Seats and Sofas - Drachten Anmeldelser 449

4,3

M.L. Kingsingel 10, 9203 JC Drachten, Friesland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wij hebben bij Seats and Sofas een bank besteld. Bij de aanbetaling ontvingen wij een bon waarop inhoudelijk niets stond vermeld: geen specificatie van het betaalde bedrag, geen afmetingen van... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gisteren bij Seats and Sofa’s in Drachten geweest, blijft toch wel m’n winkel om een bank te kopen. We zijn goed geholpen door Tim, een gedreven verkoper die weet waar hij over praat, ook meerdere sto... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Seats and Sofa’s is de “go to” winkel als het gaat om prijs kwaliteit verhouding en klantvriendelijkheid. We kwamen bij het filiaal in Drachten en werden vriendelijk verwelkomd door een verkoper. We h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hadden een klacht over een eerder aangeschafte bank. Deze klacht werd zeer serieus genomen door Manager Jouke van Seats&Sofas in Drachten. Zeer vriendelijk, duidelijk, eerlijk. Zodoende is onze... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Sofabutik
  2. Møbelforretning
  3. Butik med udstyr til hjemmet
  4. Dagligstuemøbelbutik

Skrevet af virksomheden

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg tevreden over de winkelervaring

Erg tevreden over de winkelervaring. Verkoper was zeer behulpzaam. De bank heeft een langere levertijd dus over de bank zelf kan ik nog niks zeggen, al zat deze in de winkel erg lekker.

13. december 2024

Beste Msp,

Dank u voor uw review! Het is goed om te horen dat u een prettige winkelervaring heeft gehad en dat de bank in de winkel naar wens was. We hopen dat de levering binnenkort plaatsvindt en dat u net zo tevreden zult zijn met het gebruik ervan.

Wij staan altijd klaar om u verder te helpen!

Heel vriendelijk ontvangen

Heel vriendelijk ontvangen en er werd ons de tijd gegund om rond te kijken. Lekkere koffie gehad en goed advies. De verkoper was geduldig bij het uitzoeken van de juiste kleur.

10. december 2024

Beste Anita,

Bedankt voor uw hartelijke feedback! Het is geweldig om te horen dat u zich welkom voelde en rustig de tijd heeft gekregen om de juiste keuze te maken. Onze medewerkers doen hun best om een ontspannen en comfortabele winkelervaring te bieden, en het is fijn dat u dit zo heeft ervaren.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en verwelkomen u graag in de toekomst weer bij ons.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ten eerste bij binnenkomst werden wij…

Ten eerste bij binnenkomst werden wij vriendelijke begroet door Tim en konden we rustig rondkijken zonder dat we ons onder druk gezet voelden. Ten tweede en dat was voor ons een hele belangrijke kregen wij een mooie deal ivm de Black Friday actie die ze nog mochten aanbieden, alleen waren mijn man en ik huiverig om ja te zeggen gezien onze eerdere ervaring in 1 van hun andere filialen. Maar Tim heeft ons heel goed geholpen en onze zorgen weggenomen.
Wij zijn dit keer met een geruster gevoel weggegaan en hebben er een heel mooi bankstel aan over gehouden.
Tim nogmaals bedankt.

7. december 2024

Beste Cheryl Lakeman,

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review. Het is fijn om te lezen dat Tim u zo goed heeft geholpen en uw zorgen heeft weggenomen. We zijn blij dat u met een gerust gevoel onze winkel heeft verlaten en wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg vriendelijk geholpen bij de…

Erg vriendelijk geholpen bij de vestiging in Drachten door Tim. Onze wensen werden goed gehoord en we hebben een prachtige bank uit weten te kiezen.

6. december 2024

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze vestiging in Drachten en over Tim! Wat fijn dat hij uw wensen goed heeft gehoord en u heeft geholpen bij het kiezen van een prachtige bank. Veel plezier ermee!

Erg prettig geholpen

Erg prettig geholpen. Mijn oog viel op een fauteuil, ik twijfelde, wilde even (telefonisch) overleggen. Tijdens overleg kreeg ik een kopje koffie. Besloten de stoel te kopen, bleek dat er nog 200 euro van de prijs af ging. Attent geholpen de stoel in de auto te plaatsen.
EW

30. november 2024

Beste Egbert,

Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn dat u zo prettig bent geholpen tijdens uw bezoek aan onze vestiging in Drachten. Wij zijn blij dat u uiteindelijk voor de fauteuil heeft gekozen en dat u zelfs nog een aantrekkelijke korting kreeg. Ook het helpen met het inladen hoort bij onze service. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe stoel en hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nette winkel, met vriendelijk personeel

Bij binnenkomst werden we al hartelijk begroet door Matthias, en de hulp die wij van hem kregen was professioneel en vriendelijk

19. november 2024

Beste mevrouw Kleingeerts,

Dank u wel voor uw mooie feedback! Wat fijn om te horen dat u hartelijk werd begroet bij binnenkomst in onze winkel in Drachten. We zullen Matthias zeker laten weten dat u zijn professionele en vriendelijke hulp op prijs heeft gesteld. Wij zijn blij dat wij aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en hopen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden met nieuwe bank opgehaald op 1 november!

Op 1 november mijn hoekbank opgehaald was veel eerder binnen dan verwacht en zo ontzettend blij en als klap op de vuurpijl heeft mijn moeder spontaan ook een nieuwe bank gekocht die we gelijk mee konden nemen! Dankzij het super advies en service van wederom Tim!!!!

1. november 2024

Beste B Lubbersen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe hoekbank en dat alles zelfs sneller geleverd werd dan verwacht. Het is fantastisch dat uw moeder ook een bank heeft kunnen uitkiezen en meeneemt. Wij zullen uw complimenten zeker doorgeven aan Tim!

Veel keus

Veel keus, veel mogelijkheden wb aanpassingen en vriendelijk en duidelijk geholpen

24. november 2024

Beste Laurens Eijgelaar,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze ruime keuze en de mogelijkheden voor aanpassingen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten vriendelijk en duidelijk geholpen worden, en het is goed om te weten dat dit bij u het geval was.

We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en zien u graag terug bij Seats and Sofas!

Ik werd goed geholpen

Ik werd goed geholpen door Wieger. Hij dacht goed mee en probeerde het zo goed mogelijk te regelen.

24. november 2024

Beste Doaa,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Het is goed om te horen dat Wieger u naar tevredenheid heeft kunnen helpen en met u heeft meegedacht. Dit is precies het niveau van service dat we onze klanten willen bieden.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen.

hoekbank

We kwamen om ons te oriënteren op een nieuwe hoekbank, bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen door Jouke, door wie uiteindelijk ook naar volle tevredenheid verder zijn geholpen. We kregen de vrijheid om rustig rond te kijken, met ondertussen een lekker bakje koffie/chocomel. Uiteindelijk toch ook nog een keuze kunnen maken voor een bank, welke naar eigen wens kon worden aangepast, met Joukes' deskundige hulp. We hebben het bezoek als erg ontspannen ervaren en uiteindelijk met een mooie bank in de bestelling en een glimlach weer vertrokken. Over de bank zelf kunnen we uiteraard nog niks zeggen omdat deze over een tijdje wordt geleverd, maar de service hebben wij zeker als positief ervaren. Tot zover dus tevreden klant!

21. november 2024

Beste Postma,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn dat u zo ontspannen en deskundig bent geholpen door Jouke en dat u een hoekbank heeft kunnen samenstellen die volledig naar uw wens is. We zijn blij dat u onze service als positief heeft ervaren.

Veel plezier met de voorpret van uw nieuwe bank, en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Drachten!

Ontzettend goed geholpen door Lucas

Ontzettend goed geholpen door Lucas. Alle mogelijke opties doorgenomen welke bank passend zou zijn bij onze woonkamer. Veel is mogelijk.
Ze staan paraat als je hulp nodig hebben, maar weten ook de afstand te bewaren als je zelf even wilt rondkijken.

18. november 2024

Beste Iris,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat Lucas u zo goed heeft geholpen en samen met u alle opties heeft doorgenomen. Het is geweldig dat u de ruimte kreeg om rustig rond te kijken en dat onze service daarbij goed op uw wensen aansloot.

Veel plezier met uw nieuwe bank, en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Seats and Sofas in Drachten!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Black friday aanbiedingen deze week bij…

Black friday aanbiedingen deze week bij Seat and Sofas. Ik zocht een hoekbank
Eerst gebeld met filiaal in Drachten.
Later op de dag naar seat and sofas. Bij binnenkomst winkel begroet door Jouke de filiaal manager. Hij liet mij diverse modellen zien . Een mooie info map met div modellen en prijzen. Toen aan d'r koffie. Na het bekijken van een 4 tal.modellen mijn keuze gemaakt en deze
Gekocht.
Alles ging zeer vlot en klant vriendelijke medewerkers die goed meedenken.
En als klap op de vuurpijl een mooi prijsje ! Top

13. november 2024

Beste Herman,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo goed geholpen bent door Jouke, de filiaalmanager, en dat u tevreden bent met de service in onze winkel in Drachten. Het doet ons plezier dat de klantvriendelijkheid van onze medewerkers en het uitgebreide assortiment aan banken goed in de smaak vallen.

We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe hoekbank en danken u voor uw vertrouwen in Seats and Sofas.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goed bank en nog beter het prijs…

Super goed bank en nog beter het prijs is mooi laag, je krijgt ook de aandacht dat jij wil en goed advies

10. november 2024

Beste Chad,

Bedankt voor uw mooie woorden! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met zowel uw bank als de betaalbare prijs. We streven ernaar om onze klanten de aandacht en het advies te geven die ze nodig hebben om een weloverwogen keuze te maken. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe bank en staan altijd klaar om te helpen als u nog vragen heeft.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leuk gehoolpen

Leuk gehoolpen

10. november 2024

Beste Dijkstra,

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u het leuk vond om bij ons geholpen te worden en dat u zich op uw gemak voelde tijdens uw aankoop. We streven ernaar om onze klanten op een prettige manier te begeleiden, en het is fijn te horen dat u deze ervaring ook heeft gehad.

Aanrader!

Prima deal gesloten, vriendelijk en behulpzaam personeel.

3. november 2024

Beste Overwijk,

Dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u een goede deal heeft gesloten en tevreden bent met onze vriendelijke en behulpzame service. Wij waarderen het vertrouwen in onze producten en hopen dat uw aankoop een waardevolle aanvulling zal zijn in uw huis.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Erg tevreden!

We werden begroet bij binnenkomst. Daarna hebben ze gevraagd of ze konden helpen. Nadat wij zeiden we willen eerst even kijken gaven ze die tijd ook. Daarna zijn we goed te woord gestaan. Hebben ze alle vragen beantwoord en ons goed geholpen. De vriendelijkheid en behulpzaamheid was een dikke 10. De meubels ziet er mooi en netjes uit en het werkt naar behoren we hebben ze nu net een paar dagen. Even afwachten wat de toekomst doet natuurlijk. Voor nu prima!!

24. oktober 2024

Beste Hilda de Jong,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring in onze winkel. Wij streven ernaar om al onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het doet ons goed te weten dat onze vriendelijkheid en behulpzaamheid opgemerkt worden.

We zijn blij dat u tevreden bent met uw nieuwe meubels en dat alles naar behoren werkt. Mochten er in de toekomst vragen of problemen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

vriendelijk en goede kwaliteit

behulpzaam en vriendelijk en goede kwaliteit

30. oktober 2024

Beste Nikjou,

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw complimenten over de kwaliteit van onze producten en de klantvriendelijkheid van onze medewerkers. Wij doen ons uiterste best om zowel kwaliteit als service centraal te stellen, en het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Wij streven ernaar om elk bezoek aangenaam en behulpzaam te maken, en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Mochten wij u in de toekomst verder van dienst kunnen zijn, laat het ons gerust weten.

Mooie Bank

Mooie Bank, goeie prijs.

30. oktober 2024

Beste Jongsma,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe bank en dat u de prijs aantrekkelijk vindt. Wij streven ernaar om kwalitatieve meubels aan te bieden tegen een goede prijs, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Als u nog vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop!

Breed en flexibel assortiment

Een breed assortiment met veel verschillende en flexibele opties om jouw ideale bank samen te stellen. Erg behulpzaam en vriendelijk personeel dat met je mee denkt en binnen jouw prijs wil werken.

26. oktober 2024

Beste Evelien,

Dank voor uw mooie feedback! We zijn blij dat u ons assortiment als breed en flexibel ervaart, en dat ons personeel u goed heeft kunnen adviseren. Uw tevredenheid over onze producten en klantgerichtheid is voor ons van groot belang. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Blij met onze bank!

Blij met onze bank!

26. oktober 2024

Beste Sandra,

Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u blij bent met uw nieuwe bank. Wij wensen u veel zitplezier en hopen dat u nog lang zult genieten van uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Seats and Sofas

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.