymnasternes ambitionsniveau. Forløb kan være kortsigtede eller langsigtet, de får intensitet efter behov. Kommunikationen mellem SFG og mig som træner er afslappet og tilpasses behovet.
Jeg har i løbet af foråret været i træningsforløbet hos SFG. Det har været en top top oplevelse med dygtige folk i ryggen.
Jeg har nu brugt sfg i cirka 5 måneder og selvom jeg kun springer max 1 gang om ugen, så kan jeg stadig se fremskridt i mine spring. Jeg startede fordi jeg fik en fibersprængning i baglåret og da jeg kom tilbage fra ikke at have sprunget i et par måneder kunne jeg stortset stadig lave det samme. Jeg har også kunne mærke en stor forskel i hvor hurtigt de små skader, der bliver lavet, bliver bedre.
Jeg har nu været en del af SFG i små 3 måneder, og det er helt kanon. Benjamin og co. er top-klasse ift. nørderi og kommunikation.
Det hele foregår over en app, og man bliver guidet fuldstændig igennem programmet, så man kan sagtens melde sig til uanset niveau.
Hvis man gerne vil rykke sit niveau og sin generelle fysiske tilstand, så kan jeg kun anbefale det. Gode varieret øvelser, hvor man sagtens kan tilrettelagt sit program alt efter hvilke maskiner ens træningscenter har til rådighed.
De er utrolig dygtige til at analysere diverse øvelser, bearbejdelse af data og endda også tekniske færdigheder indenfor gymnastikken.
5 ud af 5. Meld dig ind før din nabo!
Vil klart anbefale at lade SFG stå for alt styrketræning og planlægning af perioder under konkurrence. Jeg har været i forløb i 8 måneder, og står bedre end aldrig før. Udover at lave program der har gjort mig stærkere og skadesfri, har SFG også været en hjælpende hånd med at ligge en sæsonplan og lært mig at træne optimalt.
Benjamin gør et rigtig godt stykke arbejde for ikke mindst at udvikle mig som gymnast, men også i at gøre mig stærkere, hurtigere, mere målrettet og klogere på styrketræningen.
En sand fornøjelse stadig at være i forløb hos SFG. Kæmpe anbefaling herfra! 🔥
Jeg har et fantastisk forløb, kan tydeligt mærke forskellen på styrken og springene kan klart anbefale Styrketræning for gymnaster