God gennemsigtighed - varen er godt gennemtjekket, og alle evt. fejl er tydeligt markeret, så man ikke føler sig snydt. Det er altid rart at vide, at der er mulighed for returnering, selvom det kos... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Sellpy gør det nemt at handle brugt. Ved at gøre det nemt at købe og sælge second hand giver vi flere mennesker mulighed for at vælge brugte varer og hjælper hvert år millioner af varer med at finde et nyt hjem. Skal du sælge? Pak blot dine varer i en Sellpy pose. Vi tager os af sortering, fotografering, prissætning og annoncering. Når varen er solgt, står vi for forsendelse, kommunikation med køberen og betalinger. Vil du købe? Shop et udvalg af populære mærker og kvalitetskontrollerede varer til overkommelige priser fra tusindvis af sælgere i én samlet købsproces. Alle varer kontrolleres manuelt og du har altid 30 dages returret.
Götgatan 74, 11826, Stockholm, Sverige
- +46844683092
- hello@sellpy.dk
- sellpy.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Levede op til mine forventninger
Gode varer
Gode varer , er i orden og mærket, hurtigt effektiv levering i god emballage. Prøv det
Det var en rigtig god oplevelse at…
Det var en rigtig god oplevelse at handle 1. gang! Jeg bestilte en overgangsfrakke som er 100% i orden. Det var svært at se farven så den er nok lidt mere klar blå end håbet. Men fantastisk og rigtigt billigt!
Helt igennem elendigt
Helt igennem elendigt. Penge ud af vinduet. Jeg satte en helt ny vinterjakke til salg til 500 kr., den blev solgt for 90 efter et halvt år
altid fin gennemgang af ens tøj mm.
Varerne svarede til annoncen og Sellpy…
Varerne svarede til annoncen og Sellpy appen er nem at bruge.
Fine priser og fungerer godt
Tingene har fungeret godt.
Tingene har fungeret godt.
Jeg måtte kontakte kundeservice og der var hjælp at hente med det samme.
Det er første gang jeg prøver at sælge.
Synes godt at man kunne få en større procent af salget og synes tiden inden tingene bliver sat til salg, kunne være kortere
Fotografering af sort tøj er ikke…
Fotografering af sort tøj er ikke optimalt. Detaljer kan ikke ses. Ingen salg overhoved endnu - selvom jeg har nedsat priserne væsentligt ift Sellpy’s udgangspunkt.
Det er første gange jeg handler på…
Det er første gange jeg handler på sellpy. Fandt nogle varer, som jeg gerne ville købe og varerne svarede helt til min forventninger. Ikke sidste gang jeg handler på Sellpy
Fin bikini til prisen..Godt tilfreds..
Godt tilfreds med Sellpy
Har modtaget varer fra Sellpy 5-6 gange nu og har altid været super tilfreds. En enkelt gang har jeg oplevet hul/plet på en T-shirt, men har modtaget over 100 stykker tøj, så det er helt ok. Man kan være heldige at få en ny T-shirt til 19,-. Forsendelse er også ok.
Har ikke kunnet betale sig for vores vedkommende
Jeg har nu solgt 17 stykker tøj ud af 26 mulige (nogle lækre Lewis bukser blev afvist af Sellpy og sendt til genbrug) og min andel, som jeg kan overføre til mig selv er nu 40 kr! Jeg synes med andre ord at man får for lidt ud af det.
Inden du kan få penge ud, skal du betale 9 kr pr stykke tøj du sætter til salg, dvs også dem du ikke har solgt endnu. Og du får derudover kun 40% af salget (minus 9kr).
Dvs: Hvis du sender en stor sæk tøj ind med fx 20 stykker tøj, skal du være opmærksom på at du først kan trække penge ud når dit salg har dækket 20x9 kr. Og dertil for du kun 40 % af salgsprisen.
Administration æder sælgers andel
Har solgt varer på Sellpy og oplever deres forretningsmodel æder sælgers salg. Det er meget svært at gennemskue i deres meget proaktive markedsføring. Ville hellere have givet tøjet væk til genbrug.