Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tak nie kompetentnej obslugi klienta juz dawno nie spodkalem! Infolinia podala mi numer do Katarzyny ktora zajmowala sie moim zamowieniem, Katarzyna przeinaczyla sie w Katrin ktora udawala ze nie rozu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność! Szeroki wybór produktów, atrakcyjne ceny i błyskawiczna dostawa. Każdy etap realizacji zamówienia przebiegł sprawnie i profesjonalnie. Obsługa klienta jest... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Proces zamówienia przeszedł sprawnie i szybko. Informacja w mailu mówiła o realizacji zamówienia w terminie od 1 do 5 dni roboczych. Moje zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 1 dnia roboczego. Kont... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Błędy na stronie podczas składania zamówienia dotyczące możliwości odbioru w punkcie i dokonania zapłaty przy odbiorze. Okazało się to niemożliwe pomimo oferowania tej formy realizacji zakupu. Zapłata... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Computer- og tilbehørsbutik

Skrevet af virksomheden

Senetic to globalny dostawca rozwiązań IT dla firm oraz instytucji publicznych, które chcą usprawnić realizację codziennych zadań przy pomocy intuicyjnego cyfrowego ekosystemu. Od 15 lat wspieramy naszych klientów oferując im rozwiązania, z których sami korzystamy na co dzień.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Świetna jakość obsługi

Świetna jakość obsługi, doradztwo, czas realizacji

1. december 2023

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc 😀

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

W momencie składania zamówienia…

W momencie składania zamówienia widniała informacja, iż Switche są dostępne w ilościach sporych (50+). niestety okazało się, że nie było ich na stanie i musiałem czekać z realizacją.

17. november 2023

Besvarelse fra Senetic

Przepraszamy za błąd w informacji o dostępności produktu i opóźnienie w realizacji zamówienia. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

Pozytywna

Kupiłem w sklepie urządzenie wielofunkcyjne, bardzo szybka dostawa ( według opisu towar powinien być po 3 dniach, u mnie była już na drugi dzień). Urządzenie zgodne z opisem. Bardzo dobry kontakt z biurem obsługi klienta.

5. december 2023

Besvarelse fra Senetic

Cieszę się, że dostawa była szybsza niż przewidywano i że urządzenie wielofunkcyjne spełnia Państwa oczekiwania.

ok..

ok........

25. november 2023

Besvarelse fra Senetic

Dziękujemy za recenzję na 4 gwiazdki! Chętnie pomożemy, jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania lub potrzeby.

niezrealizowane zamówienia

Złożyłem 3 zamówienia które wszystkie zostały odwołane przez Sprzedawcę z powodu jakichś ich "błędów w oprogramowaniu"

7. november 2023

Besvarelse fra Senetic

Przepraszamy za niedogodności związane z anulowaniem Państwa trzech zamówień z powodu naszych błędów w oprogramowaniu. Jesteśmy zaangażowani w rozwiązanie tych problemów i zapewnienie, aby takie sytuacje nie powtórzyły się w przyszłości. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

Polecam.

Wszystko w porzadku. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa.

4. december 2023

Besvarelse fra Senetic

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania i że dostawa była szybka. Mamy nadzieję na dalszą współpracę.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zamówienie zostało zrealizowane dużym opóźnieniem

Zamówienie zostało zrealizowane z bardzo dużym opóźnieniem - 14 dni. Podczas dokonywania zakupu termin realizacji był ok 5 dni

21. november 2023

Besvarelse fra Senetic

Przepraszamy za znaczne opóźnienie w realizacji Państwa zamówienia. Przekroczenie początkowego terminu 5 dni nie jest zgodne z naszymi standardami. Zapewniamy, że podejmujemy kroki w celu uniknięcia takich sytuacji w przyszłości. Dziękujemy za zrozumienie i cierpliwość.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Konkurencyjne ceny oraz szybka wysyłka, polecam

3. december 2023

Besvarelse fra Senetic

Cieszymy się, że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom :-)

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Drukarka Brother MCF-J1010DW

Zmówiłam u Państwa drukarkę. Nigdzie nie było informacji że drukarka nie mam menu w języku polskim. Paczka była opóźniona. Miała być u mnie 24.11.2023 r otrzymałam ją dopiero 29.11.2023. Nawet nie dostałam żadnej informacji że paczka będzie opóźniona.

10. november 2023

Besvarelse fra Senetic

Przepraszamy za opóźnienie w dostawie oraz brak informacji o języku menu w drukarce. Pracujemy nad poprawą naszych usług i komunikacji z klientami.

Bardzo szybka wysyłka

Bardzo szybka wysyłka, sprzęt bardzo dobry, jedyny minus to brak możliwości skontaktowania się telefonicznie, próbowałem przez dwa dni. Nic z tego. Pozdrawiam

28. november 2023

Besvarelse fra Senetic

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z szybkości wysyłki i jakości sprzętu. Przepraszamy za trudności w kontakcie telefonicznym. Nasze linie telefoniczne są aktywne, a ewentualne trudności mogą być wynikiem dużego obciążenia. Zachęcamy do ponownego kontaktu lub skorzystania z innych form komunikacji, jak e-mail czy czat na stronie.

Tak to powinno przebiegać

Tak to powinno przebiegać, sprawnie i bez uwag. Polecam

22. november 2023

Besvarelse fra Senetic

Dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie. Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie z Państwa oczekiwaniami.

Sprawna

Sprawna, bezproblemowa transakcja.

17. november 2023

Besvarelse fra Senetic

Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.