1. Business to business-service

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Servicemind hjælper virksomheder og organisationer med at arbejde professionelt med kunde- og brugeroplevelsen. Hos Servicemind har vi i mange år gennemført blandt andet mystery shopping, mystery calling, exit interviews og målinger for stat og kommuner. Vi har et stort korps af erfarne mystery shoppere og interviewere, der hver dag står klar til at gennemføre besøg og målinger af højeste kvalitet. Har du lyst til at være "en af os", kan du se nærmere inde på www.blivmysteryshopper.dk

4,1

God

Det er en fornøjelse

Det er en fornøjelse, at gå ud som Shopper for Servicemind. Man bliver behandlet med respekt, og altid med et smil i den anden ende af telefonen.
Ja, lønnen er ikke den store, men med lidt iver og arbejdsomhed kan man sagtens få til lommepengene.
Birgitte Hansen

17. september 2019

Hej Birgitte

Tak for din anmeldelse som vi er rigtig glade for :)

Vi gør vores bedste for at behandle alle godt, og lægger ikke skjul på, at det at være shopper næsten altid er til tilskud til ens primære erhverv :) Læs evt. mere på blivmysteryshopper.dk.

Mvh. Servicemind

En arbejdsplads med frie udfoldelsesmuligheder!

Jeg har været ansat hos Servicemind siden 2017, og kan kun varmt anbefale dem som arbejdsplads. Såfremt man selv er villig til at yde en indsats og har den rette gå-på-mod indstilling, så er det en fornøjelse at arbejde som interviewer for Servicemind.

Der er uden tvivl tale om en fleksibel arbejdsplads, hvor man har mulighed for at tage det i ens eget tempo. Jeg har vitterligt intet negativt at sige om dette selskab.

7. august 2018

En fantastisk mulighed for tjene lidt…

En fantastisk mulighed for tjene lidt ekstra. Har du tiden og ikke tænker på timeløn kan jeg kun anbefale dette

6. marts 2018

Kære Anders

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at høre, at du trives i arbejdet som Mystery Shopper.

Vi tilstræber, at vores honorarer står mål med en normal timeløn. Vores erfaring er, at jo mere rutine man får som Mystery Shopper, jo mindre bliver tidsforbruget.

Vi håber, du vil lave mange opgaver for os fremover!

Ejer af Servicemind

Når arbejde møder fornøjelse...

Virkeligt et godt og troværdigt firma at arbejde for. Opgaverne er gennemarbejdede og kan let udfyldes på virksomhedens app.
De medarbejdere jeg har talt med er venlige, hjælpsomme og man føler sig bare godt behandlet.
Betalingen kommer altid til tiden, og selvom man ikke bliver millionær som shopper, så er betalingen ok, og den personlige udvikling følger med som bonus.

18. januar 2018

Hej Hansen

Mange tak for din fine anmeldelse af vores virksomhed.

Vi er meget glade for at høre, at du trives i dit arbejde som Mystery Shopper hos os, og vi håber på et fortsat godt samarbejde fremover.

Ejer af Servicemind

Benyt ikke! Hverken som shopper eller virksomhed!

Uprofessionel koncept der ikke selv har fornemmelse for hvad god service er. Forstår ikke hvordan man kan have en virksomhed der sælger en ydelse der skal bestemme hvordan en serviceoplevelse er når man internet ikke forstår at yde service den anden vej. Behandler shopperne arrogant og uden nogen for for fleksibilitet. Dikterer ud fra devisen om “my way or the highway” Pinligt.

17. november 2017

Hej Daniel

Tak for din anmeldelse af vores virksomhed.

Vi har, siden du lavede opslaget, forgæves forsøgt at træffe dig for en dialog om din oplevelse. Det har du desværre ikke ønsket, hvilket vi naturligvis respekterer.

Du har ret et langt stykke hen ad vejen. Vi kan ikke gå på kompromis med vores kundes præmis for et mystery shopping besøg og afvige fra den briefing/købssituation, der er beskrevet. Er opgaver ikke udført lige efter vores kundes ønsker, kan besøget ikke anvendes i analysen til kunden. Vores kunde har på forhånd defineret, hvordan de ønsker, vi skal agere og brugt betragtelige ressourcer (penge og tid) på at træne og uddanne medarbejderne i netop det, vi typisk skal undersøge. Det betyder, at vi ikke har en fleksibilitet eller mulighed for at ændre på dette, hverken overfor vores kunde eller overfor dig.

Når det er sagt, er det selvfølgelig afgørende, at du forstår budskabet på en sober og positiv måde. Vi er også opmærksom på, at når dette beskrives som ovenfor, kan det fremstå ufleksibelt og arrogant, hvilket ikke på nogen måde er vores intension.

Endnu en gang tak for din henvendelse. Vi håber meget at se dig ved en senere lejlighed.

Ejer af Servicemind.

Lukker konto uden varsel, og svarer ikke på mails!

En bekendt fik lukket sin konto hos dem efter at have været mysteryshopper siden 2015, og fik ikke penge for udført opgave. Jeg valgte så selv at annullere en booket opgave, da min opgave betød at jeg skulle lægge penge ud. Jeg ønskede simpelthen ikke at hænge på denne udgift, såfremt Servicemind også pludseligt ville lukke min konto. Svaret fra Servicemind var kort og kontant, at de øjeblikkeligt lukkede min konto. Jeg har nu skrevet flere gange for at få kopier af lønsedler, men de svarer slet ikke.
Der findes flere andre mystery shopping firma, og de betaler også meget bedre end Servicemind.

28. februar 2017

Hej Jenni

Tak for din anmeldelse af vores virksomhed.

Når man er ansat som Mystery Shopper hos os, accepterer man også vores etiske kodeks. Her står blandt andet, at følger man ikke briefingen under et besøg, udfører man ikke sin opgave til den aftalte tid, eller er man ikke til at få fat på, så forbeholder vi os retten til at afvise et besøg. Har man i flere tilfælde ikke levet op til vores etiske kodeks, kan det yderligere medføre en opsigelse. Det er dog vigtigt at understrege, at vi aldrig tager nogen af en opgave eller afskediger en ansat uden varsel.

Du har derudover ønsket en kopi af dine lønsedler. Dette har vi fremsendt til dig så hurtigt som muligt efter en weekend, hvor vi holder lukket. Skulle du ikke have modtaget nogle af vores e-mails, må du meget gerne tjekke dit spamfilter eller tage kontakt til os.

Dårlig service fra servicemind

Jeg tog en opgave for Servicemind, hvor jeg skulle lave en ExitPol uden for JYSK i Sønderborg.
Jeg stod derude i 3 timer og interviewede kunder, der gik ud af butikken i regnvejr.
Jeg blev dog ikke aflønnet for opgaven, fordi mine data ifølge servicemind ikke er blevet indsendt.
Servicemind har dog ikke kontaktet mig omkring det faktum, at min besvarelse ikke blev indsendt.
De påstår at de har ringet, men har hverken sendt mail, sms eller telefonsvarer for at fortælle mig, at de ikke modtog mine besvarelser.

Et simpelt genkald eller en besked på telefonsvareren kunne have løst problemet.

Det ironiske i hele denne historie er, at konceptet ”servicemind” jo handler om service – men at det ikke afspejler sig i den service vi får som ansatte.

23. februar 2017

Hej Rachel

Tak for din anmeldelse af vores virksomhed.

Vi er naturligvis kede af din oplevelse af situationen. Vi modtog aldrig dine besvarelser og det lykkedes heller ikke, trods mange forsøg, at komme i kontakt med dig. Når man er Mystery Shopper/interviewer hos os, er det vigtigt, at man er til at komme i kontakt med, så der, som i dette tilfælde, er mulighed for at finde frem til en løsning. Man kan altid ringe til os, og vi svarer altid på e-mails eller ringer tilbage så hurtigt som muligt.

Ejer af Servicemind.

Godt koncept.

Mega fedt koncept, det er et sjovt arbejde hvor man selv bestemmer sine arbejdstider. Der er altid en sød medarbejder når man ringer, og fin ny hjemmeside.

9. november 2016

At spotte hvor dygtige butikken er til service er sjovt

Jeg er en ny shopper for Servicemind. Har ikke shoppet tidligere.
Via Servicemind har jeg fået nogle interessante opgaver, hvor jeg er med til at sikre at virksomheder får feedback på det vi oplever som kunde. Jeg har bl.a. spist burgere, sushi, fået tjekket synet og vasket & føntørret håret.
Alt i alt en god oplevelse.
Servicemind leverer det de lover herunder hurtig og effektiv udbetaling af mine udlæg. Rapporteringsværktøjet er lidt bøvlet første gang men herefter kører det fint :-)
Jeg kan klart anbefale Servicemind.com til andre shoppere

3. maj 2016