Waadpak via BOL.com
Ik had een waadpak besteld via BOL. Binnen een paar dagen geleverd. Helaas was het te klein dus retour gestuurd. Binnen een paar dagen het geld terug gestort gekregen. Prima service.
Bij SEZGoods streven we ernaar om het leven zo makkelijk en leuk mogelijk te maken met de producten die wij aanbieden. Ons doel is om innovatieve producten van goede kwaliteit aan te bieden tegen een degelijke prijs. We begrijpen dat het dagelijks leven druk en uitdagend kan zijn, en daarom selecteren we zorgvuldig producten die het leven gemakkelijker maken en een glimlach op je gezicht toveren. Bij SEZGoods zetten we klanttevredenheid op de eerste plaats. We zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat elke klant een positieve ervaring heeft bij het winkelen bij ons. Ons team werkt continu aan het verbeteren en uitbreiden van ons productassortiment, zodat we altijd aan de veranderende behoeften en wensen van onze klanten kunnen voldoen. Onze producten variëren van handige huishoudelijke artikelen en slimme gadgets tot leuke en unieke geschenken. Elk product in ons assortiment wordt streng gecontroleerd om te voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. We zijn trots op onze transparantie en integriteit, en streven ernaar om betrouwbare en duurzame producten te leveren die een echte meerwaarde bieden in het dagelijks leven. Bij SEZGoods geloven we in de kracht van innovatie en creativiteit. We zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste trends en technologieën om ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de meest vooruitstrevende en functionele producten op de markt. Onze passie voor excellentie en ons streven naar klanttevredenheid maken ons een vertrouwde partner voor al je winkelbehoeften. Kies SEZGoods voor een winkelervaring die je verwachtingen overtreft en producten die je leven verrijken.
Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bestelling was heel eenvoudig, status veranderde niet, en daardoor was het onbekend wanneer ik het zou ontvangen. Na een mail werd er wel meteen op gereageerd en dezelfde dag verzonden.
In februari heb ik via Bol een simpele pre-sales vraag gesteld voordat ik een aankoop wilde doen. Inmiddels heb ik drie berichten gestuurd, maar na meerdere weken nog steeds geen enkele reactie ontvangen.
Als een bedrijf al niet reageert op potentiële klanten, zegt dat voor mij genoeg over de service. Erg onprofessioneel en teleurstellend.
Voor mij een duidelijke afrader!
Het frituurpannetje is zeer geschikt voor kleine hoeveelheden en kleine gezinssamenstelling. Echter…… het zou beter zijn dat de deksel op het pannetje past als er nog frituurvet of olie in zit en het maantje er nog inzit. En dan de beugel voor het mandje er ook nog aan zit. Dat betekend dat het pannetje zelf iets hoger moet zijn of het mandje lager en dat er dan twee inkepingen in het dekseltje zit. Ook de bodem zou wat dikker mogen zijn!
Zit nog op een bestelling van 11 dec te wachten, terwijl de vorige bestelling er zo was
Er waren een paar onderdelen van een kinder lasergame stuk/niet werkend. Dit werd snel en perfect opgelost door de klantenservice. Alle artikelen werden nagestuurd binnen 2 werkdagen.
Reageren snel en komen met de juiste oplossing.
Ik ben heel tevreden over SEZ Goods! Ik had lasergame pistolen besteld en de klantvriendelijkheid na een probleem buiten het bedrijf om was echt verregaand. Er werd actief meegedacht en ik kreeg snel en vriendelijk antwoord op mijn vragen. De pistolen werken perfect en de kwaliteit is top. Alles was netjes verpakt en snel geleverd. Absoluut een aanrader!
Horrible service, I ordered something it never arrived, I tried to contact them multiple times they never replied. I just lost my money.
Oplichters! Het bestelde product is niet geleverd. Er wordt niet gereageerd op email en berichten via de chat.
Oplichters, bestelling wel betaald, nooit geleverd. Geen reactie op mailtjes!
Ik heb geen informatie gehad wanneer de post het pakketje kwam bezorgen, die stond plotseling voor mijn deur. Gelukkig was ik thuis want ik wilde net weggaan.