Virksomhedsoplysninger

TrustScore 4 ud af 5

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte varer

Bestilte varer, ingenting skjer. Bring appen viser at de ikke har sendt varene som ble bestilt 18.mars…. 26. mars er de enda ikke sendt, «venter på innlevering» står det på bring appen. De tar ikke telefonen. De svarer ikke på mail og de svarer ikke på chat. Dette er dårlig folkens, Helt kokko og bak mål. Jeg kommer ikke til å handle noe mere her.

18. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har bestilt en stige for en måned siden…

Har bestilt en stige for en måned siden og Segger klarer ikke å levere, og skylder på Posten. Det er trege å få ut status og henvendelsene våre har tatt en hel uke å få besvart. Betal heller litt mer hos annen leverandør.

5. september 2025
Segger.no-logo

Besvarelse fra Segger.no

Hei Yngvar!

Takk for at du deler opplevelsen din – og først og fremst: Beklager så mye for hele prosessen rundt denne bestillingen 🙏

Her har vi dessverre feilet på flere punkter. Stigen ble først sendt ut med Posten, men kom i retur etter en uke fordi de ikke klarte å levere. Deretter skulle den sendes ut på nytt via Ramberg Transport, men der gikk det altfor tregt – og til slutt ble den ikke sendt som avtalt. Det er helt uakseptabelt, og jeg forstår godt at du ble frustrert.

Vi tar fullt ansvar for dette, og jeg beklager også at du ikke fikk raskere oppfølging underveis. Vi har tatt lærdom av hendelsen og allerede gjort konkrete endringer med både lager og transportører slik at dette ikke skal kunne skje igjen. Vårt mål er å være kjent nettopp for pålitelig og presis levering – og i denne saken har vi rett og slett ikke levert.

Ordren din er selvfølgelig kansellert som avtalt, og du skal ha fått full refusjon.

Jeg håper vi får sjansen til å vise deg senere hva vi egentlig står for – at vi faktisk leverer trygt og effektivt.

Ønsker deg en fin dag videre!

Vis anmeldelser på alle sprog (37 anmeldelser)

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.