Selsø- Lindholm gods husudlejning
Husudlejning Selsø-Lindholm Gods
En helt igennem uhyggelig oplevelse .En udlejer der er ualmindelig grov overfor sine lejere , uden nogen former for samvittighed , tænker kun på penge . Huslejerne er vanvittige , langt over priserne i de områder han lejer ud . Jeg vil anbefale ny tilflyttere , at gå til huslejenævnet indenfor det første år, og de vil blive nedsat til det halve , der svarer til værdien af de boliger han lejer ud. Husk han kan ikke sige op fordi man går til huslejenævnet , Han kører med ulovlige lejekontrakter , ulovlige opkrævninger af offenlige afgifter samt vand , Vær opmærksom på , at klage over dette også til huslejenævnet,. Boligerne er utilsvarende til prisen og er ikke modaniserede som det fremgår af hjemmesiden. Såfremt man påpeger dette bliver han ondskabfuld og chikanere lejere ud. jeg har boet her i 4 år , han har intet vedligholdt i de 4 år , jeg har måttet stå for al vedligeholdelse selv, betalt af egen lomme. Han udfører nu så grov chikane sammen med sin uforskammede vicevært at jeg må fraflytte, da jeg ikke længere føler mig tryg i lejemålet . Har måtte skifte alle låse ud for egen regning . Husene er dårlig stand , og mit hus var fyldt med skimmel så jeg blev dødsyg , dette forsøgte han at give mig skylden for, selvom den forrige lejer , som i øvrigt blev smidt ud efter han og hans familie havde haft lejet huset i generationer , og huslejen steg med et stigning der heller ikke var efter reglerne kunne bekræfte, at skimlen havde været i huset i mange år. En helt igennem uhyggelig oplevelse hvor udlejer som det sidste har smadret hele haven , som jeg har arbejdet på i 4 år , fældet 30 træer , da jeg ikke var tilstede for at chikanere , og nægtet at betale sin ulovlige opkrævede penge tilbage. Så HR sjælland LÅSBY SVENDSEN får 0 stjerner herfra , og husk såfremt i hopper på vognen , at passe på jer , og stol aldrig på ham eller hans uforskammede vicevært . Nu bliver der anlagt boligretssager mod ham fra flere lejere , og mon ikke pressen snart skal have denne modbydelige historie .
14. juni 2016