Jeg ha de købt en sweet deal
Jeg har købt en sweet deal, men ren fusk - de nægtede at lave det der var inkluderet. Så kunne jeg tage bøvlet med at fortryde købet. Virkelig uforskammet og dårlig oplevelse

Besvarelse fra Serviceteam Danmark
Vi udfører det meste indenfor anlægsarbejde og fliserens mv: ✔️Nybyg eller totalomlægninger af haver og belægninger ✔️Anlæg af græsplæner - Rullegræs og såning ✔️Anlæg af alle typer hække – Færdighæk og barrodshæk. Vi fjerner gerne den gamle hæk eller hegn også ✔️Belægninger, fliser ✔️Anlæg af bede, buske, træer ✔️Gravearbejde med minigraver – Nedgravning af trampoliner, opgravning af rødder/stubbe, planering, opgravning til flisebelægninger, rydning af haver, boring af stolpehuller ✔️ Fliserens, algebehandlinger, facaderens ✔️Mobilvask af campingvogne og telte ✔️ Og meget andet. ✔️ Tjek vores kundeanmeldelser her (4,9/5,0 håndværker.dk – Årets anlægsgartner 2021) https://www.haandvaerker.dk/profil/firma/serviceteam-danmark/40189?search=serviceteam
Kretavej 14, 4800, Nykøbing F, Danmark

Besvarelse fra Serviceteam Danmark
Nyanlagt indkørsel og fliseterrasse. Arbejdet blev udført som aftalt og budgettet blev overholdt. Vi fik et super flot resultat, og forventer os at vende tilbage næste år når der skal laves hæk og græsplæne.
Komplet havanlæg udført iht aftale og meget tilfredsstillende. Meget ros fra naboerne, der også er nybyggere.
Kan varmt anbefales.
Hej i 2022 fik vi vasket vores campingvogn og var yderst tilfreds. Derfor bestilte vi igen en vask i år.
Det fortryder jeg dog meget. Vi fik ødelagt 2 hætter på taget så der var vand inde vognen da vi ankom. Vi får INTET at vide od de har skadet vognen. Jeg indgår en email snak med firmaet ikke kan forstå de skulle have ødelagt noget. Efter et par dage hvor min vogn står med 2 ødelagte hætter vender de tilbage og siger de måske kan forstå de har ødelagt en hætte men ikke to. Det er da noget underligt noget at skrive syntes jeg, de sender et tilbud med på ca 2300 kr på udskiftning som de så mener jeg selv skal betale mod de kreditere vaske...... Her må der gerne grines, jeg skal altså have ekstra udgifter på de har ødelagt mine hætter. Der er nu gået mange dage hvor min vogn står uden hætter, så jeg må vælge at få det lavet selv med den ekstar udgift der er i det. Jeg fik dog krediteret min vask. Jeg har email og billeder der bakker min historie op.
Naboer fortalte at der hvor ingen ejer var tilstede brugte de en højtrykspuler og ca 30 min....det siger vel noget om kvaliteten.
Andre har klaget men fået regning på det fulde beløb.
Ekstra efter firmaet har svaret.
Firmaet mener ikke der er bevis for de har ødelagt de to hætter , man kan så undre sig over man vasker et tag med påstået hætter der åbenbart skulle være i stykker da de kom. Så havde man vel netop ikke vasket taget !! Så mon ikke bare man løber meget hurtigt fra sit ansvar. Så mit råd er BRUG IKKE dette firma for når det går galt løber de hurtigere end en hest kan rende fra deres ansvar.

Besvarelse fra Serviceteam Danmark
Igen i år brugte vi Serviceteam Danmark til at få vasket campingvogn og vokset, samt fortelt med markise og redskabstelt. Perfekt arbejdet.
Prisen på vasken holdt, som vistes på hjemmesiden. Transport fra Serviceteam Danmark til Køge og Vallø Camping ville, hvis jeg havde være alene, kostet 600 kr. Heldigvis var vi flere, så jeg slap med 150 kr.
Der er ingen tvivl om, at jeg næste år vil bruger Serviceteam Danmark igen.
Fik renset campingvogn og fortelt hvor der var mange alger på. Så flot arbejde, service og punktlig.
Kan på det varmeste anbefale dem
Fik fjernet en gammel hæk og etableret en ny. I samme moment fik vi også fjernet et par træer på grunden.
Alt sammen udført hurtigt og professionel men et flot slut resultat som vi er meget glade for.
Kan kun anbefales.
Vi har i forbindelse med vores nybyggede hus brugt Serviceteam Danmark til at etablere flise belægning omkring huset, terrasser samt opsætning af hegn omkring grunden. Alt er forløbet perfekt, som aftalt og til den aftalte tid.
Vi har kun oplevet positive og service orienterede personer hos Serviceteam Danmark hvis eneste ønske er at yde den bedste service. Vi har oplevet stor fleksibilitet og velvillighed omkring opgavens løsning.
Alt i alt kan jeg kun give Serviceteam Danmark min fulde anbefaling.
Har fået anlagt nyt hæk og rullegræs kan helt klart anbefale dette firma alle aftaler overholdt og tidsplanen