18 Dages ventid på opstart af projekt
Jeg kontaktede SEON da jeg havde hørt en del omkring dem. Det viste sig så at jeg blev nød til at vente i 18 dage (Næsten 3 uger) før jeg modtog et tilbud, og derfra kunne gå videre.
Jeg kontaktede SEON d. 15/04, angående min webshop, hvor jeg ønskede et nyt design.
Jeg bliver kontaktet 3 dage senere (18/04), af en medarbejder hvor vi aftaler at de vil sende et tilbud over mail.
Den 26/04 bliver jeg så igen kontaktet af en medarbejder, som spørg hvad mine tanker er omkring deres tilbud, på dette tidspunkt har jeg endnu ikke modtaget et tilbud fra dem.
En uge senere altså d. 03/05 modtager jeg så endelig et tilbud fra SEON, som jeg kan forholde mig til. Men jeg må indrømme at efter at have ventet i 3 uger på blot at modtage et tilbud på sit projekt, som man gerne vil starte hurtigst muligt. Begynder man at betvivle deres koordinering og søger derfor andre veje. Jeg har ikke lyst til at tænke på hvor lang tid der så går før mit projekt faktisk er færdigt.
Jeg har en hastesag, og det er derfor rart hele tiden at være i dialog med det webbureau man nu ønsker at benytte.
Jeg er utilfreds & skuffet og den lange ventetid, jeg ved der er flere iværksættere derude som gerne vil i gang med sit projekt og ikke har 3 uger til at vente på et tilbud.