De jonge, zeer vriendelijke medewerker Xander merkte ons bij binnenkomst komst zichtbaar op. Zonder opdringerig te zijn maar zeer zeker service gericht kwam hij hulp aanbieden indien nodig. We zijn he... Se mere
Virksomheden har svaret
Een fijne bank voor weinig? Toch maar weer terug naar Seats and Sofas nadat ik daar al eerder,na volle tevredenheid een bank had gekocht. Fijne, gezellige, behulpzame, meedenkende en enthousiaste ver... Se mere
Virksomheden har svaret
In 1 woord "geweldig" team, geweldig geholpen, geweldig advies, geweldig zaak en geweldig bankstel gekocht! Vanaf we binnen kwamen tm we weggingen (ondanks de hitte), zijn we super geholpen en met een... Se mere
Virksomheden har svaret
Sinds mei is seats and sofa's bezig met vergeten, vastlopen, verkeerd registreren, niet weten waarom en meer smoesjes, Intussen is de bank die binnen een week kapot ging, gewoon nog steeds kapot. Z... Se mere
Virksomheden har svaret
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Conradstraat 8, 3364 AC, Sliedrecht, Zuid-Holland, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik vond de medewerker erg lief en heel erg mee denkend.
En ze had erg geduld voor ons wat ik erg fijn vond.
En was weg gelopen met een heel mooie korting

Besvarelse fra Seats and Sofas - Sliedrecht
we zijn geholpen door een dame ,haar naam was samantha,ze heeft ons goed en duidelijk geholpen.
Haar advies was ook goed,en ook de uitleg wat er mogelijk was.dat hebben wij als heel prettig ervaren.we zijn tevreden de winkel uitgegaan.

Afspraken ,advies ,afhandeling en tot nu toe de kwaliteit

Besvarelse fra Seats and Sofas - Sliedrecht
Heel vriendelijk personeel. Alle vragen kon je stellen. Duidelijke info. Leuke bank gekocht. Stofkwaliteit 4 genomen, wel duurder maar daardoor ook goede kwaliteit. Duidelijke info daarover.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Sliedrecht
Binnen een jaar zitten wij op de bodem van onze bank! Binnen een jaar! Seats en sofas heeft ons €50,- voorrijkosten laten betalen voor iemand die binnen 30 seconden wist te vertellen dat de bank direct terug moest om opgevuld te worden want we zaten op de bodem. Seats en sofas wilde de bank in eerste instantie niet komen ophalen, echt belachelijk en hele slechte service! Nu is de bank eindelijk na veel boze telefoontjes alsnog opgehaald en we zijn inmiddels 6 weken verder..onze bank is nog steeds niet terug. Als we Seats en sofas bellen nemen ze niet op en we worden ook niet terug gebeld. We hebben 2 leenbanken ontvangen die naar asbakken stinken..de 2-zitsbank is donker bruin en de 3-zitsbank is licht grijs..echt geen gezicht. Ik durf geen gasten te ontvangen want ik schaam me dood. Dit is zogenaamd een extra service van Seats en sofas en ze lieten ons duidelijk weten dat we blij mochten zijn dat we die leenbanken kregen. Ik vind het schandalig dat zo’n nieuwe bank binnen een jaar al opgevuld moet worden en dat Seats en sofas dan nog moeilijk doet over een gepaste oplossing. Daarnaast is het absurd dat het opvullen net zo lang duurt als de aankoop van een nieuwe bank (6 tot 12 weken) We zijn diep teleurgesteld gesteld in Seats en Sofas.

Erg vriendelijke medewerkers.
We zijn persoonlijk geholpen door de manager met bank in verhuiswagen te zetten! Echt een super service!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Sliedrecht
De verkoper Johan was duidelijk, toen ik de winkel in liep stond hij me meteen te wordt.
Wist wat ik wil hebben en nam direct naar de product.
Professioneel uitleg en ook een mooie aanbieding dat ik niet kon weigeren

Besvarelse fra Seats and Sofas - Sliedrecht
Omdat ons huidige bankstel na 17 jaar intensief gebruik begon door te zakken en inmiddels diverse beschadigingen had werd het tijd voor wat nieuws. Daarom wederom naar Seats and Sofas Sliedrecht gegaan alwaar we prima werden geholpen door de vriendelijke en deskundige medewerker Tim. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij het maken van de keus en we hopen net zo lang te kunnen genieten van de nog te leveren 2 + 3 combinatie.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Sliedrecht
Ik heb spijt dat ik hier een aankoop heb gedaan als ik beter wist was ik hier niet eens naar binnen gegaan eerste en laatste keer voor mij mensen voordat je betaald lees eerst anders ben je je geld kwijt

Besvarelse fra Seats and Sofas - Sliedrecht
mijn probleem goed begrepen snel een oplossing geregeld. dank hiervoor.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Sliedrecht
Iedereen werkte goed mee aan een oplossing van onze zoektocht

Besvarelse fra Seats and Sofas - Sliedrecht
Toppers zijn het. Goed geholpen door Johan erg vriendelijke en sympathiek man en de collega’s van Seats and sofas Sliedrecht. Heel veel geduld hebben ze en ze zijn erg vriendelijk en duidelijk met de uitleg. Mooie bank besteld ben dr super blij mee. Bedankt

Heel fijn geholpen

Besvarelse fra Seats and Sofas - Sliedrecht
Goed geholpen! Enthousiaste medewerkster die je meteen uitleg geeft en de koop was snel rond. Ik kom zeker nog is terug.

Vriendelijke medewerkers in Sliedrecht
Ze denken goed met je mee.
Goed geholpen door Tim.
Kijken wat de mogelijkheden zijn met jou budget.
Er is Voor verschillende prijzen verschillende mogelijkheden.
Heel veel verschillende stoffen en kleuren en je kan zo heel je bank zelf samenstellen.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Sliedrecht
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.