Sensilab Anmeldelser

2.430

3,4

Forfærdeligt! Jeg har bestilt varer for over 650 kr. Jeg har hverken modtaget bekræftelse eller varen. Beløbet er trukket fra banken og kan slet ikke komme i kontakt med dem på nogen måder😞😞

varerne kommer hutig, men jeg må sige at Metabol lux GLP 1 overhovedet ikke virker . Det er total spild af penge. Der er 30 dages tilfredsstillelse, så hvad gør jeg lige.

når jeg bestiller mine vare så kommer de inden for ganske kort tid til et leveringssted i nærheden hvor jeg bor ,ikke alle man kan stole på når man bestiller vare på denne måde. hvis varen er i restor... Se mere

Jeg modtog i første omgang ikke mine varer. Var dog ved køb blevet advaret om længere leveringstid, så skrev først til dem efter flere uger. Fik svar samme dag - pakken var leveret til pakkeshop... Se mere

1. Helse- og skønhedsbutik
  2. Butik med vitaminer og tilskud

Om Sensilab

Sensilab, established in 2005, is on a mission to promote healthy lifestyles through nutrition by providing customers with trustworthy, reliable, and user-friendly natural-based nutritional supplements. Our aim is to support individuals in achieving their health and wellness goals in our fast-paced world.

At Sensilab, we are committed to excellence and innovation, always staying up-to-date with trends and scientific advancements. Quality and purity are paramount to us, and we continuously strive to bring innovative products to the market. Our team of experts focuses on maximizing the bioavailability of natural extracts and employs new patented ingredients to create cutting-edge nutritional supplements.

All our products are manufactured in the European Union in a state-of-the-art pharmaceutical facility adhering to GMP and HACCP standards. We ensure the quality of our products through rigorous testing, both as raw materials and finished products, guaranteeing their purity and microbiological integrity. Several of our products have been awarded the AGROLAB certificate of analysis.

Our dedication has not only resonated with customers worldwide, but has also garnered recognition from professional athletes and public figures who enthusiastically endorse our products. Furthermore, health, nutrition, and medical professionals have recommended our products.

TRY OUR PRODUCTS YOURSELF

As we move forward, we invite you to experience the Sensilab difference for yourself. Use the code TRUST10 for a 10% discount on your first purchase. Explore our range of products, including:

Sensilab Hepafar – liver detox

Sensilab Thyrolux – thyroid support

Sensilab Estrolux – estrogen balance

Sensilab Adrenalux – cortisol balance

Sensilab Fatout - all in one weight-loss capsules

Learn more about our story and the benefits on our website. For any inquiries or support, please contact us at support@sensilab.com

With over 15 years of experience, Sensilab has served over 3.5 million satisfied customers across Europe. We've developed a portfolio of over 500 products available in more than 40 countries. Our offerings, including high-quality vitamins and minerals, weight loss supplements, and various health and well-being products, are accessible through our online shop and several e-pharmaceutical shops across Europe, ensuring a broad reach for the Sensilab brand.

30-Day Money Back Guarantee - Hassle Free - No Questions Asked

Experience the ease and confidence of our return process; we guarantee your satisfaction. Thank you for choosing Sensilab as your trusted partner on your health journey.

Middel

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.430)

Kunne jeg give 0 stjerner

Opdateret d. 16. Marts:

Efter mange mails vil firmaet kun refundere halvdelen af min ordre!
Det er ULOVLIGT det, I har gang i! Det er fuldstændig vanvittigt at I kan drive forretning på den måde. Jeg skal have fuld refusion for BÅDE varer og forsendelse - varerne er UÅBNEDE!

Det er det største svineri, jeg nogensinde har set.

Kunne jeg give 0 stjerner, så havde jeg gjort det!

Jeg bestilte 4 produkter á 379 kr kl
00.24. Før kl 07 skriver jeg en mail og annullerer min ordre. I følge dansk købelov er det min ret.

Firmaet svarer først senere på dagen, at ordren er pakket og det ikke kan lade sig gøre. Så i løbet af 6,5 time (nattetimer!!!) er min ordre pakket. Det er direkte løgn. Firmaet går imod dansk købelov.

Jeg får at vide, at jeg kan afvise pakken, så vil den automatisk blive sendt retur. Jeg har flex-ordning med fragtfirmaet- og derfor ligger pakken pludseligt ved min dør. Og kan altså ikke afvises.

Jeg kan nu sende pakken retur - til SLOVENIEN for 175 kr! Hvad f*nden foregår der??? Det er svineri i flere forskellige grader.

Så lige nu er status at jeg har uønskede produkter i mit hjem, som jeg annullerede rettidigt - men som JEG skal betale for at sende retur.

Det. Er. Svindel.

Skam jer!

11. marts 2026

Besvarelse fra Sensilab

Dear Petra, thank you for your feedback.

We are sorry to read about your experience and would appreciate if you send us specific details to info@sensilab.dk. This would help us understand your situation better.

Købte fiskeolie

Købte fiskeolie, i to af bøtterne var kapslerne misfarvede, utætte, klistrede sammen og stank af rådden fisk. Klagede og har sendt utallige billeder. Lang korrespondance uden løsning. Her tør jeg ikke købe igen

12. marts 2026

Besvarelse fra Sensilab

Hi Bente, we are very sorry to know that you still haven't heard from us regarding this issue. We are positive that our department is investigating this carefully to avoid any mistakes. Rest assured that they will get back to you with a resolution soon.
To give you an assurance from our end, allow us to inform you that all our products are completely safe to consume and come without any side effects. They are approved by EFSA - The European Food Safety Authority (EFSA), that provides independent scientific advice on food-related risks. The products are manufactured in a state of art facilities in the EU that complies with all food safety guidelines. They are tested twice – both as raw materials and as finished products, so each product is equipped with a guarantee of purity and microbiological integrity.

At man kan lave et abbomang så varen…

At man kan lave et abbomang så varen kommer hver månede, så man ikke skal gøre noget, og en stor tak for de gratis gaver i har sendt med, i er varmt anbefalet her fra🥰

9. marts 2026

Besvarelse fra Sensilab

Tusind tak for de varme ord! Vi er glade for, at abonnementsløsningen og overraskelserne falder i god jord. 🦋

Det hjælpe mig virkelig meget

Det hjælpe mig virkelig meget, hurtigt levering , har anbefalet til mine veninder , jeg er så glad jeg har fundet jeres produkt

8. september 2025

Besvarelse fra Sensilab

Tak for din positive feedback! Vi er glade for, at produktet hjælper dig, og vi ser frem til at betjene dig igen 🦋

Jeg har bestilt magnesium glycinate for…

Jeg har bestilt magnesium glycinate for over 14 dage siden. De lover levering på 3-6 dage og Jeg har stadig ikke modtaget min varer. Jeg modtager det sikkert heller ikke.
Jeg har sendt en mail til dem, men den bliver ikke besvaret.
Vil aldrig anbefale Sensilab

Og nu svare de her at Jeg skal sende en mail, som Jeg allerede har gjort 3 gange.

31. december 2025

Besvarelse fra Sensilab

Dear Camilla, thank you for your feedback.
We apologize for the delay in your order.
Please reach out to our customer support team at info@sensilab.dk for assistance.
Thank you for your patience.

Semikol Virker ikke 22/8-10/10

Jeg har taget 2 tabletter i over 2 måneder og mit kolesteroltal er alligevel steget med 0,2 så det virker ikke

22. august 2025

Besvarelse fra Sensilab

Thank you for your review.

We’re sorry to hear that you didn’t experience the results you were hoping for. Cholesterol levels can be influenced by many factors such as diet, genetics, stress, and other health conditions, so results may vary from person to person.

If you would like, our team can review your order and help you choose a more suitable product or combination for your goals. Please feel free to contact us directly so we can assist you further.

Thank you for giving our products a try.

Rimelige priser og god service.

Jeg har og er glad for Sensilabs produkter og er ikke blevet skuffet gennem de år jeg har handlet der.😀

30. november 2025

Besvarelse fra Sensilab

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og service, og ser frem til at betjene dig igen. 🦋

Virkelig snu og prof hjemmeside

Virkelig snu og prof hjemmeside. Men er blevet bondefanget trods jeg har googlet og undersøgt.
Jeg bestiller en vare og har ikke set på noget tidspunkt at det er med abonnement. Da jeg har lagt ordren så får jeg en mail om at jeg nu er medlem.
Jeg vælger at skrive til dem. De svarer ikke. Jeg forsøger at chatte med dem men deres chat virker selvfølgelig ikke. Jeg går via linket ind for at afmelde men bliver hele tiden ført videre til nyt. Jeg skal logge ind men har aldrig lavet et login. Det forsøger jeg så for at se om jeg kan komme videre. Men når jeg laver et login skriver den at det er et svagt login og kan ikke komme videre da de ikke godtager det. Det vil sige jeg kan IKKE komme ind og afmelde det som jeg faktisk ikke har tilmeldt. Har ikke fået en ordre bekræftigelse og dermed heller ikke et ordre nummer
HOLD JER langt væk

30. november 2025

Besvarelse fra Sensilab

Dear Helle, thank you for your feedback.

Hurtig service

Sød og hjælpsom kundeservice, hvis der er problemer med ordre

5. oktober 2025

Dear Anicha,

Thank you for sharing your feedback.
We are sorry to hear about your experience and would greatly appreciate it if you could send us further details to info@sensilab.dk. This will help us better understand your situation and assist you accordingly.

Thank you.

Jeg købte piller og alt indholdet i…

Jeg købte piller og alt indholdet i pakke har være åben og der mangler piller de lovede at returnere mine penge men det skete aldrig
Hold jer væk fra dem hvis i ikke vil blive snydt

14. november 2025

Besvarelse fra Sensilab

Dear Emin, thank you for your feedback.

Thank you.

Da jeg købete thyrolux hos sensilab

Da jeg købete thyrolux hos sensilab, fik jeg det godt med nedsatte funktion i skjoldbruskkirtlen, da jeg har lavt stofskifte

20. oktober 2025

Besvarelse fra Sensilab

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at ThyroLux har hjulpet dig, og vi vil fortsat arbejde for produkter af højeste kvalitet. 🦋

Hurtig levering, max 6 dage som altid har været indfriet. Super tilfreds :-)
Jeg har købt mange produkter, og har altid synes at produkterne har virket på mig - ellers har jeg ikke ville købe produkter efterfølgende :-)

4. november 2025

Besvarelse fra Sensilab

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds både med levering og produkterne. Vi vil fortsat gøre vores bedste for at sikre den højest mulige kvalitet. 🦋

Hurtig og god betjening

Hurtig og god betjening
Nem at bestille og nem at sætte på pause/slette/redigere
Rimelig hurtig svar

25. september 2025

Besvarelse fra Sensilab

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og nemme bestillingsproces. 🦋

Jeg har godt nok aldrig oplevet SÅ…

Jeg har godt nok aldrig oplevet SÅ dårlig en service. Føler mig totalt svindlet, må jeg indrømme!
Jeg forstår ikke, hvorfor I har valgt at sende produkterne til mig, når jeg giver udtryk for, at jeg vil annullere min ordre, som jeg har ret til – også ifølge jeres egne betingelser.
Jeg skriver til jer 1 time efter, jeg har bestilt ordren og gør opmærksom på, at jeg ved en fejl har trykket ”double up”. Jeg skriver til jer 2 gange INDEN min ordre pakkes og alligevel vælger I at sende min pakke afsted, selvom jeg 2. gang skriver, at jeg ønsker at annullere min ordre. Det vælger I at ignorere fuldstændigt.
Det er simpelthen dybt skuffende…..
Jeg skriver efterfølgende flere mails til jer, som I stadig ikke har svaret på. Nu står jeg her og kan ikke sende varerne retur til jer, da fristen er overskredet og jeg kan på ingen måde komme i kontakt med jer på.
Jeg har ALDRIG oplevet så ringe et firma, der er så komplet ligeglade med at svindle andre mennesker. Føj, siger jeg bare!

30. august 2025

Besvarelse fra Sensilab

We’re very sorry to hear about your experience and completely understand your frustration. It was never our intention to ignore your request or cause any inconvenience.

Unfortunately, by the time we saw your cancellation request, your order had already been processed and shipped, which is why it could no longer be stopped. We always do our best to act quickly, but once an order enters the dispatch process, it’s no longer possible to cancel it.

We can confirm that our team replied to your messages as soon as possible, and all information regarding order changes, cancellations, and return deadlines is clearly stated in our Terms and Conditions, available on our website.

We truly regret that your experience did not meet your expectations, and we’ll review this situation internally to ensure clearer and faster communication in the future.

If we can help you with anything else, please feel free to reach us at info@sensilab.dk.