Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit. Aankoop eindelijk kunnen retourneren en nu krijg ik antwoord dat het artikel weer bij mij is terug bezorgd terwijl dit niet het geval is. Ze vragen om foto'... Se mere
Virksomheden har svaret
Toppie verzending snel in huis en scherp aan de prijs tov andere websites. Zeker dat ik hier nogmaals ga bestellen in de toekomst!
My item was left in an insecure place at delivery and when I arrived home it was no longer there. I have been waiting nearly a week now for a response to my email. Have tried using live chat through... Se mere
Virksomheden har svaret
Paar jaar terug paar schoenen besteld helemaal top! November paar opnieuw besteld, helaas waren de maten veranderd. Tot 2x aan toe een andere maat gekregen. Bedrijf reageerde snel voor een retourlabel... Se mere
Virksomheden har svaret
Secret Sales is een online marktplaats met een passie voor mode en waar voor je geld. Je nummer één bestemming voor online koopjes voor bekend lage prijzen, een digitaal outletdorp waar wij slimme kortingen bieden op de laatste trends in kleding, huishoudartikelen, geavanceerde cosmetica en zo veel meer. Wij brengen de meest geliefde merken naar onze website, zodat iedereen kan genieten van deze luxe labels.
Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ordered watch ,no delivery no emails from them nothing, last time using this website ,avoid if you can !!!
They are getting clients and after some time don't care about anything!!!
And now 1 week later got reply from some useless man I have write rewiev on wrong website !!!
I have ordered watch on secretsales, contacted secretsales,still waiting for refund or watch witch is showing dispatched on tracking since 20 of December, and these liers saying I'm writing wrong rewiev ,
Before I ordered few things from them but it was last time !!! It's disgusting how they treat customers!!!!

Besvarelse fra Secretsales
Ik probeer een zwembroek, die te klein is, terug te sturen, maar ik kan via de website, waar ik geregistreerd ben en waar mijn bestelling zichtbaar is, geen retourlabel aanmaken.
Via de mail een retorlabel gevraagd, maar daar krijg ik een antwoord met verwijzing naar het retourportaal.
Daar kom ik echter ook niet verder.
Mijn bestelnummer is 200070721.
De zwemshort is geleverd via Sport it First, maar zij zeggen dat ik het via Secret Sales terug moet sturen.
Help!

Besvarelse fra Secretsales
Ik wacht al een tijdje op mijn geld van een retourzending van bijna 300€ krijg ik dit geld ooit nog terug?
Betreft orders:
Retour-ID: SS001-1-2000065750-a-A
Retour-ID: SS001-1-2000066579-c-A
Retour-ID: SS001-1-2000066579-a-A
Update
Door het openen van een claim met Paypal zijn retour id’s SS001-1-2000066579-a-A en SS001-1-2000066579-c-A terug betaald.
Wacht nog sinds 15/11/2024 op 191€ voor order Retour-ID: SS001-1-2000065750-a-A

Besvarelse fra Secretsales
Korting is top. Levering duurt lang. Laatste bestelling is mijn bestelling geannuleerd.

Besvarelse fra Secretsales
I having been purchasing goods from secret sales for around 6 months and not had any issues until recently, I have never had to return any items until my last purchase, which was leather coats, I returned them as sizing was extremely small , I returned one and recieved my refund, then I sent another package with 2 items in it , I received an email 2 days later to say they had recieved the items on 22 nd November, I have emailed and contacted there help line on numerous occasions, which I then recieve a ticket number then that is as far as I got . My refund is 254.00 which is quite a substantial amount ,I still have not had any response from secret sales support and am still awaiting my refund up until now I have been quite happy , but I don’t think I will be ordering from them in the future .

Besvarelse fra Secretsales
I can see you have two separate profiles for your company on trust pilot so you can hide your terrible reviews! One with a good rating, one with terrible ones.
This company is absolute dogsh*t do not order a single thing from them. I have so far received one faulty product and one product was just dumped outside my door and stolen so I never received it. The rest of the order is yet to arrive. Their customer service is abysmal and waited over 40 minutes on live chat to achieve NOTHING. I just love spending my Saturday wasting all of my time waiting for some idiot to respond and offer nothing helpful at all. This company scam you out of your money and have no shame in doing so. AVOID

Besvarelse fra Secretsales
24 november best een aardige bestelling gedaan, alleen blijkt achteraf dat ik kleding bij drie verschillende bedrijven hebt besteld. Dit werd ook in drie delen verzonden, waarvan twee pakketjes binnen de aangegeven tijd zijn geleverd. Helaas een pakketje niet waar toevallig ook de meeste kleding in zit. Ik heb al contact gehad met de klantenservice en aangegeven dat het pakketje volgens de track en trace code alleen maar in Duitsland aan het rondreizen is. De klantenservice zou contact opnemen met het desbetreffende bedrijf, maar tot op heden nog geen reactie gehad. Ik zit dus nog steeds op mijn bestelling te wachten die ook vandaag weer in Duitsland ipv Nederland aan het rondreizen is?
Update.
23 December is uiteindelijk het laatste pakketje geleverd. Helaas ontbrak er één artikel die wel op de pakbon vermeld staat. Secret sales heeft dit bij de leverancier gemeld en komt er op terug zodra ze een reactie terug hebben gekregen.
Update 2
Ik krijg het geld van het ontbrekende artikel terug gestort. Ik had liever het artikel gekregen, maar dat was helaas niet meer beschikbaar. Uiteindelijk is alles wel opgelost. Ik zal gerust nog eens een bestelling plaatsen, want ze bieden mooie artikelen aan voor een gunstige prijs.

Besvarelse fra Secretsales
Meermaals hier besteld en altijd een goede prijs en goed geleverd!
Nog geen ervaring met retoursturen. Ik blijf hier de dingen bestellen die ik nodig heb.

Besvarelse fra Secretsales
Retour gedaan (op eigen kosten want er is geen gratis retour bij hun) en verliep niet vlot

Besvarelse fra Secretsales
Prima site echter moet je wel letten op het feit dat de kans groot is dat je douanekosten moet betalen. Helaas staat dit nergens benoemd op de site.

Besvarelse fra Secretsales
De site komt zijn afspraken na en van de klantenservice krijg je gelijk een antwoord.

Besvarelse fra Secretsales
I have placed an order a couple of weeks ago and I still haven’t received anything. Communication is at a very low level. I regret purchasing anything from this website. Never again.

NOOIT HIER BESTELLEN !!
Ik had een mooi horloge besteld, er staat bij genoeg op voorraad. Ik heb met Klarna betaald omdat ik met dit soort sites sowieso altijd voorzichtig ben. Je raad het al, 'product niet op voorraad' en het word niet meer opgestuurd.
Daarna de reviews gaan lezen hieronder, nu snap ik meteen dat het goed is dat ik niet vooraf betaald heb... de prijs van het horloge was al 30% lager dan de originele winkel (gaat om een horloge van bijna 400 euro) dus vond het al te mooi om waar te zijn.
Ga er maar vanuit als je uberhaupt iets binnenkrijgt dat het nepspul is. Een bedrijf kan hier namelijk geen winst op maken ;)
Ik denk dus dat het product ineens niet meer op voorraad was omdat ik met Klarna betaald had en dus het recht heb niet te betalen als ik niks binnen krijg.
Overigens staat er nu op de site gewoon dat er genoeg voorraad is van dit product, erg bijzonder.
Je kan beter wat meer uitgeven bij een andere legit site dan dit
EDIT:
Ik heb even gecheckt, via Klarna zie ik dat je betaald een ene CHERRY CORE LIMITED in Ierland.
Check zelf maar verder op google hoe de reviews van dat bedrijf zijn

Besvarelse fra Secretsales
Producten retour gestuurd via DPD maar ze staan nu al een maand ‘vast’, en niemand lijkt te weten waar.
DPD zegt dat Secret Sales een case moet openen. Helaas is er geen klantenservice bij Secret Sales die je kan bellen, dus eerst via Facebook contact gezocht: geen reactie.
Toen via de chat. Daar wel reactie. Tweemaal met iemand gesproken en ze zouden er achteraan gaan en me op de hoogte houden als er een update was. Inmiddels weken verder maar nog steeds niets gehoord.

Besvarelse fra Secretsales
Goede prijs, veel keuze, goede communicatie met SS na het verstrijken van de uiterlijke leverdatum

Besvarelse fra Secretsales
Mooie jurk besteld bij secret sales. Ik ontving een pakketje. Een vale beige broek zit in het plastic zakje. Was dus eerst totaal onduidelijk waar het vandaan kwam. Geen pakbon, geen naam van webshop, niks. DHL gebeld en zij konden ook niks vinden.
Contact opgenomen met secret sales, want na een mail ontvangen te hebben dat mijn”jurk” bezorgd was, bleek het dus een pakket van secret sales te zijn.
Vervolgens blijkt dat ik moet betalen voor het terugsturen van mijn artikel.
De dag erna ontvang ik een mail dat ik gratis mag retourneren, te laat. Ruiling is niet mogelijk en ik moet twee weken wachten op de terugbetaling.
Kortom: Ik koop een jurk, krijg een broek met hoog Temu gehalte opgestuurd, moet zelf op onderzoek uit waar het vandaan komt, maak kosten voor terugsturen en nu moet ik opnieuw die jurk gaan bestellen nadat ik twee weken op terugbetaling moet wachten?!
Op de vraag of er niet geregeld kan worden dat ik de correcte bestelling ontvang, word ik door klantenservice medewerker Wout weggezet als vervelende klant.
Ik zal hier nooit meer iets bestellen en raad echt iedereen af dat wel te doen.

Besvarelse fra Secretsales
Original products. Good prices. Parcel delivered quickly. Happy overall.

Besvarelse fra Secretsales
Ik probeer sinds 3 dagen in contact te komen met jullie klantenservice (chat, email, facebook), nog nooit zo’n slechte service ondervonden. Ik wil een nieuw retourlabel om mijn aankoop te retourneren, ik ben niet in staat geweest om het door mij aangekochte retourlabel op tijd te gebruiken. Er is geen mogelijkheid om zelf nog een label via de website aan te maken. Mijn ordernummer is 2000063503-a-A graag zo spoedig mogelijk een oplossing voor deze ellende

Ik heb mijn bestelling van 180 euro nooit ontvangen