Har været til mange arrangementer med Sebbastian, men dette var min første personlige session (clairvoyance)med ham. Meget varmt og humoristisk menneske. Mange af de problemetikker jeg har i mit li... Se mere
Jeg har brugt Sebbastian nogle gange nu, når livet melder sig med udfordringer. Hver eneste gang har været en fantastisk oplevelse✨🪽 Han er så skarp, dygtig og dedikeret til sit arbejde. Han så nærv... Se mere
Jeg har været på aftenkursus hos Sebbastian i april 2026. Det var en super spændende og dejlig oplevelse. Sebbastian er en engageret og dedikeret underviser og formidler. Han videregiver viden, erfari... Se mere
Så snart du træder ind ad døren hos Sebbastian, oplever du at være i de bedste hænder. De meget konkrete og højaktuelle emner som Sebbastian addresser under sessionen, bliver altid serveret med res... Se mere
Sebbastian Lorantius er en anerkendt spirituel terapeut, clairvoyant medie og underviser, som i mere end 15 år har arbejdet dedikeret med den åndelige verden og energiarbejde. Det er Sebbastians formål at gøre spiritualiteten jordnær og tilgængelig for alle. I Norden er han kendt for sine private sessioner indenfor clairvoyance, afdødekontakt og holistiske terapi-sessions som hypnose, healing og traumeterapi. Gennem årene har han berørt tusindvis af liv gennem mere end 600 klarsynsdemonstrationer i ind- & udland, foredrag, workshops og uddannelser – både som underviser og gæstelærer. Sebbastian er også en stemme indenfor moderne spiritualitet, som kanal for ånderne i tv-programmerne “Fornemmelse for mord”, “Nærkontakt” & "Spirituelle stjerner", forfatteren bag bogen “Den spirituelle verden” og stemmen bag podcasten “Spirituelle Øjeblikke”. Uanset om du søger personlig udvikling, spirituel indsigt eller støtte i udfordrende livssituationer, er Sebbastian en dedikeret og inspirerende spirituel terapeut, der hjælper dig med at tage transformative skridt mod helhed og vækst.
Etta Camerons Vej 15, 2450, København SV, Danmark
- 42951929
- Medium@sebbastianlorantius.dk
- sebbastianlorantius.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Kære Sebbastian, tak
Kære Sebbastian
Af hjertet skal lyde en kæmpe stor tak!
Min energi-session hos dig d. 13. september var intet mindre end magisk. Du ramte plet gentagende gange, og jeg tog mig selv i at sidde med underkæben på skødet. Din energi er en fornøjelse at være i, og du fik gjort det hele meget jordnært og ærligt.
Tak for din tid, jeg kommer igen.
Simone
Uddannelse til Clairvoyant Rådgiver…
Uddannelse til Clairvoyant Rådgiver 21/22
Uddannelsen hos Sebbastian er den største og bedste gave jeg har givet mig selv, også i en alder af nu 51🤗 Sebbastians dybt professionelle tilgang til undervisningen.. Seriøs - Jordnær - Etisk, og et plus for mig et fantastisk humør og lune.
Mine weekender (moduler) har været dyrebare, den fantastiske viden Sebbastian har givet mig, er jeg dybt taknemmelig for🙏
Der er trænet øvet læst lyttet set mærket fornemmet. Idag står jeg meget stolt, i at havde været i lære hos Sebbastian, alt hvad du kan og formidler✨ TAK✨
Vi kom i mål sammen, min tro håb og tillid spiller MAX nu ✨TAK✨ Jeg sidder i dag stadig meget rørt, over mit år jeg har haft hos Sebbastian og mine nye kolleger ( Holdet)🫶 havde man kunne gi 12 stjerner havde jeg her trykket.
Varmeste og største anbefaling er hermed sendt - Sebbastian som Clairvoyant Underviser Medie❤️
Wauw!
Wauw!! Jeg var den 22.08.22 til session hos Sebastian til afdødekontakt. Jeg kom i forbindelse med min far, og er ikke et sekund i tvivl om at det var ham. Sebastian nævnte både ord, smykker, personer, ting der var sket og meget mere som ingen andre end mine fars tætteste kunne vide. Jeg var glad og fuld af tro, håb og kærlighed da jeg gik derfra. Min varmeste anbefaling til Sebastian. Det var bestemt ikke mit sidste besøg. Af hjertet tak Sebastian.
Sebbastian er en fantastisk underviser…
Sebbastian er en fantastisk underviser og medium
Jeg vil anbefale du tager en 1 til 1 session med ham om det er clairvoyance eller afdøde kontakt , det er alle pengene værd. han er dygtig og grundig.
Behagelig, berigende og afklarende oplevelse
Jeg har været ved clairvoyance (energi-session) 30 minutter hos Sebbastian.
Det var en meget berigende og afklarende oplevelse.
Jeg er meget beundret over, hvor klare svar Sebbastian kunne give på helt konkrete spørgsmål.
Derudover var det utrolig behageligt at være i hans selskab.
En årlig clairvoyance hos Sebbastian er helt sikkert noget jeg føler for at prioritere fremadrettet.
Kun de varmeste anbefalinger herfra.
Kan varmt anbefales herfra….
Fantastisk og hjælpsom/givende afdøde kontakt. Sebbastian er utrolig dygtig og dybt professionel. Han kan varmt anbefales herfra.
Tusind tak for din kæmpe hjælp.
Meget professionel og meget vildt at…
Meget professionel og meget vildt at han kan komme så tæt på noget som han ikke ved noget om.
Healing
Jeg har netop været på Healingsworkshop hos Sebbastian. Det er absolut det bedste jeg har gjort for mig selv længe, virkelig et godt program som kørte over to dage, intenst og meget meget lærerigt. Seriøsitet og kvalitet går hånd i hånd her, og samtidig er der en varm skøn humor og de vildeste energier, helt fantastisk. Jeg kommer bestemt igen, det er en gave i selvudvikling/selvindsigt.
Healingsworkshop
Det har været en helt fantastisk workshop. Undervisningen var super godt afstemt med veksling imellem teori og praktiske øvelser fordelt over begge dage. Sebbastian er autentisk, top professionel og en virkelig dygtig underviser/formidler.
Workshoppen overgik mine forventninger.
Jeg kan varmt anbefale at deltage hos Sebbastian.
Det var en fantastisk oplevelse🙏🏻
Det var en fantastisk oplevelse🙏🏻. Jeg blev afklaret med nogle ting, som jeg havde gået og tumlet med og fået fred med det🙏🏻. Det var noget jeg skulle have gjort for længe siden, men først nu var modnet til det.
Kan helt sikkert anbefales❤️.
Jeg var til afdøde kontakt hos…
Jeg var til afdøde kontakt hos Sebbastian d. 11/5-22. Jeg var meget spændt og nervøs for hvad der skulle ske.
Sebbastian var rigtig rar og fortalte om hans fremgangsmåde og hvad der skulle ske.
Min elskede mor kom igennem og der var mange ting Sebbastian kunne beskrive og fortælle som passede. Også ting som jeg først har fundet ud af efterfølgende.
Sorgen og savnet er vanvittig hård, men efter mit møde med Sebbastian er det blevet en lille smule lettere.
Jeg ved nu, at min mor stadig er hos mig, bare ikke i sin fysiske krop mere.
1000 tak Sebbastian.
Jeg vil anbefale dig til alle jeg kender som vil prøve dette.
Afdøde kontakt og hypnose
Jeg har været til afdøde kontakt, hvor min far kom igennem, som jeg mistede, da jeg var ganske ung. Så vild, skøn og rørende oplevelse ❤
Jeg har for nylig prøvet hypnose på grund af mange stress symptomer. Det var så vildt, men har fået den bedste energi tilbage 😀
Sebbastian er så dygtig, og man er hurtig tryg i hans selskab. Han er meget omsorgsfuld, og sikre sig at man hele tiden er okay. Jeg vil til enhver tid anbefale Sebbastian 😀🙏
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Givende og åbenbarende - også selvom det var en fjernkonsultation.
Tam aften
I går var jeg til klarsyns aften med Sebbastian Lorantius i Kalundborg , tror vi var en 200 stks ...Jeg har været til flere klarsynsaftener med andre clairvoyanter , og er hver gang blevet vildt overrasket..Men iaftes var der ikke nogle overraskelser , det var tamt og Sebbastian sagde ikke noget , som jeg ikke kunne ha sagt ..han var alt for svævende og rettede ind , når folk sagde de ikke kunne genkende noget ...
En fuldstændig vanvittig oplevelse…
En fuldstændig vanvittig oplevelse idag!!!!
Har været til afdøde kontakt idag hos Sebbastian og var på ingen måde i tvivl om at det var min mor der kom igennem.
Sebbastian er en meget behagelig og afslappet person, som gør at man føler sig i trygge hænder, når man sidder i hans stol.
Sebastian er en meget behagelig mand og…
Sebastian er en meget behagelig mand og alt hvad han fortalte mig om min afdøde kontakt var oprigtig. Jeg vil 100% anbefale Sebastian. Jeg er dybt taknemmelig for min lydfil og jeg kommer helt sikkert igen.
Fantastisk oplevelse.
Clairvoyance workshop
Den 3.7-4.7.2021 var jeg på clairvoyance workshop hos Sebbastian. En superfin oplevelse. Som nybegynder fik jeg et overblik over clairvoyancens mange facetter, fik sat begreber på plads og gennem øvelser blev det tydeligt, hvor jeg har mine spirituelle styrker. Tak til Sebbastian, der på dygtigste, bedste og klogeste vis førte mig gennem en fantastisk clairvoyance weekend.
Susanne
Afdødekontakt
Har været til afdødekontakt og jeg kan kun sige at jeg er helt og aldeles tilfreds og glad for de beskeder jeg fik. Jeg er ikke i tvivl om min mor var igennem.
Sebbastian er en rar og dygtig mand og jeg kan kun anbefale ham.
Vanvittig oplevelse
Vanvittig oplevelse! Sebbastian er simpelthen så dygtig. Jeg følte mig så genkendt og behageligt tilpas under hele sessionen 😃
Jeg vil anbefale Sebbastian til alle, der ønsker et møde med en clairvoyant eller afdødekontakt 😃
Jeg er så forundret og imponeret over Sebbastians evner!