God gennemsigtighed - varen er godt gennemtjekket, og alle evt. fejl er tydeligt markeret, så man ikke føler sig snydt. Det er altid rart at vide, at der er mulighed for returnering, selvom det kos... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Sellpy gør det nemt at handle brugt. Ved at gøre det nemt at købe og sælge second hand giver vi flere mennesker mulighed for at vælge brugte varer og hjælper hvert år millioner af varer med at finde et nyt hjem. Skal du sælge? Pak blot dine varer i en Sellpy pose. Vi tager os af sortering, fotografering, prissætning og annoncering. Når varen er solgt, står vi for forsendelse, kommunikation med køberen og betalinger. Vil du købe? Shop et udvalg af populære mærker og kvalitetskontrollerede varer til overkommelige priser fra tusindvis af sælgere i én samlet købsproces. Alle varer kontrolleres manuelt og du har altid 30 dages returret.
Götgatan 74, 11826, Stockholm, Sverige
- +46844683092
- hello@sellpy.dk
- sellpy.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
God håndtering af forkert vare
Jeg havde bestilt nogle vare, hvor en af dem var en forkert vare. Jeg skrev til Sellby og i starten var jeg meget forvirret, over hvad jeg skulle gøre. Fik dog fat på en medarbejder, som kunne forklare mig det ordenligt. Jeg får lov til at beholde den forkerte vare, fik 40 sellpy credits OG de leder efter den originale vare, som jeg havde bestilt og sender den til mig, hvis de finder den. Virkelig uhensigtsmæssig situation, men virkelig god håndtering og professionel rådgivning. Selvfølgelig ville jeg ønske jeg bare havde modtaget den rigtige vare til af starte med, men det er jo menneskeligt af lave fejl. Og den her fejl blev håndteret virkelig godt.
Nemt at handle på Selpy .det tager lidt…
Nemt at handle på Selpy .det tager lidt tid før man får sin varer
Som altid supefgod
Alle ting i god stand som beskrevet
Første gang jeg har handlet hos Sellpy
Første gang jeg har handlet hos Sellpy. Rigtig godt tilfreds varerne svarede til det der stod ved ordrerne. Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem
Tjent 41 kr. på 45 stykker tøj.
Sendte 45 stykker tøj som skulle sælges. 14 varer blev doneret til genbrug, trods noget af det var ubrugt og blev vurderet som virkelig god stand. Har solgt 23 stykker tøj og tjent 41 kr. i alt. Resten har Sellpy tjent. Har nu 8 varer tilbage som ikke er blevet solgt, som jeg skal betale 9 kr. pr. vare + fragt hvis jeg ønsker at få det tilbage. Dvs. jeg ender med at betale penge for at sælge mit tøj på Sellpy. 45 varer som jeg kunne have givet videre til nogen jeg kender eller doneret til velgørenhed - det er der vidst ikke nogen tvivl om, at jeg gør fremover.
Der var pletter på to stykker tøj der…
Der var pletter på to stykker tøj der ikke var oplyst.
Desværre kan lever de ikke op til de…
Desværre kan lever de ikke op til de angivende leverings datoer.
Altid en fornøjelse at købe tøj her
🎉🎉🎉💪💪💪💪💪💪💪👌
Fotos og prissætning
Der mangler stadigvæk bedre fotos, særligt detaljer mangler, og det er meget svært at se farven på tøjet. Jeg forstår ikke rigtigt prissætningen af Gudrun Sjoden tøj, selv når det er slidt koster det meget mere end andre tilsvarende mærker.
Synes siden er nem at finde rundt på
Synes siden er nem at finde rundt på. De ting jeg købte var i den stand, som siden beskrev det.
Synes dog leveringen tog lidt for lang tid.
Som altid gode varer til fair pris.