God gennemsigtighed - varen er godt gennemtjekket, og alle evt. fejl er tydeligt markeret, så man ikke føler sig snydt. Det er altid rart at vide, at der er mulighed for returnering, selvom det kos... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Sellpy gør det nemt at handle brugt. Ved at gøre det nemt at købe og sælge second hand giver vi flere mennesker mulighed for at vælge brugte varer og hjælper hvert år millioner af varer med at finde et nyt hjem. Skal du sælge? Pak blot dine varer i en Sellpy pose. Vi tager os af sortering, fotografering, prissætning og annoncering. Når varen er solgt, står vi for forsendelse, kommunikation med køberen og betalinger. Vil du købe? Shop et udvalg af populære mærker og kvalitetskontrollerede varer til overkommelige priser fra tusindvis af sælgere i én samlet købsproces. Alle varer kontrolleres manuelt og du har altid 30 dages returret.
Götgatan 74, 11826, Stockholm, Sverige
- +46844683092
- hello@sellpy.dk
- sellpy.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Mine nye grå læderbukser
Mine nye grå læderbukser, brugt 2 gange blev sendt til genbrug. Selvom der stod acceptabel stand. Frem og tilbage og blah, blah - svarer ikke direkte på enkle spørgsmål. Endte med 200 kr i kompensation efter mange dages mail frem og tilbage. Så tilfredsheden er ikke i top.
Meget tilfreds 👌
Har modtaget en lækker frakke er meget…
Har modtaget en lækker frakke er meget tilfreds og vil handle hos jer igen
0 stjerner havde været mere rigtigt!
Jeg ville allerhelst ikke have givet nogen stjerner overhovedet…
De har regnet den godt ud… For det kan godt være man slipper for at tage billeder osv. Men billederne er så elendige og der er så mange ting man skal betale til, før man reelt tjener noget på det man sælger.
Jeg ville hellere have givet alt tøjet væk, gratis, til nogen jeg kender end at have sendt det til Sellpy.
Det tøj jeg har sendt er både dyre mærker, men og H&M, men det hele er pænt og næsten ikke brugt… Jeg har solgt 22 stykker tøj, men kun fået udbetalt 227 kroner. Det er svineri! Øv hvor er jeg ærgerlig over at jeg ikke solgte det selv på Vinted, som til gengæld bare fungerer.
Men nu skal jeg betale mere end jeg har tjent for at få mit eget tøj tilbage igen!
Jeg vil fraråde alle at bruge Sellpy!
Fine varer - langsom levering
Varerne var i overensstemmelse med beskrivelserne men leveringen var langsom.
Super flotte dukker
Intet er solgt endnu
Intet er solgt endnu, men selve konceptet er godt, og mega god og bæredygtig mulighed!
Kom hurtigt og støvlerne passede til…
Kom hurtigt og støvlerne passede til beskrivelsen.
Det hele går virkelig meget langsomt og…
Det hele går virkelig meget langsomt og det er kun lidt sælger får ud af det! Betaler først for posen, så trækkes der 9kr. for hver vare, der sættes til salg (selvom måske ikke sælges!) Jeg får hele tiden opfordringer om at sende flere poser, men vil jo gerne vente og se, hvordan det går med de 2 poser jeg har sendt for længe siden . Efter træk for poser og alt, hvad der ikke bliver solgt får man 40% af det, det er tilbage. Så et lidt usikker på konceptet, desværre.
De tager en alt alt for stor del af din…
De tager en alt alt for stor del af din indtjening det kan ikke betale sig at sætte ting til salg hos dem. De prissætter også helt hen i vejret, som om de slet ikke har forstand på tøj og sko. Anvend i stedet en af de mange andre muligheder der findes
Mangelfulde/dårlige beskrivelse af varerner
Fedt at kunne bestille genbrug over nettet, men Sellpy's billeder og beskrivelser af produkterne er i den grad mangelfulde og nogen gange rent forkerte. Det er lidt af et sats at købe fra Sellpy. Det skal også siges, at jeg har været heldig et par gange, derfor 3 stjerner
Kan kun anbefales👍🏼
Så dejligt at få ryddet ud, og at Sellpy vil hjælpe med billede og salg af ens varer. Det er jo bedre andre får glæde af det, end at det ligger i en kasse eller andet. Kan kun anbefales.
Beskrivelse af varen var IKKE korrekt
Beskrivelse af varen var IKKE korrekt. Der blev skrevet, at farven var beige, men kjolen var ORANGE!!
Har forsøgt at finde ud af, hvordan jeg kan returnere varen, men det er åbenbart ikke så let. Sletter App'en og handler ikke der igen!!!
Hejsa har for første gang sendt noget…
Hejsa har for første gang sendt noget til sellpy og efter det jeg har læst af anmeldelser har jeg mest bare lyst til at slette min konto hos dem for jeg gider ikke bare få ingenting for det jeg har til salg