Senvella Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

I placed an order that they never delivered

I place an order, it’s almost been about a month, and I still haven’t gotten anything, I have the feeling that they just ripped me off.
They only replied my first email stating that they never got my home address but after double checking all my emails I found out that they actually were provided everything.
Save yourself the trouble, purchase somewhere else. Once I get my refund I’m blocking them everywhere, I swear…
So unprofessional and incompetent, not the kind of companies I like to purchase from.

6. august 2026

Doesn’t deserve any stars

Doesn’t deserve any stars. I ordered back in October and still have NOT received my order. Emailed several times and nothing.
I pray to God someone can shut this fraudulent place down.

28. oktober 2025

This is a scam

This is a scam. I ordered from them not realizing that it came from China. It says there is less than 10 day delivery to US. I waited almost a month and then it wasn't delivered (although it states that it had been delivered). The shipping company shows all this information on tracking; but no picture or proof of delivery. I work from home and have a video surveillance system. It showed no delivery at all. There is no physical contact information only an email. I left messages about them showing proof of delivery. This is the worse company that I can imagine!!

21. november 2025

Scam

Same thing happened to me ordered something and got 2 gold chains worth nothing and sent 7 emails and got nothing back

2. oktober 2025

Er dette din virksomhed?