Jeg er ikke stor fan af nethandel. Foretrækker at se og mærke på varen inden jeg trækker pengene frem. Her måtte jeg alligevel gøre en undtagelse, for der er lidt for langt fra mig til firmaets showr... Se mere
Produktet levede ikke op til mine forventninger. Jeg er ikke god til teknik og troede den skridttæller jeg købte ville være nem at indstille, desværre. Det er endnu ikke lykkedes mig at få lov til a... Se mere
Overordentlig fantastisk service. Fik tilsendt et varmetæppe i en forkert farve, som skulle bruges til gave. Det ville være omstændigt for modtageren at få det byttet. Seniorsalg sendte et nyt tæ... Se mere
Jeg kan ikke andet end rose seniorsalg.dk for en overraskende og helt igennem god kundeservice. Dem måtte der godt være flere af. Man mærker tydeligt, at det betyder alt for dem, at kunne hjælpe kun... Se mere
Velkommen til SeniorSalg.dk´s netbutik. Danmarks billigste Seniorbutik - WEB-shop. Vi forhandler kvalitets hjælpemidler - f.eks. rollatorer, stokke, siddepuder mv. samt kvalitets fodtøj - f.eks. New Feet, til vildt skarpe priser. Gratis fragt > 499,-. ...
Sundbyvej 19, 7752, Snedsted, Danmark
- kontakt@seniorsalg.dk
- seniorsalg.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Venlig, imødekommende og professionel
Venlig, imødekommende og professionel service, af én af deres medarbejder, Hanne Grøn i Seniorsalg.
Jeg kan kun anbefale Seniorsalg, hvis man har reklamation af køb af New Feet sandaler.

Super god service
Super god service. Stor hjælpsomhed, og ikke mindst ærlige svar på spørgsmål. Jeg kan på det varmeste anbefale Seniorsalg. Oven i købet er priserne lavere end hos lignende firmaer.

Handl et andet sted
Jeg købte et par sandaler i september 2024 og for lidt tid siden begyndte det yderste lag at skalle af. Det er det lag der udgør blomsterne og grunden til at jeg købte sandalerne. Min henvendelse er (efter at have været videresendt til producenten?!) blevet afvist med begrundelsen: BRUGSSLID. Jeg er tom for ord. Så hvis man vil have garanti på sine varer, så gør som jeg gør fremover: handl et andet sted.

Glemte at afhente pakke
Glemte at afhente pakke. Seniorsalg ringede til mig da de fik den retur.
Hold da op for en fantastisk kundeservice. De lever åbenbart efter devisen at god service betyder flere kunder i forretningen.

Besvarelse fra Seniorsalg
Gode varer - super betjening- hurtig levering
Gode varer - super og venlig betjening, hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Birgit Thomsen

Besvarelse fra Seniorsalg
Fremragende kundeservice, også i ferietiden.
Købte et par vandrestave hvoraf den ene gik i stykker efter kun 3 dages brug. Sendte et billede af den og oplyste jeg syntes det var dårlig kvalitet. Jeg skrev ikke noget om krav eller penge retur.
Der blev hurtigt svaret at jeg kunne få pengene retur hvis jeg returnerede dem, eller få ombyttet til et par som måske bedre passede til mit behov.
Jeg valgte ombytning, har nu modtaget de nye stave og er en meget tilfreds kunde :-)

Besvarelse fra Seniorsalg
En af mine vandrestave gik i stykker
En af mine vandrestave gik i stykker, som var købt for 4 måneder siden.
Jeg fik dem uden problemer ombyttet til et nyt sæt.
Go' service fra firmaet.

Fremragende og troværdig.
Jeg købte sandaler, de bedste jeg længe har haft.
Jeg var i kontakt med kundeservice to gange, hvor jeg fik hjælp af en meget venlig medarbejder.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle der. Og de har mange gode produkter.

Hurtig.
Bestildte stol forhøjer.tors.fredag kl 14 sat de på sofa.tak

Besvarelse fra Seniorsalg
Usædvanlig venlig, imødekommende & hjælpsom kundeservice
Man mærker tydeligt, at det betyder alt for dem, at kunne hjælpe kunderne med den rette løsning. Samtidig er de også åbne for at lære nyt og tager gerne imod feedback om deres produkter.
Bestemt et sted jeg kan anbefale.

Nemt og hurtigt
Ret enkelt kan det siges, hurtig levering og let at bestille :)

GOD OPLEVELSE AT HANDLE HER
Jeg har kun positivt at skrive om denne Netbutik.
Derfor har jeg handlet her flere gange !
Hurtig levering af bestilte varer.
Stort udvalg, god hjemmeside.
Hurtig tilbagebetaling ved returnering.

Besvarelse fra Seniorsalg
Jeg kendte ikke dette firma før nu
Jeg kendte ikke dette firma før nu, men sikke en positiv oplevelse.
Jeg bestilte min vare fredag formiddag og kunne hente den lørdag eftermiddag. Det må jeg sige - det er godt nok hurtigt. Mange tak, og varen passer perfekt.

God kundeservice og vejledning
Fik god og nyttig vejledning i telefonen, så jeg kunne bestille de rigtige køkkenredskaber på webshoppen.
Er overrasket over hvor meget Seniorsalg har i deres sortiment.
Klar anbefaling til at benytte denne webshop. De har virkelige mange hjælpemidler, til at gøre hverdagen nemmere.

Fremragende, bestilte badestol havde den 2 døgn senere. TAK

Besvarelse fra Seniorsalg
Hurtig levering og det ønskede produkt…
Hurtig levering og det ønskede produkt til en meget fair pris, tak Seniorsalg jeg vil helt sikkert handle os jer igen⭐️👍😊

Besvarelse fra Seniorsalg
Har købt en rollator hos Seniorsalg
Har købt en rollator hos Seniorsalg, model "Actiumplus Space Rollator". Talte med den sødeste medarbejder og fik super god vejledning. Jeg følte mig tryg, og kan kun sige, at jeg er umådeligt tilfreds. De bedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Seniorsalg
Hurtig levering og supergod service
Skulle bruge en julegave i sidste øjeblik, sa de fysiske butikker ikke havde varen. Bestilte varen onsdag, den blev sendt torsdag og jeg kunne hente den fredag. Jeg ringede til dem torsdag og blev forsikret om at vi nok skulle nå det. Hurtig levering og super god service.