Sejfa Anmeldelser 315

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sejfa gav mig gott om tid att hinna gå igenom mina värdesaker vid inbrottet i min lägenhet (det var mycket jobb). När jag väl skickade in ärendet så fick jag ersättning redan nästa dag. De till och me... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ringde min hemförsäkring om avbokad resa pga. ryggskada. Berättade för Oskar som hjälpte mej att få tillbaka utläggen för min resa. Mycket trevligt bemötande. Inga krångligheter som det brukar bli... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Positivt: Allt sköttes via appen vilket var väldigt smidigt, hanteringen gick ganska fort. Negativ: Appen är inte så användarvänlig, den är även väldigt seg. Inte heller så bra att jag var tvungen... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Anmälde en inställd resa( pga dödsfall) och fick utbetalning snabbt. Tyvärr fel belopp först, men det åtgärdades SAMMA DAG som jag anmälde det på klagomal mejlen( som chatten rekommenderade mig).Det v... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Boligforsikringsselskab

Om Sejfa

Skrevet af virksomheden

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Långsam service i appen när jag anmält…

Långsam service i appen när jag anmält skada. Lång telefonfö (35+ min) och sedan klickas samtalet.

Handläggaren säger att jag ska få ett besked inom en timme i appen om besked vilket heller inte uppfylls. Första och sista gången jag kör sejfa.

26. september 2025

Besvarelse fra Sejfa

Hej! Tack för att du berättar hur du upplevde oss. Vi förstår att det känns frustrerande när väntan blir lång och besked inte kommer som man hoppats – särskilt i en situation där man behöver hjälp snabbt.

Vi vill självklart att kontakten med oss ska kännas smidig och trygg, och här låter det som att vi inte riktigt nådde dit. Din feedback hjälper oss att bli bättre, och vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela den.

/Team Sejfa

Smidig app, snabba lösningar

Jag tycker om hur smidigt det är att lösa ett ärende i appen. Så skönt att slippa sitta i telefonkö. Kundtjänsten är tillmötesgående och lätta att ha och göra med.

9. september 2025

Besvarelse fra Sejfa

Tack för att du delar med dig! Vi blir glada att höra att appen gör det enkelt för dig och att du fått snabb och bra hjälp från kundtjänsten. Precis så vill vi att det ska kännas!

Snabb ersättning!

Fick ersättning direkt när jag gjorde anmälan. Toppen!

14. september 2025

Besvarelse fra Sejfa

Hej Hanna! Visst är det skönt när saker och ting funkar utan krångel! Tack för din fina recension :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket smidig handläggning och trevligt…

Mycket smidig handläggning och trevligt bemötande återigen, mycket imponerad och nöjd!

12. september 2025

Besvarelse fra Sejfa

Stort tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med både handläggningen och bemötandet. Vi uppskattar ditt förtroende.

Bara bra!

Enkel digital app, bra premiepris, trevlig kvinna som ringde mig angående anmäld skada som löstes på typ 1 dygn 😃

11. september 2025

Besvarelse fra Sejfa

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar både appen, priset och servicen – och framför allt att ditt ärende kunde lösas så snabbt.

Jättebra bemötande hela vägen

Jättebra bemötande hela vägen. Tyckte de gav en schysst utbetalning i ett väldigt stort ärende jag hade.

29. august 2025

Besvarelse fra Sejfa

Så fint att höra att du kände dig väl bemött och fick en schysst lösning i ditt ärende. Tack för förtroendet!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jättesnabba

Jättesnabba, trevliga och smidiga när jag tappade min mobil i Fyrisån!

4. september 2025

Besvarelse fra Sejfa

Vi kan ju konstatera att mobiler inte är några vidare bra simmare. Som tur är kan vi rycka in snabbt och hjälpa till när olyckan är framme! Tack för ditt härliga omdöme – det gör oss superglada.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Riktigt praktiskt och grym service

Riktigt praktiskt och grym service, tappade bort mina glasögon och var förstås riktigt ledsen. Ringer kundtjänst och han var helt tillmötesgående och förstående och skickade över pengarna direkt så jag kan köpa nya glasögon.

3. september 2025

Besvarelse fra Sejfa

Stort tack för din fina recension. Vi blir verkligen glada att höra att du upplevde servicen som både smidig och stöttande i en situation som annars kan kännas jobbig. Vårt mål är alltid att vara tillmötesgående och ge snabb hjälp så att du kan känna dig trygg, och därför känns det extra roligt att det fungerade så bra för dig den här gången.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig – det betyder mycket för oss!

Teamet på Sejfa

Bra "drulleförsäkring"

Hej
Mkt nöjd, ett bra skydd för ett rimligt pris,
då olyckan var framme Tack

25. august 2025

Besvarelse fra Sejfa

Stort tack för din fina recension. Vi är glada att du känner dig nöjd med både pris och skydd, och att vi kunde finnas där när olyckan var framme.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkelt och smidigt för mig som inte är så haj på ”sånt här”.

Jag tecknade Icas hemförsäkring när jag flyttade till min första egna hyresrätt sommaren 2024 och den är stabil, det ska jag vara ärlig med. Men till ett lägre månadspris, och villkorsskillnader som inte gör någon skillnad för mig, nappade jag på Sejfas Way out west-kampanj drygt ett år senare. Utan kampanjen hade jag förmodligen inte ens fått nys om Sejfa. Hittills är jag väldigt nöjd. Svarar personligt på mejl, och snabb och smidig app. Allt känns väldigt enkelt för mig som inte är så haj på, eller är så van vid, att teckna avtal av olika slag. Jag bad till och med ChatGPT att granska försäkringsvillkoren (😅), och jämföra med min tidigare försäkring, och ”den” gav tummen upp.

22. august 2025

Besvarelse fra Sejfa

Tusen tack för att du delar med dig av din resa till Sejfa. Det betyder mycket för oss att höra att du upplever Sejfa som enkelt och smidigt – särskilt när det gäller något som ofta kan kännas krångligt. Vi är glada att du hittade oss genom Way Out West-kampanjen och ännu gladare att du valt att stanna kvar.

Att du dessutom bad ChatGPT kika på villkoren och fick en tumme upp därifrån gör oss lite extra stolta 😉

Bara positivt!

Bara positivt!

22. august 2025

Besvarelse fra Sejfa

Stort tack för din fina feedback Vi blir så glada att höra det!

Superbra

Superbra, enkelt med appen där man också kan lägga in sina produkter och kvitton.

21. august 2025

Besvarelse fra Sejfa

Tack snälla för din fina recension. Vi blir så glada att höra att du gillar appen och tycker den är enkel att använda.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

WoW-biljetten var solklart för att teckna avtal.

Bra pris på försäkring, lätt att få kontakt över telefon och bästa kampanjen med WoW-biljetten!

21. august 2025

Besvarelse fra Sejfa

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att både priset, servicen och vår WoW-kampanj uppskattades! Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att finnas här för dig framöver.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Skaffade pga konsert kampanj och det…

Skaffade pga konsert kampanj och det fungerade felfritt. Även kundtjänst som svarar tydligt och ganska snabbt (endast mail)

9. august 2025

Besvarelse fra Sejfa

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt både med kampanjen och kundtjänsten. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt och tryggt för våra kunder – kul att du upplever det så.

Tack för att du valde Sejfa!

Team Sejfa

Besvarelse fra Sejfa

Tack så mycket för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att du upplevde både snabb hantering och bra återkoppling. Det betyder mycket för oss och vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.