Op Outlet afdeling heb ik een prachtige hoekbank uitgezocht. De verkoper haalde alles uit de kast om ons heel deskundig te adviseren. De hoekbank zat en lag geweldig. De verkoper toonde ons de opbergr... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad bij Seats and Sofas! Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk geholpen en er werd echt met ons meegedacht. Het personeel nam de tijd om onze wensen te b... Se mere
Virksomheden har svaret
12 januari gekeken voor een bank, verkoper beloofde uiterlijk eind februari de bank te kunnen leveren slinkse praatjes, 3 maanden zonder bank nu! Lege woonkamer.. 0 hulp, alsjeblieft mensen neem mijn... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben afgelopen zaterdag een nieuwe bank besteld bij Seats and Sofas in Apeldoorn. We kregen een goede begeleiding van Mikail. Het was zijn eerste werkdag bij filiaal Apeldoorn maar hij was ervar... Se mere
Virksomheden har svaret
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Kanaal Zuid 74, 7332BC, Apeldoorn, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Afgelopen maart mijn bank opgehaald bij seats en sofa’s, nu na 10 maanden in gebruik is mijn bank al volledig doorgezakt en raffelt de stof geheel. Na mijn klacht te hebben ingediend via hun website werd ik gebeld door het filiaal in apeldoorn. Ik kon mijn bank maar de winkel brengen op een service dag en daar zouden ze het repareren, of te wel opvullen en de rafeling verwijderen. Mocht ik een vervoersbedrijf nodig hebben kosten dit mij €35 euro en wou ik een leenbank dan €75 euro. Hier ben ik natuurlijk niet mee akkoord gegaan want in welke staat krijg ik mijn lichte bank terug. Ik kreeg het nummer van het hoofdkantoor en deze vermelden mij dat er dan wel een externe meubelmaker naar mijn huis kon komen dit zou mij €49,50 euro kosten aan voor rij kosten maat mocht de bank dan niet thuis te repareren zijn dan moet hij alsnog naar het filiaal toe😬 dus en hij is doorgezakt en de stof raffelt, maar dat is het niet alleen, in de winkel heb ik gevraagd om een duurdere en dikkere stof en een duurdere kwaliteit aan vulling omdat de kussens nou eenmaal vast zitten en dus niet op te kloppen zijn, nou dit is niet af te zien aan de bank. Ik heb verzocht op het retourneren van mij bank waarbij seats and sofas steeds terug valt dat ze recht hebben op 3x reparatie en hierbij niet eens een retourbeleid zouden hebben.
Uiterst slechte service en zal dan ook echt niemand aanraden om hier ooit nog een bank te kopen. Deze mensen kennen beter stoppen met het verkopen van banken want ze verkopen alleen maar uiterst slechte kwaliteit aan troep!!!!
Laat deze mensen lekker failliet gaan door hun slechte service!! Het enige wat ze voor mij nog kunnen doen is mijn bank terug nemen en me geld terug zodat ik een fatsoenlijke bank kan kopen😡😤

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
We werden goed geïnformeerd, Toen we vragen hadden kregen we een goede uitleg. We hebben de aankoop gedaan en wederom kregen we goede uitleg.
Hele vriendelijke verkoper en receptioniste.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Wij hadden een prachtige bank uitgezocht alles zo laten opmaken zoals wij dit wilde. Besteld en betaald, en nu wachten. Bij thuis komst vond mijn partner de bank toch minder mooi dus terug naar Seats and Sofa en ondanks dat deze al "besteld" was is deze bestelling op pauze gezet. Zodat we even goed kunnen nadenken over wat we willen. Zaterdag 08-02-2025 een definitieve keuze maken maar alle vrijheid om van gedachte te veranderen. Om eventueel toch voor een ander model te gaan. Ik zeg Top

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Erg prettig geholpen, veel informatie gekregen en er werd op een fijne manier meegedacht. En dat allemaal voor een erg voordelige prijs!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Bij binnenkomst werd ons uitgelegd hoe het bij Seats and sofa werkt, de prijslijst en de route in de winkel. Er werd gevraagd of we naar iets speciaals op zoek waren, toen we onze zoekopdracht hadden doorgegeven werden we op weg gestuurd. Na een korte periode kwam de vertegenwoordiger Kai, van de shop ons tegemoet. We werden duidelijk te woord gestaan en er werden ons diverse keuzes aangeboden.
Na diverse keuze mogelijkheden te hebben doorgenomen zijn we tot een koop overgegaan.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Vriendelijk geholpen. Goed advis over klant z'n wensen.kopje koffie was heerlijk. Dus bankstel kopen. Koop het bij seats and sofas.nl

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Mooie banken, duidelijke prijzenlijst, goede service

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
De bank direct meegenomen. Na veel twijfelen uiteindelijk overtuigd door de beste meneer. Geloof ons nooit meer een bank bij deze winkelketen. Thuisgekomen maakt de leuning een ploppend geluid. ( volgens monteur verkeerd gemaakte leuning) daarnaast aan de andere kant een leuning waar je niet op kan leunen want zodra je dat doet heb je een gat in de leuning.
Een bank van een maand oud met 2 kapotte armleuningen en naden van de stof die loslaten en een piepend geluid. Dan durft de klantenservice nog te beweren dat we ze wel de kans moeten bieden om de bank te repareren. Nou ons inziens had deze bank van zulke slechte kwaliteit niet eens voor 50 euro verkocht mogen worden laat staan voor 1300 euro! De verkoper noemde de bank ook nog uitermate geschikt voor gezin met een kind van 2 die mee was naar de winkel. Als je als volwassene niet eens een armleuning kan gebruiken laat staan dat het dan kidsproof is.
Een monteur die wel 2,5 minuut binnen is geweest moesten we 50 euro contant betalen. Nou als de monteur met de handen op de rug al kan vertellen dat deze bank sowieso naar leverancier terug moet dan had de klantenservice dat ons ook kunnen vertellen n.a.v. de foto's en filmpjes.
Kortom 1350 euro lichter en bank armer want die moeten we laten ophalen en laten repareren nou wij hebben 0% vertrouwen in dit bedrijf. Geef ons maar het geld terug 1300 aanschaf, 50 monteur, 50 euro vervoer van bank en dan nog alle overige tijd (dus geld) voor mails en brutale klantenservice te woord staan.
TRAP NIET IN DEZE ONDEUGLIJKE KWALITEIT BANKEN
Deel 2:
Na contact met de klantenservice via WhatsApp blokkeren ze je gewoon omdat de antwoorden hen niet zinnen. Oplossing is een leenbank 2,5 zits die een vlekken bezit, nou die komt mijn huis niet in. Antwoordt Seat en Sofa's oeps foutje kan 1,5 week later zelf nog even contact zoeken voor een fatsoenlijke leenbank. Want ach het was allang geleverd volgens de gegevens. Ben geen gekkie want dat denken ze bij dit bedrijf. Compensatie 0%, klantgerichtheid 0% mits je wil kopen dan ben je koning, 0% klantvriendelijkheid. Kortom NOOIT MEER. We hebben flink betaald voor niks want ondertussen zijn we ongeveer 8 a 12 weken onze bank kwijt.
Mevrouw neem even contact op met onderstaande nummer van de klantenservice die je blokkeert op WhatsApp te gek voor woorden!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
we konden eerst rustig zelf rond kijken, zonder een opdringerige verkoper. Verkoper nam de tijd om uiteindelijk het juiste model bank met de juiste kleur voor ons te vinden.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Super vriendelijk en goed geholpen!
We wouden 2 aparte banken hebben, maar konden die eerst niet vinden.
Uiteindelijk een hoekbank gevonden waar ze 2 banken van konden maken. En nog voor een aantrekkelijke prijs ook!
Wij kunnen wachten totdat ze geleverd zijn!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
The sales representatives were very pleasant and took their time to explain the fine details of each furniture I was interested in and were even kind enough to search for the item that matched my budget.I will recommend anyone who wants a good piece of furniture to check out seats and sofas.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Ontzettend goed geholpen door Marcel. Uiteindelijk een mooie bank van goede kwaliteit kunnen kopen voor een mooie prijs.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Prettig geholpen door Marcel in filiaal in Apeldoorn. Hulp wanneer dit nodig was, maar ook gewoon rustig rond kunnen kijken om zelf tot een idee te komen. Mooie bank uitgekozen voor een goede prijs!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Een erg overdreven vriendelijke verkoper mij te vriendelijk en te opdringerig. Na rond te hebben gekeken en er over na willen denken wat we wilden was meneer niet meer zo vriendelijk kon nog geen tot ziens af voor mij geen seats en sofa meer.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Zeer vriendelijke medewerkers die ons hebben geholpen met zet zoeken naar een geschikte hoekbank op maat.
Waar we niet slaagden bij gerenommeerde meubel zaken zijn we hier wel geslaagd.
Dikke pluim voor Seats And Sofas Apeldoorn.

Werden goed geadviseerd.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Marcel gaf ons de ruimte om rond te kijken, luisterde goed naar onze wensen en kwam met een erg leuke suggestie qua stof en kleur

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Marcel heeft me kundig en heel fijn geholpen en zoe aan de kassa ook een goeie ervaring!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Ten eerste hebben we een bank gevonden die echt lekker zat.
Ten tweede hij heeft wel even goed meegedacht qua maat, hebben een kleine woon kamer dus soms best lastig de juiste maten te vinden.
Ten derde weet natuurlijk dat ze een beetje toneel spelen (wij deden een beetje mee, niet in alles). Ze waren wel heel erg vriendelijk!!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Apeldoorn
Læs mere om andre typer anmeldelser.