1. Forsikringsvirksomhed
  2. Sygeforsikringsselskab
  3. Forsikringsmægler
  4. Forsikringsselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Service global en législation sociale et assurances.

2,9

Middel

Des amateurs…

Lorsque nous avons demander à securex de calculer le montant total dun licenciement nous avons reçu 3 montants différents. Ils avaient d’abord oublié les pécules de vacances et ensuite. très mauvaise surprise, Ils avaient aussi oublié les charges patronales. Ils ont encore en plus facturé 145 euros de clôture de dossier… pas du tout professionnel… a ne surtout pas recommander.

31. marts 2026

J'ai été affiliée pendant de nombreuses…

J'ai été affiliée pendant de nombreuses années et bien que le service aie évolué et qu'on ne puisse plus joindre le gestionnaire directement (attendre quelques jours pour avoir une réponse !), je trouve que ce bureau de secrétariat social est très bien. J'ai voulu changer et je suis actuellement chez UCM mais franchement, je ne recommande pas ! Paiement un peu en retard -> 16 eur d'office !!! Choisissez Sécurex et pas UCM !!!!

26. marts 2026

Heel erg triestige manier van werken!

Heel erg triestige manier van werken!! Wij hebben al 3 jaar geleden een overstap naar Liantis aangevraagd. Altijd is er wel een reden waarom ze je (nog) niet kunnen laten gaan. Ook de communicatie toen we nog effectief klant waren bij is erg teleurstellend. Je bent een nummer, geen klant voor hen.

4. marts 2026

Amateurisme lijkt me hun USP te zijn.

Amateurisme lijkt me hun USP te zijn.
Even terug in de tijd, begin/midden 2025 moest ik documenten aanleveren voor mijn statuut in orde te brengen. Alles afgeleverd en toen heb ik schriftelijk dubbel gevraagd of alles in orde was en hierop bevestiging gekregen. Enkele maanden later kwam de vraag voor die zelfde documenten weer aan te leveren. Een effort gedaan voor weeral die documenten op te vragen bij de bevoegde instanties, bon eindelijk eind 2025 gedaan en alles al 2x in orde gebracht. Nu is het begin Maart 2026, en ik hoor je al denken... JAAA ze zijn er weer met hun belachelijke mail VOOR DAT ZELFDE document weer te bezorgen. Ik begrijp oprecht niet meer of ze dit voor te grappen doen of wat dit moet voorstellen, met zo een amateurisme lijkt me er zo hard bovenuit steken dat ze het beter als hun USP zouden gaan gebruiken. Te belachelijk voor woorden, bedankt voor weeral mijn tijd te verdoen!

3. marts 2026

Le top.

Le top.

Le meilleur guichet d’entreprise, la meilleure caisse d’assurances sociales et le meilleur secrétariat social.
Toujours très disponible par téléphone ou par mail.

31. december 2025

Onjuist advies

Bij opstart als zelfstandige verzekerd een onbekwame medewerker me dat de btw grens berekend wordt op basis van omzet. Ok klopt. Maar dan vertelt hij verder dat omzet berekend wordt opv inkomen minus uitgaven. KLOPT NIET.
Als kleine starter een enorm gevolg. Ik wou op een ander moment starten maar omwille van deze uitleg holder de bolder gestart.

Bedankt voor de foutieve informatie tijdens het eerste gesprek.
Dit was trouwens mijn enige vraag tijdens het gesprek en was voor mij zeer belangrijk.

22. december 2025

Er dette din virksomhed?