Sesol Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Virksomhedsoplysninger

1. Solenergiselskab

Skrevet af virksomheden

Hos Sesol streber vi etter å gjøre det enkelt, trygt og bærekraftig å kjøpe og eie et solcelleanlegg. Vi er en av Nordens ledende leverandører av solcelleløsninger og kontrollerer hele kjeden fra start til slutt for å skape trygge løsninger for kundene. For oss henger alt sammen – målet vårt er å være det selvsagte valget for både kunder og medarbeidere, og derfor er en sterk bedriftskultur viktig. Denne kulturen skaper et stort engasjement blant medarbeiderne og bidrar til en familiær og innbydende følelse som vi har klart å opprettholde, utvikle og spre i Sesol.

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Utrolig useriøst

Utrolig useriøst! Fikk tlf fra dem hvor de presenterte seg og sa de hadde vært utenfor huset. Vel, absolutt ikke! De satt og så på Google maps bilder.

22. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dette er typisk eksempel på hvor…

Dette er typisk eksempel på hvor uorganisert og useriøse Sesol er:
Jeg skrev en anmeldes her på Trustpilot d. 6 august.
12. august fikk jeg svar her, hvor Sesol bad meg om å kontakte dem for en befaring.
Jeg sendte mail samme dag.
Nå skriver vi 20. august og jeg har enda ikke hørt noe videre fra Sesol…

6. august 2025

Besvarelse fra Sesol

Hei Susanne. Jeg forstår godt at det har vært frustrerende å vente på svar. Da du tok kontakt, ble det satt i gang arbeid internt hos oss for å følge opp henvendelsen din, men vi ser nå at vi ikke var tydelige nok på å kommunisere dette til deg underveis. Det beklager vi på det sterkeste.

Du har vært i dialog med oss de siste dagene, og vi jobber nå videre med saken din. Vi skal holde deg løpende oppdatert slik at du slipper å sitte igjen med usikkerhet om status fremover.

Takk for tålmodigheten din, og for at du gir oss muligheten til å forbedre oss.

Med vennlig hilsen

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sesol har en finansell lureavtale med…

Sesol har en finansell lureavtale med SVEA Finans. De tilbyr finansiering som bare nesten dekker kostnaden. Om du overser varslene om trekk fra lånekonto og ikke får med at det er et lite restbeløp som du må betale inn manuelt, så endres lånerenten automatisk fra 0 til 23%

I tillegg får man et varsel fra Enova når man søker om støtte at prisen er vesentlig høyere enn markedspris for Sesols solcellepakke

14. juli 2025

Meget godt fornøyd

God informasjon, befaring og leveranse gikk helt som planlagt. Montering til riktig tid og godt utført arbeid. Veldig fornøyd.

27. februar 2025

Hei!

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en hyggelig anmeldelse! Det er veldig fint å høre at både informasjon, befaring, leveranse og montering gikk som planlagt – og at du er veldig fornøyd med resultatet.

Vi setter stor pris på tilliten, og håper du får mye glede av solcelleanlegget i årene som kommer ☀️

Veldig bra!

Hyggelige selgere, flinke og seriøse montører. Proft utført fra a til å! Hadde feil på ett panel som raskt ble byttet da jeg meldte ifra. Superfornøyd😊

28. november 2024

Hei!

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! 🌟 Det gleder oss å høre at du er fornøyd – akkurat slik vi ønsker at opplevelsen med Sesol skal være.

Takk også for at du trekker frem både selgerne og montørene – vi er stolte av teamet vårt. Godt å høre at feilen med panelet ble løst raskt og effektivt!

Vi ønsker deg mange solrike dager fremover ☀️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig bra oppfølging gjennom hele…

Veldig bra oppfølging gjennom hele prossen fra tilbud til montering og oppfølging i etterkant

7. juni 2024

Hei Geir!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du trekker frem oppfølgingen gjennom hele prosessen – det er akkurat slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve oss.

Ønsker deg mange solrike dager med ditt nye solcelleanlegg ☀️

Fornøyd

Hyggelige og kunnskapsrike kundebehandlere. Når det ble klart at mitt anlegg kunne gjøres større enn opprinnelig prosjektert, var dialog og utførelse meget god. Alt iht avtalt pris og ingen overraskelser.
Selve installasjonen gikk uten store problemer og mer eller mindre på tid. Må fikse et terrassebord som ble ødelagt og har plukket bittelitt søppel etter at arbeid og nedrigg var unnagjort, så her kunne man gjort en bedre jobb. Dette gjør likevel ikke at helhetsinntrykket trekkes ned.
Jeg er veldig fornøyd med mitt solcelleanlegg levert av Sesol

3. februar 2025

Hei Sindre!

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele denne grundige og hyggelige tilbakemeldingen 🌞 Det gleder oss stort å høre at du opplevde god dialog, ryddig prosess og at du er veldig fornøyd med solcelleanlegget ditt fra Sesol!

Vi tar også med oss innspillet ditt om terrassebordet og oppryddingen – dette er viktige detaljer som vi alltid ønsker å forbedre oss på, og vi setter pris på at du sier ifra. Slike tilbakemeldinger hjelper oss å bli enda bedre i møte med fremtidige kunder.

Takk igjen for tilliten – vi håper du får mye glede av anlegget fremover ☀️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har vært ekstremt fornøyd med SeSol i alle ledd

SeSol installerte solceller på vårt tak i juni 2024.
De var frem til det helt ukjente for oss men vi sjekket både dem og deres produkter opp på nett og fant at de hadde mye erfaring fra Sverige. Tanken vår var at de nok ville gjøre bra og rimelig jobb også for å opparbeide seg godt rykte/omdømme i Norge. Siden de var så nye i landet var det nok litt kaos på kontoret for informasjon om levering var vanskelig å få oppdatert men de leverte en til to uker før det var forespeilet så det gikk helt greit. utstyret dukket opp uten forvarsel... og dagen etter kom installatørene. De visste helt klart hva de drev med så de var ferdige på et par dager. Da kom elektrikeren deres og koplet systemet til el nettet og på forespørsel fra meg viste frem sine sertifikater. Utstyret er klargjort for batterier som kommer til å bli installert når staten subsidierer også disse. Vi har vært ekstremt fornøyd med SeSol i alle ledd med unntak av kontorets oppfølging som vi antar at skyldes at bedriften var helt nyetablert i Norge.

1. juli 2024

Hei Ulf!

Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss – og for en flott tilbakemelding! Vi setter stor pris på at dere valgte oss i Sesol.

Det er ekstra hyggelig å høre at dere har vært «ekstremt fornøyd i alle ledd» – spesielt med installasjonen og teamets faglige kompetanse. Det betyr mye for oss.

Vi tar også med oss kommentaren om informasjon og oppfølging fra kontoret. Du har helt rett i at oppstarten vår i Norge innebar noen voksesmerter, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre informasjonsflyten og kundeoppfølgingen. Tilbakemeldingen din er verdifull i det arbeidet.

Så spennende med fremtidige planer om batteri! Anlegget deres er godt rustet for det, og vi håper å kunne bistå også når tiden er inne.

Takk igjen for tilliten og for at du tok deg tid til å skrive en grundig og konstruktiv anmeldelse ☀️

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det er jo ingen ting som virker og service eksisterer ikke.

Først så starter solcelle anlegget å kutte ut i enkelte timer under høy produksjon, så etter oppdatering så skrur ikke inverteren seg på. Det ingen online service å snakke med folk på, og når du tar kontakt som stort sett foregår over mail så tar det ganske lang tid før du hører noe. Ingen service å ringe til i helger når anlegget ikke virker og du taper produksjon for potensielt flere tusen NoK. God gammal norsk service eksisterer ikke lengre, alt skal gå fort å gæli. Du kan ikke stole på noen ting lengre da kvalitet betyr ut av døra garanti.

27. april 2025

Hei!

Takk for at du har tatt deg tid til å dele din erfaring med oss, selv om vi selvfølgelig skulle ønske den var bedre. Vi beklager virkelig at du har opplevd problemer med solcelleanlegget ditt og med support.

Vi forstår godt frustrasjonen og dette er på ingen måte slik vi ønsker at våre kunder skal føle seg.

Din tilbakemelding er svært verdifull for oss, og vi tar den på største alvor. Vi vil gjerne få muligheten til å undersøke saken din nærmere og finne en løsning. Kan du ta kontakt med oss på support@sesol.no eller på 404 31 011, slik at vi kan hjelpe deg så raskt som mulig?

Igjen, vi beklager for ulempene du har opplevd, og vi håper vi får rettet opp inntrykket ditt av oss.

Sesol AS

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

God prosess og proft opplegg

Flinke og effektive montører. Hele prosessen var proff, der alle fungertr som et velfungerende tannhjul. Tett og god oppfølging av kontraktsansvarlig. God kundeservice, hvor alle spørsmål ble besvart raskt. Kjempehyggelig elektriker stod for informativ overlevering. Strømproduksjon i gang umiddelbart, og kunn følge med på app’en.

25. marts 2025

Hei Frank,

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding! Det gleder oss stort å høre at du opplevde prosessen som profesjonell fra start til slutt – akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Alt som planlagt

Alt som planlagt. Proffe og flinke montører.

28. februar 2025

Besvarelse fra Sesol

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊

Vi er glade for at alt gikk som planlagt, og at du er fornøyd med montasjen.

Skulle du ha noen spørsmål i fremtiden, er det bare å ta kontakt. Ønsker deg masse glede av solcelleanlegget! 🌞⚡

Dyktige folk

Dyktige og effektive folk som leverte solceller som fungerer som forventet. Hyggelig kundeservice som svarer raskt. God app-løsning der man kan følge produksjonen time for time.

3. maj 2024

Hei Steinar,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med både leveransen, kundeservicen og app-løsningen. Vi ønsker å gjøre solenergi enkelt og tilgjengelig for våre kunder, så det betyr mye for oss å høre at vi har innfridd forventningene dine.

Vi håper du får stor glede av solcelleanlegget ditt i årene som kommer! Ta gjerne kontakt om det skulle være noe vi kan hjelpe deg med.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Utrolig godt rutinert og bra selskap frem til nå

Opplevde salgs personalet som veldig profesjonelle og dyktige. Veldig flink til å gå gjennom mitt behov og bygge en tillit for videre samarbeid. Ble videreført til Prosjekt kordinator som tok min sak videre på strak arm og fikk en veldig god veiledning på veien videre. Gleder meg.

21. januar 2025

Hei Beni,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på, og vi er glade for å høre at du har hatt en så god opplevelse hele veien.

Du alltid velkommen til å ta kontakt med oss, dersom det skulle være noe mer du lurer på!

Sesol

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.