Sejfa Anmeldelser 315

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sejfa gav mig gott om tid att hinna gå igenom mina värdesaker vid inbrottet i min lägenhet (det var mycket jobb). När jag väl skickade in ärendet så fick jag ersättning redan nästa dag. De till och me... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ringde min hemförsäkring om avbokad resa pga. ryggskada. Berättade för Oskar som hjälpte mej att få tillbaka utläggen för min resa. Mycket trevligt bemötande. Inga krångligheter som det brukar bli... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Positivt: Allt sköttes via appen vilket var väldigt smidigt, hanteringen gick ganska fort. Negativ: Appen är inte så användarvänlig, den är även väldigt seg. Inte heller så bra att jag var tvungen... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Anmälde en inställd resa( pga dödsfall) och fick utbetalning snabbt. Tyvärr fel belopp först, men det åtgärdades SAMMA DAG som jag anmälde det på klagomal mejlen( som chatten rekommenderade mig).Det v... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Boligforsikringsselskab

Om Sejfa

Skrevet af virksomheden

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

Kontaktoplysninger

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Jättebra försäkring!

Jättebra försäkring! Snabb utbetalning, enkel skadehantering.

29. december 2025

Besvarelse fra Sejfa

Tack snälla för din fina recension!
Vad kul att höra att både skadehanteringen och utbetalningen funkade smidigt – precis så vill vi att det ska vara. Hör av dig om du behöver hjälp med något framöver!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick ersättning på en gång direkt nör…

Fick ersättning på en gång direkt nör jag skickade skadeanmälan 😃

4. januar 2026

Tack för din recension!
Härligt att höra att ersättningen kom direkt – snabbt och enkelt är målet. Vi finns här om du behöver oss igen!

Rekommenderar

Snabba,bra service, enkelt och bra!

19. december 2025

Härligt att du är nöjd som Sejfa-kund. God jul! :) /Teamet på Sejfa

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt bra hjälp och trevligt…

Väldigt bra hjälp och trevligt bemötande i ett för oss tufft ärende. Väldigt nöjda och tacksamma för det. Bra pris på försäkringen.

27. november 2025

Besvarelse fra Sejfa

Tack Victoria för dina fina ord. Vi är glada över att kunna hjälpa till!

Lätt app kanon

Lätt app kanon

10. december 2025

Besvarelse fra Sejfa

Hej Daniel! Tack för dina ord. Det är alltid lika kul att höra att kunder upplever appen enkel att använda! Mvh Team Sejfa

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkelt och mycket trevligt bemötande av…

Enkelt och mycket trevligt bemötande av kundtjänst!

21. november 2025

Tack för din recension!
Härligt att höra att allt var enkelt och att kundtjänsten tog väl hand om dig. Vi skickar vidare berömmet — de älskar sånt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Riktigt bra service och snabb…

Riktigt bra service och snabb återkoppling. Kände mig väl omhändertagen och hela processen var superenkel. Kan varmt rekommendera!!

13. november 2025

Besvarelse fra Sejfa

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du haft en så smidig upplevelse med oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra pris och grym kundservice

Bra pris och grym kundservice. Känner mig trygg med Sejfa.

28. november 2025

Besvarelse fra Sejfa

Tack för din recension! Härligt att höra att du känner dig trygg med oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkel hemförsäkring som funkar direkt

Enkel hemförsäkring som funkar direkt. Precis vad jag behövde

1. december 2025

Tack för din recension!
Så kul att höra att hemförsäkringen var enkel och fungerade direkt — exakt så vi vill att det ska kännas.

Vi lovar att fortsätta hålla saker okomplicerade. Det är ändå tillräckligt mycket annat i livet som krånglar.

Hör av dig om du behöver något mer!

Enkelt att bli kund

Enkelt att bli kund, och smidig app. Tror också Sejfa har den bästa chatboten jag använt hittills. Den kunde ge mig bra svar, utan att låta som en korkad chatbot, på mina frågor. Imponerande!!!

30. november 2025

Besvarelse fra Sejfa

Stort tack för din recension!
Vi älskar att höra att det var enkelt att bli kund – och att appen levererar som den ska.

Och vår chatbot…
Den kommer vara odrägligt nöjd resten av veckan efter det här berömmet.

Hör av dig när som helst om du behöver något mer, vi (och chatboten) finns här för dig!

Superbra!

För mig har allt fungerat fantastiskt och min upplevelse med kundservice var jättehjälpsam! Fem stjärnor!!

27. november 2025

Besvarelse fra Sejfa

Tack för din fina recension Kajsa! Vi ska se till at du är fortsatt nöjd!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkelt att använda och grym service!

Så enkelt att anmäla en skada i appen och kundservice var hur trevliga som helst!

19. november 2025

Besvarelse fra Sejfa

Stort tack för din fina recension!
Vad härligt att höra att både skadeanmälan i appen och bemötandet från vårt kundserviceteam fungerade så smidigt för dig. Precis så ska det kännas!

Tveka aldrig att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.