Wordt door een collega geïnformeerd dat bij ophaal van de bank niks te hoeven betalen na 1/3 betaald bij bestelling betaald. Ik kom de bank 3 dagen later ophalen ik kan het niet meenemen moet of weer... Se mere
Virksomheden har svaret
Vriendelijk personeel, goede uitleg en er zijn verschillende mogelijkheden met betalen cash/ of pin Niks teveel kwa kleuren opstelling of dat het elektronisch moet zijn. Zeer zeker aan te bevelen �... Se mere
Virksomheden har svaret
Der Verkäufer hat sich sehr viel Zeit genommen und viele Fragen zu meinen Vorstellungen und Bedürfnissen gestellt, um für mich den optimalen Sessel zu finden. Es war eine sehr freundliche und angenehm... Se mere
Virksomheden har svaret
Wir wurden am Empfang herzlich begrüßt. Als wir sagten, dass wir keine Beratung benötigen, da wir nichts kaufen möchten, war das für die Verkäufer völlig in Ordnung. Wir testeten ein paar Sofas ausgie... Se mere
Virksomheden har svaret
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
In De Cramer 74, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Snel en dacht goed mee.jamal heeft ons goed geholpen

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Heel aardig en helpen mensen graag

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
The staff was very helpful and nice. 5 stars to all of them!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Goed geholpen door zowel salesmanager als logistieker met mee tekijken welke bank het beste bij me past.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Erg goed geholpen door Ali, Sam en Samantha en een mooie deal gesloten!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Super geholpen door harvey hebben mooie opstelling mooie kleur en mooie prijs.. helemaal top!!!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Heel fijn geholpen, goede uitleg, meegekeken maar verschillende banken, opties besproken, eigen ideeën gedeeld wat maakte dat een keuze maken nog gemakkelijker was.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Vandaag kochten wij een nieuwe bank, we werden geholpen door Sahar en Masuud. Er werd heel erg rekening gehouden met onze wensen en ons budget. Onze vorige bank is 14 jaar meegegaan dat bewijst van kwaliteit. We kunnen nu al niet wachten op de levering van onze bank

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Goed geholpen tijdens onze zoektocht naar een nieuwe bank door Ali, Sahar hielp ons daarna fijn aan de balie.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Vriendelijk oprecht correct weet inhoudelijk heel goed
Ali is een topverkoper

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Super geholpen door medewerker Ali, zeer meedenkend en behulpzaam. En uiteindelijk geslaagd met een bank die direct leverbaar was.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Wassim & Claudia hebben ons geweldig opgevangen met een vriendelijke glimlach en een kopje koffie. Verder zeer professioneel tot een verkoop gekomen.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Goeie hulp. Oma helemaal blij gemaakt met een nieuwe bank

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Ik ben goed geholpen door medewerker Emre. Luisterende goed naar onze wensen die we hadden voor onze bank . We zijn blij met onze nieuwe bank.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Ali heeft ons heel goed geholpen, overal over meegedacht en de beste prijs gegarandeerd. Top service.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Heb ze het voordeel van de twijfel gegeven. Iedereen zegt het is een slecht bedrijf, maar ik wilde het zelf ervaren. Na veel problemen en discussies, over zaken die ze ons zwart op wit op paier hadden gegeven, maar dan niet wilden nakomen, kregen we eindelijk onze bank. Zit er een grote scheur in de onderkant van de bank. Krijg je meedegedeekd dat de bank uit de collectie gaat en ze er niks aan doen. Dus omdat een banknuit de collectie gaat is het in orde om hem kapot gescheurd te ontvangen. Paar duizend euro weggegooid. Nooit meer koop ik hier iets. Gewoon niet doen mensen, zijn oplichters en diep triest.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Heerlen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.