Selandia Advokater P/S Anmeldelser

1. Centraladministration og juridiske services

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Effektiv og kvalificeret juridisk rådgivning inden for privat- og erhvervsretlige områder

Middel

2,9

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Tak til Sten Rasmussen(H)

Har haft Sten Rasmussen(H) gennem ca 10 år som advokat til hhv. et salg og 2 køb af villa, og har fået god bistand. Især hus nr.2 var S.R. formidabel og reddede mig fra et dårligt køb. (Bolig var sat til salg og annonceret som opdelt bolig, med ca halve areal udlejet som separat lejlighed. I god tro havde jeg derfor indgået købsaftale, men den blev heldigvis stoppet af S.R. da han i papirerne om ejendommen fandt, at ejendommen faktisk ikke måtte opdeles i separate lejemål.) Dato var sensommer 2021.
mvh, Nete Sølvssøe, cand.arch, Odsherred

14. juli 2023

Var tvunget til at have dem

Var tvunget til at have dem, som bobestyrer. Det kan ikke anbefales. 1. Forkert adresse på afdødes hjem 2. Ville udbetale begravelseshjælp to gange 3. Da opgørelsen kom, var der trukket mere end 100 000 for meget i skat. Ja og ved første møde i Holbæk blev man ikke budt hverken kaffe eller vand.

8. februar 2023

Advokat i verdensklasse

Peter Ruhr
Advokat i verdensklasse
Seriøs altid skarp og velforberedt
Svare altid opkald og altid klar med et godt råd. Har kørt nogle sager for os og altid vundet til vores fordel
Klar anbefaling herfra
Mvh Thomas Vincent

24. februar 2023

Peter Ruhr er en yderst kompetent…

Peter Ruhr er en yderst kompetent advokat, altid til at få fat i selv i weekenden, meget professionel og sætter sig grundigt ind i ens sager, jeg har brugt ham flere gange og vil give min bedste anbefaling , og ikke mindst fair i prissætning med venlig hilsen Annette Casmose

16. november 2022

Bøde 10.000 til et elendigt advokatfirma

Det mest elendige advokatkontor jeg til dags dato har arbejdet sammen med. Hold Jer langt væk fra dette firma. De er dømt i advokatnævnet for brud på de advokatetiske regler og fik en bøde på kr. 10.000. Nu bliver de påklaget igen.

22. februar 2023

Sløset og uprofessionel bobehandling ved Adv. Nina Nielsen

Efter at have fået misligeholdt et bo ved advokat Nina Nielsen må jeg råde alle til at vælge en anden bobestyrer.

Det har været et forfærdeligt forløb, der fra start har afsløret en sløset og uprofessionel behandling af boet.

Her er blot et par eksempler:
Regninger i boet er betalt to gange. Der er fremsendt gamle bilag fra afdødes e-boks til arvingernes godkendelse, idet Nina Nielsen præsenterede disse bilag som en regning. Vi måtte så forklare den professionelle bobestyrer, at det ikke var en regning, men derimod en kvittering for et køb afdøde havde gjort for flere år siden.

Da vi oplever, at Nina Nielsen ikke besvarer vores henvendelser over flere uger, ser vi os nødsaget til at rette henvendelse til skifteretten, der spørger Nina Nielsen om forløbet. Nina Nielsen svarer nu omgående skifteretten og sætter samtidig sit honorar herfor på boets regning!

Da der ikke er flere udeståender i boet, og boopgørelsen skal fremsendes fra Nina Nielsens side, hører vi heller ikke noget gennem flere uger. Ikke før vi spørger, om det er meningen, at vi skal kommunikere gennem skifteretten, modtager vi boopgørelsen.

Alt i alt en meget kedelig oplevelse pga. Nina Nielsens sjusk, og jeg kan kun råde enhver til at anvende en anden advokat.

1. december 2021

Absolut rædsomt firma hold jer væk fra det

Min mor og stedfar døde sidst år med 5 måneder mellemrum.
Vi skulle så have en advokat og valgte så en fra selandia advokaterne.
Jeg har aldrig oplevet en mere dårlig og rædsom advokat.
Det var sådan at jeg hævede penge til min mor og handlede ind for hende, alt dette skulle jeg betale tilbage, hvilket jeg først får oplyst i en cirkulære skrivelse, selvom jeg havde været til møde med dem omkring dette.
Så min forhenværende bror fik det meste af arven det f... dyr
jeg står bare tilbage med alt oprydning efter min mor.
Jeg synes at jeg har fået en meget dårlig behandling af den skod advokat hun burde fyres.
Ydermere fik jeg en SMS fra dem der nærmest presser mig til at godkende sagen så den kunne blive afsluttet.
Jeg har snakket med en anden advokat, som siger at dem sag er fyldt med fejl.
Så nu går jeg videre med sagen til anden advokat, og klager over deres behandling, og viser den mail der har presset mig til at godkende sagen.

Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at få den advokat afskediget, så kan hun gå og grave huller og dæk dem til igen, det kan hun vel finde ud af.
Men jeg tager denne sag op med en anden advokat.

7. august 2022

Ubeskriveligt rædsomt

Ubeskriveligt rædsomt, forfærdeligt, følelseskoldt og grådigt.
Det er de ord der først falder mig ind, når jeg tænker på dette firma, som
jeg DESVÆRRE uforvarende blev involveret med.
Til andre kan jeg kun, som andre også har sagt, sige hvis det på nogen måde er muligt, så
gør ALT for at undgå dette u-empatiske firma, med dollartegn i øjnene.
Min eksmand og søns far afgik desværre ved døden, og min søn fik dermed dette uegnede firma
på halsen, som bobestyrere.
Forløbet har nu taget et halv år (er nu afsluttet), og han har ikke en eneste gang set, eller talt med den advokat, der er udpeget som bobestyrer.
Han har kun telefonisk været i kontakt med sekretæren, der kun vil tage imod henvendelser på mail.
Pas på med det, de tager nemlig minutpris for telefonsamtaler, hvis man skulle være så heldig at få dem i tlf.
Når du så henvender dig pr. mail kommer der, som regel, intet svar.
Min søn har absolut ingen rådgivning eller information fået, hvilket har kostet ham mange penge.
De ville i første omgang have min søn til at tilbagekøbe sin fars tlf. som var købt brugt for 300 kr. på nettet og hans bærbare pc.
Dette indså de åbenbart det urimelige i, så dette slap han dog for.
Jeg skulle i samme forbindelse overtage et sommerhus, hvilket de har taget ågerpriser for at formidle.
Når man spørger ind til, hvad det er man betaler for, kommer der igen, intet svar, før end et halvt år efter.
Så viser det sig, de tager betaling af mig, for meget af det, de skulle ordne i forbindelse med bobestyring, som staten betaler dem for.
Som at tage kontakt til afdødes forsikring osv.
Jeg har betalt regninger både til dem og direkte, altså to gange, og når man beder om tilbagebetaling, igen intet svar, og jeg taler om mange penge for en folkepensionist.
De tager overhovedet ingen hensyn til der, som regel, sidder sørgende mennesker på den anden side.
I deres iver efter at tjene penge, tager de åbenbart flere sager ind, end de kan magte/har tid til.
Vi var nødt til, at hyre en anden/ekstra advokat, som de også valgte at ignorere.
De svarede simpelthen ikke på hendes henvendelser.
Men at finde ud af at tage betaling for korrespondance med hende, har de godt kunne finde ud af.
De er endda så frække, de skriver i deres papirer, jeg er blevet rådet til at tage min egen rådgiver.
Dette er direkte løgn, idet jeg absolut ingen rådgivning har fået, men åbenbart er blevet påført efter, de opdagede jeg selv havde taget en.
Min søn klagede til skifteretten, men dette ville kun forlænge og fordyre omkostningerne, så vi kunne simpelthen ikke overskue flere udgifter og længere sagsbehandling.
Til sidst er man næsten klar til at betale for at blive fri for dem.
Måske det er det de kalkulerer med???
Det har alt i alt været en meget dyr og MEGET ubehagelig oplevelse, at komme i kontakt med dette firma.
Som jeg vil tilråde ALLE at holde sig langt væk fra dette grådige firma.
Som åbenbart har tankegangen, her er et bo, som ingen penge har, så lad os endelig plukke dem for nogen flere.
De er alligevel magtesløse.
Til gengæld, kan jeg på det varmeste anbefale advokaten Linda Andersen fra Ditskøde, som er hurtig, effektiv og rimelig i pris.
Nu kommer der sandsynligvis en bortforklaring af et svar, som jeg desværre ikke får mulighed for at besvare.
Så jeg siger med det samme, intet ændrer min mening om hele dette forløb, og jeg havde gerne givet minus stjerner til dette grådige firma.

3. december 2021

Perfekt forløb, Steen Rasmussen, huskøb

Vi brugte Steen Rasmussen i forbindelse med vores første huskøb. Vi har talt meget i telefon med Steen, hvor han forklarede hvordan det hele hænger sammen og gjorde os klar til processen. Ved første hus blev vi overbudt, ergo ingen regning. Ved andet hus købte vi det, og gennemgik hvert dokument - linje for linje - sammen med Steen. Han havde forberedt sig godt og markeret det vigtigste, og gjorde os opmærksomme på diverse risici. Vi bruger ham igen, hvis vi skal købe/sælge hus en anden gang.

18. maj 2021

selandia advokater har Anders Gintberg…

selandia advokater har Anders Gintberg Levin ansat som der ikke gider at afslutte sine sager og trækker dem ud så de tager meget lang tid. han er ikke til at komme i kontakt med som kunde og udfør på ingen måder sit arbejde. jeg har miste 10,000 kr som han ikke vil tilbage betalte for det arbejde som han ikke har udført.
kan på ingen måder anbefale ham til nogle. Advokater bruge være nogle mennesker man kan stole på, det kan man ikke i dette tilfælde

21. august 2018
Selandia Advokater P/S-logo

Besvarelse fra Selandia Advokater P/S

Det er rigtig ærgerligt, at du har haft sådan en oplevelse af sagens forløb.

Anders fortæller dertil, at arbejdet er udført, men at I ikke fik medhold, hvorfor sagen nu – hvis den skal fortsætte – skal indbringes for et ankenævn. Salæret var aftalt forud for arbejdet udførelse, og selv om det altid er ærgerligt, når man ikke kan ”vinde” sin sag, er advokatsalæret kun i få tilfælde, hvor det er forud aftalt, afhængigt af sagens udfald.

Vi er naturligvis kede af din oplevelse.

Top kvalitet og service

Advokat (H) Peter Ruhr fra Selandia Advokater og hans sekretær har ydet en fremragende og højt kvalificeret behandling af en ansættelsessag.

Advokatbistand er ikke gratis, men Peter Ruhr er hver en krone værd. Han er meget effektiv, og selv om tiden ikke spildes med small talk, så har han alligevel overskud til at vise empati i en personligt belastende sag.

Advokat Peter Ruhr kan stærkt anbefales til behandling af ansættelsessager.

25. maj 2018

Hurtig hjælp med testamente

Grundet diagnose af kritisk sygdom havde vi brug for at få hjælp til testamente, og råd om ægtepagt mv. i en fart.
Vi talte med advokatsekretær fredag. Sendte mail til Finn Sandgaard i weekenden, som han svarede telefonisk på mandag. Møde om testamente tirsdag. Testamente udkast klar onsdag kl. 10 - møde i retten - underskrift for notar, presset igennem af Finn Sandgaard, onsdag kl. 13.30, så alt kunne nås inden sygehus torsdag. Stor ros til Selandia og Finn Sandgaard for hurtig hjælp

30. april 2018

Vi har stiftet bekendtskab med Selandia …

Vi har stiftet bekendtskab med Selandia advokater i Holbæk i forbindelse med et dødsbo, hvor advokat Finn Sandgaard var bobestyrer. Alt hvad vi har set i denne sag er mildt sagt tvivlsomt. Dårlig og fejlfyldt administration, boet blev ikke afsikret, cirkulæreskrivelser som ikke indeholdt al information fra bo møderne og så videre. Dertil kommer at han selv har udarbejdet de testamenter, som ligger til grund for dette bo, som er juridisk kritisable. Vi vil på det kraftigste anbefale at gå langt uden om denne meget uprofessionelle advokat. Han er ikke autoriseret bobestyrer, og det er meget tydeligt.

22. august 2017

Uprofessionelt og upersonligt

Et par korte ord om Selandia advokaterne i Holbæk som jeg anbefaler på det kraftigste at undgå.

Det skal siges at jeg kun kan udtale mig om 1 af deres Advokater samt sekræteren tilknyttet denne.

1. Upersonlig service - kan ikke huske aftaler eller navn (!!) på kunderne.

2. Lange svartider på mails (Hvis overhovedet) og indtryk af at Advokaten på ingen måde har gjort sig tid til at læse det beskrevne men blot sender et hurtigt ufuldstændigt svar.

3. Fejl i udført arbejde! - Advokaten fremsender en standard kontrakt der på ingen måde er det vi ønskede.

4. Annullering af samarbejde - EFTER modtaget betaling - Advokaten trækker sig af samarbejdet - uden fuldstændig udførsel af opgaven.

Jeg er rystet.

Michael Keller