RECHARGEKIT FINTECH PVT LTD Anmeldelser 10

4,4

1. Softwarevirksomhed
  2. Alternativ finansieringstjeneste

Rechargekit Fintech Pvt Ltd Established in 2015, bearing C.I.N. U64202OR2015PT019525 and our focus is to create an innovative channel that can deliver more for less to the Indian consumer and it is INDIA"S leading API, White-Label Service And SDK provider to the specific needs in Fintech Industry. We have developed some well-Known regarded API and White-Label service across various domains such as Mobile Recharge, Dth Recharge, Postpaid Recharge, BBPS Utility Bill Payment such as electricity bill payment, Gas bill payment, water Bill Payment, Insurance premium, LIC premium, EMI payment collection, Credit card bill payment, AEPS, Aadhaar Enabled Payment Service, DMT, Domestic Money Remittance, Domestic Money Transfer, Domestic Flight Booking, International Flight Booking, Bus booking, OTT Recharge and OTT Subscription, hotel booking, Holiday Tour Packages API, Pan card verification, Bank account verification, Aadhaar verification,Irctc Authorised Agency, IRCTC API, Gift Card API, Gift Card Vouchers, Google Play Recharge, Prepaid Card API, PAY_IN PAY_OUT API, IVR Toll Free Services, SMS Gateway Integration, Payment Gateway, Whatsapp Chatbot, Whatsapp Business API, MATM SDK, MATM POS, MATM API, etc.With a commitment to innovation and customer-centric solutions, we aim to cater tech based problem faced in day to day for fintech companies. We are the pioneers in developing these systems which enable a person to complete transaction services all over India. Our system and online website enables you to start your own Fintech Business. We cover India's almost each and every service for running a Fintech business.

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Excellent API service provider

Working with this company has been a great experience. They are professional, transparent, and dedicated to delivering quality results. Their attention to detail and commitment to customer success truly set them apart.

16. juni 2025