Seats and Sofas - Uden Anmeldelser 296

4,4

Industrielaan 20, 5406 XC Uden, Noord-Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I had already filed a complaint about lies and the sale of damaged products as new. We filed a complaint, but they didn't resolve the problem. We had to insist on calling them to get a response about... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De bank die wij graag wilden, was niet mogelijk in de afmetingen die we konden plaatsen. De bank werd of te klein, of te groot. Jaap en Finn H dachten goed mee en bekeken alle opties die wel mogelij... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik vond het een goede ervaring, omdat mijn zoon en ik rustig door de showroom konden lopen zonder een opdringerige verkoper op onze hielen. Wij werden erg goed geholpen door Elroy in Uden. Hij was vri... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Sofabutik
  2. Møbelforretning
  3. Butik med udstyr til hjemmet
  4. Dagligstuemøbelbutik

Skrevet af virksomheden

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Nieuwe bank

We kwamen eigelijk alleen om te kijken voor een nieuwe bank, maar zijn uiteindelijk binnen 30min naar huis gegaan met onze droom bank 😍 zijn super goed geholpen door het personeel van Uden Seats and Sofas hele vriendelijke behulpzame mensen werken er daar. Dus als je opzoek bent naar een nieuwe bank , een winkel met een mega ruime keuzen uit banken en stoelen en die ook leuk betaalbaar zijn ga dan zeker naar Seats and Sofas in Uden

22. maj 2025

Beste Corline,

Wat een enthousiaste review – hartelijk dank! Fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen in onze vestiging in Uden en dat u zelfs sneller dan verwacht uw droom bank heeft gevonden. Uw complimenten over ons ruime assortiment en betaalbaarheid waarderen wij zeer.

Veel plezier gewenst met uw nieuwe bank!

Goed en vriendelijk geholpen

Enorm goed geholpen door Mariska in t filiaal in Uden ! Heel vriendelijk en geduldig , nu is het alleen nog even wachten op mijn nieuwe bank

18. maj 2025

Beste Lisa,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Mariska in onze vestiging in Uden. Vriendelijkheid en geduld vinden wij belangrijk in onze klantbenadering en we waarderen het dat u dit benoemt.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank zodra deze geleverd is en danken u voor uw vertrouwen in Seats and Sofas.

Seats Uden =TOP

Gister een super mooie bank gekocht bij Seats in Uden
Super geholpen door de vriendelijke en spontane verkoper Leroy
Wist precies waar hij het over had en deed ons een mooie aanbieding waardoor wij een mooie bank kochten

Een aanrader dus!!!

13. maj 2025

Beste mevrouw Eveleens-Pacque,

Wat geweldig om te horen dat u zo enthousiast bent over uw ervaring bij onze vestiging in Uden! Wij zijn blij dat onze collega Leroy u goed heeft geholpen en u een mooie aanbieding heeft kunnen doen. Fijn dat u met een tevreden gevoel én een prachtige bank naar huis bent gegaan.

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en dat u ons aanbeveelt. Veel plezier met uw nieuwe bank!

Nette prijs/kwaliteit, geen levertijd

Helemaal goed. Fijn geholpen door vriendelijk personeel. Leuke bank gekocht, met een nette prijs/kwaliteit verhouding en geen levertijd!

4. maj 2025

Beste Anja Vroomans,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn dat u prettig bent geholpen en een bank hebt gevonden die aan uw wensen voldoet. De combinatie van een goede prijs/kwaliteitverhouding én directe beschikbaarheid is iets waar wij veel waarde aan hechten.

Wij wensen u heel veel zitplezier en hopelijk tot een volgende keer!

Verrast door het bankstel

Wij gingen eens kijken voor een nieuw bankstel in Uden.In de winkel rondgekeken en veel bankstellen getest vonden wij onze keus.Door de goede uitleg en advies en een bakje koffie. Zij wij zeer vriendelijk en netjes geholpen. Met deze ervaring zeker een aanrader

groetjes Carla,Ger

Beste Carla en Ger,

Wat leuk om te lezen dat u zo positief verrast bent door ons aanbod en de service in onze vestiging in Uden. Het doet ons goed dat u prettig bent geholpen en op basis daarvan tot een mooie keuze bent gekomen. Bedankt dat u ons aanbeveelt!

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aanrader voor een betaalbare en op maat gemaakte bank

Wij zijn goed geadviseerd en netjes geholpen door Jelle en Elroy bij de vestiging in Uden. Ze hebben veel mogelijkheden bij Seats and Sofas om de bank helemaal naar wens te kunnen laten maken.

26. april 2025

Beste NG,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! Wat fijn dat Jelle en Elroy u zo goed hebben geholpen in onze vestiging in Uden. Het is voor ons belangrijk om samen met u te zoeken naar de perfecte bank, volledig aangepast aan uw wensen. Uw tevredenheid is onze grootste beloning. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

leuk kunnen kijken en kopem

Fijn dat de medewerkers je zelf laten rondlopen en daarna met je meedenken. Fijne winkel in Uden

Beste Pascal,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van onze winkel in Uden. Wat fijn dat u de ruimte heeft ervaren om zelf rustig rond te kijken en dat onze medewerkers vervolgens met u mee konden denken. Wij streven ernaar om elke klant een prettige winkelervaring te bieden, en het is fijn om te horen dat dit bij u goed is gelukt.

Heel veel bank ;-)

Wij hebben een paar maanden geleden een grote u opstelling gekocht in Eindhoven enkel door een aanpassing in de woonkamer was het noodzakelijk om de bank op te delen. Nu hebben we nog 1 los stuk bij besteld (in Uden) om zodoende toch een opstelling te krijgen die voor ons klopt.

Tip: een wat actievere houding, nu hingen ze een beetje bij elkaar, was de 1ste x in Eindhoven ook.

Top: er wordt meegedacht, vriendelijk personeel

21. april 2025

Beste mevrouw Femke,

Dank voor uw open en constructieve review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over het meedenken van onze collega’s in zowel Eindhoven als Uden. Uw feedback over de eerste ervaring nemen we serieus mee om onze service verder te verbeteren.

Mooi dat u een passende oplossing heeft kunnen vinden voor uw bankopstelling. Veel woonplezier gewenst!

snel geholpen

Enorm goed geholpen door Elroy.
Leverde een goed bij onze inrichting passende kleine fauteuil op die we meteen mee konden nemen.
Kortom prima service, snel geholpen en lekker geprijsd na verrekening van korting.

Beste heer Zoutewelle,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat u snel en goed geholpen bent door onze collega Elroy, en dat de fauteuil zo goed bij uw inrichting past. We streven ernaar om onze klanten niet alleen goed te adviseren, maar ook snel van dienst te zijn – fijn dat dit in uw geval gelukt is.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe fauteuil en hopen u graag opnieuw te verwelkomen in een van onze winkels.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel goed advies gehad van de verkoper…

Heel goed advies gehad van de verkoper Arrendo.
Had ook de tijd voor ons . en ook de tijd voor een kopje koffie met ons te drinken .hartelijk bedankt.

16. april 2025

Beste meneer Beekmans,

Wat fijn dat u zo goed bent geholpen door onze medewerker Arrendo in Uden. Bedankt voor uw vriendelijke woorden. We vinden het belangrijk dat er tijd en aandacht is voor onze klanten, en het doet ons goed dat u dit zo hebt ervaren.

We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Personeel word ontslagen als ze je geen troep aansmeren

Proberen je zeer slechte kwaliteit kartonnen bankstellen te verkopen, en ontslaan medewerkers welke die bankstellen niet door de strot van klanten doordrukken. Erg slecht bedrijf ga hier niet mee in zee.

4. april 2025

Beste Erwin,

Dank u wel voor uw reactie. Wat jammer om te horen dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad. Uw beschrijving wijkt af van wat wij nastreven binnen onze organisatie. We vinden het belangrijk om eerlijk advies en kwaliteitsservice te leveren en nemen uw zorgen serieus.

Zou u contact met ons willen opnemen via uden@seatsandsofas.nl, zodat wij uw ervaring verder kunnen onderzoeken?

specifieke vraag…

Ik kwam binnen met een specifieke vraag voor een bank in mijn tuinhuis. Niet te duur.
Ze hebben heel goed meegedacht met mij.
De jongen die mij hielp werkte er pas net. Hij was erg vriendelijk en deed goed zijn best.
Daarom 5 sterren voor mij.

6. marts 2025

Beste M van den Broek,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat ons team zo goed met u heeft meegedacht en dat u vriendelijk bent geholpen. We hopen dat uw nieuwe bank perfect past in uw tuinhuis en dat u er veel plezier van heeft!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor de 3e keer bij seats and sofas…

Voor de 3e keer bij seats and sofas uitgekomen voor een bankstel. Zijn prettig geholpen, en goed advies over de stof die we uiteindelijk hebben uitgezocht!

2. marts 2025

Beste JD,

Wat geweldig dat u voor de derde keer bij ons bent uitgekomen voor een bankstel! We waarderen uw vertrouwen in Seats and Sofas enorm. Fijn dat u prettig bent geholpen en goed advies heeft gekregen over de stofkeuze. We hopen dat u nog jarenlang plezier heeft van uw nieuwe bank.

Nogmaals bedankt voor uw mooie review en graag tot een volgende keer!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rood vlag!!!! Niet kopen!!!

Rood vlag!!!!! Niet kopen!!!!
Agressief marketing.
Geen klanten service.
Als je contact hebt getekend dan wordt je behandeld niet als klant meer.
Denken niet mee aan oplossingen.
De kwaliteit van de producten zijn niet waard voor de prijs

3. marts 2025

Beste Sef,

Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring bij Seats and Sofas. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk en wij streven altijd naar een goede service.

We zouden graag uw ervaring beter begrijpen en kijken naar een oplossing. Zou u uw contactgegevens en referentienummer kunnen sturen naar service@seatsandsofas.nl? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

problemen met de bank

In oktober 2023 een bank gekocht, een nieuw huis, dus een nieuwe bank.
Al na een paar maanden vond ik dat het stof lelijk werd en heb daar in maart een melding van gedaan, daar kwam een keurige oplossing voor, we mochten naar de winkel komen om een ander stof uit te kiezen en dan zou hij opnieuw bekleed worden. Ook zou het kraken van de bank opgelost worden en het inzakken van de rug kussens.
Het was namelijk een bekend probleem van de gekozen stof, rosario. De bank wordt echter pas in augustus opgehaald, maar moest wel 75 euro betalen voor de vervoerder.
Het kon wel een paar weken duren werd er gezegd, maak er maar maanden van.
Ik ben maar weer eens gaan bellen in december 2024, vriendelijke jongeman en die ging in het magazijn kijken, die geeft aan mevrouw hij staat gewoon hier.
Uiteindelijk komt de bank dan weer terug op 24 januari, na 5 maanden.

Ik blij want van de leenbank krijg je spontaan een hernia van.
Op de 2e avond hoorde ik een krak en hangt er aan de onderkant van de bank een balk naar beneden, potverdorie wat nu weer. De bank kraakt ook nog steeds en 2 rug kussens zakken weer in.
Weer melding gemaakt.
Krijg ik een mail dat ik hem even naar een service dag moet komen brengen, ja den ik ook die bank is groot en ik heb geen vervoer.
Ik maar weer bellen en aan de dame uitgelegd dat ik er wel helemaal klaar mee ben en er geen vertrouwen in heb dat dit goed gaat komen.
Dat ik het liefst de koop ontbind en mijn geld terug wil hebben, nee mevrouw daar beginnen we niet aan was het antwoord.
Wij geven 2 jaar garantie en wordt het kosteloos opgelost. Maar goed ik heb 5 maanden moeten wachten dat mijn bank werd opgehaald en ook 5 maanden moeten wachten dat hij weer terug kwam.
Garantie loopt dan in oktober 2025 af en heb er geen goed gevoel bij.

De bank moet aankomende week weer opgehaald worden voor de service dag, ik ben benieuwd hoelang dit weer gaat duren.

Ik ben wel aldoor vriendelijk geholpen maar daar koop ik verder niks voor, ik heb dan liever een goede bank.
Nooit meer Seats and sofa's...

Update: bank opgehaald voor servicedag, bank gaat terug naar leverencier en ben hem weer 8-12 weken kwijt, niet normaal meer. Zeiden ze vorige keer ook en toen werd het 5 maanden...

Uipdate2: Bank is 5 maart opgehaald, ben nog gebeld dat er vlekken in de bank zaten en opnieuw gestoffeerd moest worden maar dan moest ik daarvoor wel betalen.
Ik zeg hoezo? hij is net opnieuw gestoffeerd, welke vlekken? ongelofelijk. Ik betaal geeen cent nog voor deze bank.het is nu 23 mei en ik heb de bank nog niet terug...

13. marts 2024

Beste Familie D.,

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad en begrijpen uw teleurstelling. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een reparatie zo lang duurt en dat u niet volledig tevreden bent met de oplossing. Wij willen graag kijken hoe we u verder kunnen helpen. Zou u uw contactgegevens en referentienummer willen sturen naar service@seatsandsofas.nl? Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verkeerde bank geleverd en ze zijn niet…

Verkeerde bank geleverd en ze zijn niet meer te bereiken waardeloze firma via whatsapp belovenze al meer dan een maand om contact op te nemen en dan hoor je ze niet meer.koop hier nooit een bank ze besodemieteren waar je zelf bij staat.
1 ster is nog te veel om te geven

En de reactie die hier onder staat is een standaard ding die ze overal onder zetten dus daar heb je ook niks aan.

25. februar 2025

Beste Marleen,

Wat vervelend om te horen dat u een verkeerde bank geleverd heeft gekregen en dat u moeite heeft gehad om ons te bereiken. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Wij willen dit graag met u oplossen en verzoeken u om contact met ons op te nemen via service@seatsandsofas.nl. Als u ons uw ordergegevens toestuurt, dan kijken wij graag met u mee om tot een passende oplossing te komen. Onze excuses voor het ongemak, en we hopen u snel te kunnen helpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afgelopen zaterdag in de winkel geweest…

Afgelopen zaterdag in de winkel geweest voor wat informatie en prijzen om een nieuwe bank aan te schaffen zeer vriendelijke en professioneel geholpen. Na wat denken toch besloten om woensdag terug te gaan om de bank te bestellen, werd zelfs nog herkend door de verkoopster. Ze heeft me verder geholpen met het bestellen van de bank en er voor gezorgd dat hij in de juiste afmetingen geleverd word.

19. februar 2025

Beste Lars Pol,

Wat een mooie review, dank u wel! Fijn dat u professioneel en vriendelijk geholpen bent en dat onze verkoopster u zelfs herkende bij uw tweede bezoek. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden in het aankoopproces en het is geweldig om te horen dat dit gelukt is. We wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Klantvriendelijkheid is top

We werden erg goed geholpen door een hele vriendelijke mevrouw in de winkel. Gaf goed advies en tips. Bank kunnen we nog niet beoordelen omdat deze nog niet geleverd is.

19. januar 2025

Beste Karin,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega in Uden en dat u het advies en de tips op prijs stelde. Wij streven altijd naar uitstekende klantvriendelijkheid en het is mooi om te lezen dat dit in uw ervaring terugkomt. We hopen dat uw nieuwe bank straks helemaal naar wens zal zijn en dat u er veel plezier aan zult beleven. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Top service!

Top service!

11. februar 2025

Beste Engi Ebid,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze service in Uden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent en stellen uw complimenten zeer op prijs. Het is altijd ons doel om de beste service te bieden, en het is fijn om te weten dat dit wordt gewaardeerd.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed kunnen handelen met aardig…

Goed kunnen handelen met aardig personeel

27. januar 2025

Beste Riet,

Dank voor uw beoordeling. Het is fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door ons personeel en dat u een goede ervaring heeft gehad. We hopen dat u tevreden bent met uw keuze en dat de bank volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Seats and Sofas

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.