Betaling, diskrimination og tavshed – min oplevelse med Selfcast
Del 2:
Når du bliver ved med at skrive “vi følger dansk lovgivning”, så undrer jeg mig ærligt talt over, om du overhovedet ved, hvad det indebærer. Dansk lovgivning giver dig ikke lov til at forsinke betalinger af løn, slet ikke når der står en klar løndato i kontrakten. Når du ikke betaler til tiden, bryder du kontrakten – og det har intet med “manglende oplysninger” at gøre. Stop med at bruge “dansk lovgivning” som et skjold, når det i virkeligheden er dig selv, der ikke følger reglerne.
Og undskyld mig – “vanskelige vilkår”? Hvis du med det mener, at du skulle bruge ekstra tid på at sende mig de penge, du i forvejen skyldte mig, så nej. Det kaldes konsekvensen af egne dårlige arbejdsgange – ikke “vanskelige vilkår”. Du bliver ikke helgen af at rette op på fejl, du selv har skabt.
Og nu hvor vi taler om dansk lovgivning, så lad os lige vende noget andet. For nogle år siden lavede jeg en TikTok-video, hvor jeg udtrykte min holdning om, at jeg fandt det respektløst, at folk brændte hijabs i protest. Det var min personlige og fredelige ytring – som jeg har ret til ifølge dansk lov. Reaktionen? Jeg blev fjernet fra en reklamefilm, fordi “nogen fra produktionen” mente, at mine holdninger ikke passede ind. Hvem tror du egentlig, du er, når du bruger andres holdninger til at sortere folk fra?
Hvis du eller nogen omkring dig har siddet og “holdt øje” med min TikTok for at finde noget at bruge imod mig, så lad mig bare lige minde dig om, at stalking og diskrimination er også i strid med dansk lovgivning. Det er ikke bare uetisk – det er diskriminerende. Og det er et brud på dansk lovgivning, som du ellers elsker at nævne i tide og utide.Du kan ikke både bryde reglerne og samtidig bilde folk ind, at du følger dem.
You can’t cherry-pick legality when it suits you.
Så når du næste gang skriver “vi følger dansk lovgivning”, så gør mig den tjeneste:
LÆS DEN FØRST!
Og nu har du så valgt at deaktivere min profil – som en slags straf for at jeg står ved min oplevelse og siger min mening? Det er ikke bare barnligt – det viser også, hvor lidt du egentlig kan tåle kritik. I stedet for at rette op på fejl, vælger du at lukke munden på folk. Det er ikke professionelt. Det er personligt. At du vælger at deaktivere min profil, bare fordi jeg bruger min stemme, siger alt. Du vil ikke have, at jeg siger min mening offentligt – og det er ikke første gang, du reagerer sådan.
Din kommentar om, at “sagen er afsluttet”, er et forsøg på at slippe uden om ansvar. Men du skal ikke tro, at du kan tie folk ihjel. Din måde at håndtere det her på er ikke bare respektløs – den er også gennemskuelig.
Og stop venligst med at bruge “vi” i dine svar. Det er dig, Maria, der har truffet beslutningerne. Det er dig, der har ignoreret henvendelser, forsinket betaling og nu forsøger at afskære enhver kritik. Lad være med at gemme dig bag “vi”, når det hele kommer fra dig.
Du skriver, som om du taler på vegne af et helt team – men lad os være ærlige: det er bare dig. Du bruger flertalsform for at virke mere “professionel”, men der er intet professionelt over den måde, du har håndteret det her forløb på.
Hvis du ønsker at blive taget seriøst, så start med at tage ansvar – og lad være med at feje folk væk, bare fordi de ikke finder sig i dårlig behandling.
Du siger, du ønsker mig alt det bedste fremover?
Lad mig være helt ærlig:
Det ønske rager mig ikke det mindste.
Og til sidst:
Jeg har min dybeste medfølelse for dem, der stadig vælger at samarbejde med din virksomhed – for de fortjener bedre.