1. Computerbutik

ServerZaak biedt refurbished enterprise hardware aan zoals servers, server-onderdelen en aanverwante apparatuur. Wij hebben servers, processoren, RAM geheugen, harddisks en SSD's, networking, racks, PDU's, switches, kabels en nog veel meer. U kunt bij ons uw server volledig naar wens samenstellen en wij leveren deze dan volledig geassembleerd, geupdate en getest. Op het gebied van klantenservice nemen wij een stapje extra. Waar anderen stoppen gaan wij verder. Op zoek naar servers of onderdelen welke we niet op voorraad hebben? Via ons wereldwijde netwerk zoeken we graag naar een gepaste oplossing. Naast verkoop kunnen wij u ook voorzien van een volledig ITAD traject, inclusief gecertificeerde datavernietiging.

4,0

God

Serverzaak is een "no nonsens" winkel

Serverzaak is een "no nonsens" winkel! Ze verkopen zoals de naam al aangeeft. Servers en alles wat daarmee te maken heeft. Ze zijn scherp kwa prijs en de kwaliteit is gewoon goed! De service is ook uitmuntend, lekker kort, reageren snel tot zelfs na sluitingstijd. Mocht er onverhoopt toch iets defect zijn, is men altijd bereid om mee te denken over een oplossing en eventueel zonder "gezeur" het product om te ruilen. Serverzaak is echt een aanrader.

2. april 2026

Top service!

Ik koop hier al mijn serveronderdelen.
Gister had ik een RAM stickje binnengekregen, die bleek niet in orde te zijn. Ik heb een mailtje gestuurd naar de klantenservice en kreeg zeer snel een reactie waarna het vlot is opgelost.

10. december 2025

We hadden een product gezien op de site…

We hadden een product gezien op de site van serverzaak en erover gebeld . Alles werd netjes uitgelegd en we kregen meteen vertrouwen in de deskundigheid. We hebben meteen een bestelling geplaatst en alles werkt netjes naar behoren en was snel geleverd .

Een aanrader

18. juni 2025

Supergoede service

Supergoede service, ik had een probleem met de aansluiting van mijn SAS schijf. Meerdere bedrijven gesproken maar niemand kon mij verder helpen. Op het internet Serverzaak tegen gekomen en hun telefonisch benaderd. Vriendelijk ter woord gestaan en zeer goed geholpen. Uiteindelijk het product bij serverzaak besteld en de volgende dag al in huis. De producten waren goed verpakt en werken zoals beloofd.

Top service.

17. november 2023
Serverzaak-logo

Besvarelse fra Serverzaak

Bedankt voor de mooie review!

Uitstekend.

Uitstekend.

Prijsstelling, website, verpakking, snelheid van bezorgen, prijs kwaliteit en aftersales: Niets dan lof.

Eénmaal hadden we problemen met een refurbished HP ProLiant DL390 Gen9 server: Na ongeveer een dag draaien en net voor uitleveren richting eindklant gaf de BIOS bij booten aan dat één RAM Dimm defect was. Ook na een powercycle en het uitwisselen van Dimms bleef het probleem voor hetzelfde lost bestaan.

We mochten de server daarna terugsturen. Hoewel men het probleem niet wist te reproduceren werd de server snel en zonder morren omgeruild voor een geheel ander exemplaar.

De korte lijntjes, uitgebreide telefonische contact en de deskundigheid van de medewerkers zijn verder een warme douche waard.

Ga zo door heren!

Wij kopen onze refurbished hardware vanaf nu zoveel mogelijk uitsluitend bij dit bedrijf.

19. juli 2022