Seats and Sofas - Amersfoort Anmeldelser 522

4,2

Amsterdamseweg 37A, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden vriendelijk ontvangen door Claudia en super goed geholpen door haar. We hebben een hele mooie bank gekocht, en de opties zoals opberg gedeelte en uitschuifbed kregen we erbij van Claudia.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel behulpzaam! Tweede bank die we hier kunnen samenstellen. Veel mogelijkheden om de bank aan te passen naar onze eigen wensen. Je wordt goed geïnformeerd, ze denken mee en het is een goede prijs/kw... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

RESPONSE: Thank you for your response. I understand that the order was signed, and I also understand that delivery times may vary. However, my disappointment is mainly about the final s... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Naar Seats and sofas (Amersfoort)gegaan om te oriënteren. We zagen in eerste instantie niets passend in de winkel staan. Aangekomen bij de uitgang aangesproken door een medewerker. Gaf mijn... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Sofabutik
  2. Møbelforretning
  3. Butik med udstyr til hjemmet
  4. Dagligstuemøbelbutik

Skrevet af virksomheden

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Let op!!!!!!!! SERVICE

Let op: zeer matige service bij problemen!

Als er iets mis is met je bank, moet je deze zelf helemaal naar de leverancier brengen — een enorme klus als je geen groot vervoer of hulp hebt. Alternatief? Je kunt het laten ophalen, maar dan moet je zelf rond de €75 betalen.

Wat mij betreft is dit echt baggerservice. Na aankoop houdt de klantvriendelijkheid op. Voor zo’n groot en zwaar product verwacht je service aan huis, zeker als het onder garantie valt.

Mijn advies: koop je bank bij een bedrijf dat wél goede service biedt aan huis. Bespaar jezelf deze frustratie!

16. maj 2025

Beste heer/mevrouw,

Het spijt ons om te horen dat u teleurgesteld bent in onze service. We begrijpen dat het vervoeren van meubels een uitdaging kan zijn en vinden het jammer dat u zich daarin niet voldoende ondersteund voelde. We willen dit graag nader bekijken en u een passende oplossing bieden. Zou u uw contactgegevens willen mailen naar amersfoort@seatsandsofas.nl? Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Eind Maart een 2

Eind Maart een 2 - 3 zits bank gekocht bij seats en sofa in Amersfoort een paar dagen later opgehaald en in de woonkamer geplaatst na 4 weken begon de bekleding te pluizen en ruggetjes te vertonen in die 4 weken zijn we ook nog een week weg geweest we zijn terug gegaan naar Amersfoort en aan de hand van foto"s hebben wij de klacht neergelegd bij de balie. De verkoopster schrok ook van de beelden en heeft de klacht doorgestuurd met de beelden naar de service dienst. Ik kreeg al een vermoeden dat het weer net zo zou gaan als bij een vorig bankstel gekocht in Veenendaal dat was ook een grote ellende en begon het nu ook weer met heen en weer mailen. ik ben er mee gestopt maar mij zien ze nooit meer bij deze zaak want in mijn ogen is het een zooitje daar bij die service dienst [nou ja wat je onder service verstaat]. Ik zal ze nooit maar dan ook nooit aanbevelen bij wie dan ook. T -Lijnsveld

1. april 2025

Beste Ton,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met de kwaliteit van de bank en onze service niet naar wens is geweest. Wij begrijpen dat dit teleurstellend is en willen u graag helpen bij het oplossen van de situatie. Zou u alstublieft uw contactgegevens kunnen sturen naar service@seatsandsofas.nl, zodat wij samen een passende oplossing kunnen vinden?

Geweldige ervaring filiaal Amersfoort

Bij het uitzoeken van de bank zijn wij vakkundig bijgestaan door Siem. Hij gaf duidelijke informatie over de verschillende opties, de keuze in stoffering en de prijstabellen die daarbij hoorden. De dame bij de receptie (09-02-2025) nam goed de bestelling met ons door om er zeker van de zijn dat alle gekozen opties goed in het systeem gezet worden. Daarna werd de koopovereenkomst nogmaals netjes doorgelopen, de met Siem afgesproken prijs was ook keurig overgenomen. De dame bij de receptie gaf aan dat de bank ergens tussen de 10 en 15 weken levertijd had en dat wij zeker rekening moesten houden met 12 weken. (Dit had Siem ook al eerder aangegeven) In de 12e week kreeg ik een net telefoontje van Diana (niet zeker van de naam) dat de bank klaar stond en tevens kreeg ik een email bevestiging. Ik gaf aan dat ik de bank thuis wilden laten bezorgen, waarop Diana regelde dat ik gebeld zou worden door RTS (Regio Tansport Service) voor het maken van een afspraak. In no-time werd ik gebeld en werd ook door RTS netjes te woord gestaan, aflevering op etage zonder lift was geen enkel probleem en het afleverbedrag kwam precies overeen met wat Siem tijdens de verkoop had gezegd. Ik ben vervolgens terug naar de winkel gegaan om het restant te betalen... Een wat oudere heer stond achter de balie, die netjes de betaling afronden. We hadden een leuk gesprek over dat hij even aan het invallen was voor de balie medewerkster en dat ik een mooie bank had uitgekozen. De volgende dag werd de bank geleverd door de vervoerder, nadat ik een SMS had gehad met de geschatte aflevertijd. De jongens waren erg vriendelijk en netjes, zij deden voorzichtig met de bank en de deurposten e.d. en zette de bank netjes in elkaar op een door mij aangewezen plek. Zij namen ook het plastic en karton mee en zette ook wat spullen terug op hun plaats die zij eerder hadden verplaatst om ruimte te maken. De afgeleverde bank was precies zoals afgesproken. Kortom: Niets negatiefs te zeggen over Seats and Sofas Amersfoort

7. maj 2025

Beste heer Joost,

Wat een prachtige, uitgebreide review – hartelijk dank daarvoor! We zijn blij te horen dat het gehele aankoopproces in ons filiaal in Amersfoort zo soepel is verlopen. Van verkoop tot levering, het is fijn dat u zich goed geholpen voelde door al onze medewerkers. We geven uw complimenten graag door aan Siem, Diana en de rest van het team.

Veel plezier met uw nieuwe bank!

Rachel is een topper!

Vandaag werd ik hartelijk ontvangen in Amersfoort door vrolijke medewerkers, en zeer vakkundig geholpen door Rachel. Ze heeft heel fijn meegedacht en goede service verleend. Wij kunnen niet wachten tot de bank er is!

9. maj 2025

Beste mevrouw Teeuwissen,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat Rachel u zo goed heeft geholpen en dat u zich welkom voelde in ons filiaal in Amersfoort. Wij hopen dat uw nieuwe bank straks helemaal naar wens is en wensen u daar alvast veel plezier mee.

Dank u wel voor uw vertrouwen in Seats and Sofas.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kom binnen en kreeg gelijk mijn…

Ik kom binnen en kreeg gelijk mijn kroon . Goed service gekregen.

3. maj 2025

Beste heer Anastatia,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw positieve woorden over onze service in Amersfoort. Wat goed om te horen dat u direct vriendelijk werd geholpen en dat u tevreden bent met de geleverde service. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen en snel worden geholpen.

Fijn dat u uw bezoek aan onze winkel als prettig heeft ervaren. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en zien u graag nog eens terug bij Seats and Sofas.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Groot aanbod bankstellen met diverse…

Groot aanbod bankstellen met diverse ontwerpen in de winkel. Een prachtige robuuste/ stoere bank uitgezocht en laten samenstellen door een medewerker. Vervolgens een heel mooi prijsvoorstel gekregen.

1. maj 2025

Beste Marijn,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een robuuste en stoere bank heeft gevonden die volledig aansluit bij uw wensen! We zijn blij dat u onze ruime collectie en het advies van onze medewerkers als positief heeft ervaren. Ook het prijsvoorstel is kennelijk goed bevallen, wat ons uiteraard verheugt.

Wij wensen u alvast veel zitplezier en comfort met uw nieuwe aankoop. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Koop hier niet!

Wat een VRESELIJKE communicatie, wat een vreselijk bedrijf! Service melding gemaakt, niets horen, bank kwijt, geen communicatie, overal zelf achteraan moeten gaan, beloftes niet na komen. En dan die constante ja wat vervelend , ja dit hoort niet maar mijn kant op komen ho maar. Ik kan het je alleen maar afraden!

2. maj 2025

Beste Jessica Fokker,

Wat spijtig om te lezen dat u zo ontevreden bent over de communicatie en service rondom uw bestelling. Wij begrijpen dat dit tot frustratie leidt en vinden het vervelend dat u zelf overal achteraan moest gaan. Dit is uiteraard niet hoe wij service willen verlenen.

Wij willen graag uw situatie verder onderzoeken. Kunt u uw contactgegevens sturen naar amersfoort@seatsandsofas.nl?

2 jaar geleden kocht ik een bank hier

2 jaar geleden kocht ik een bank hier. De bank werd kapot geleverd, hier meermaals mails overgestuurd, over gebeld. Na 2 jaar kwamen ze eindelijk met een nieuwe zit, maar ook deze werkte niet zoals het hoorde, de bijgeleverde kabel werkte niet, ook hierover gecontacteerd. Zij sturen mij 3x een nieuwe kabel en het werkt gewoon niet. Zij denken verder ook niet met je mee, ze laten nu niks meer van zich horen. Ik vind dit een hele slechte zaak, zij verdienen geen 1 ster van mij betreft. Ik zou hier nooit meer een bank willen kopen en ik raad het ook zeker af om hier een bank te kopen.

1. maj 2024

Beste mevrouw Schmeets,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met ons zo teleurstellend is verlopen. Het is zeker niet de bedoeling dat u zich niet gehoord voelt. Wij nemen klachten zeer serieus en willen dit graag verder met u oppakken.

Wilt u zo vriendelijk zijn om uw contactgegevens te sturen naar amersfoort@seatsandsofas.nl, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken?

Prachtige grote bank

Prachtige grote bank, die heerlijk zit en ligt, voor een mooie prijs, keurig geleverd en neergezet, het is een echte eyecatcher in onze woonkamer, waar iedereen ons een compliment voor geeft, zijn super goed geholpen.

19. april 2025

Beste Sylvia,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe bank en de levering ervan. We vinden het geweldig dat de bank niet alleen comfortabel zit en ligt, maar ook een echte eyecatcher is geworden in uw woonkamer. Het is extra leuk dat u hier complimenten voor ontvangt van anderen — daar doen we het voor. We zijn ook blij te horen dat onze medewerkers u goed geholpen hebben.

Vreselijke ervaring.

Na meerdere ervaringen met Seats and Sofas kan ik helaas niet anders dan mijn teleurstelling uitspreken. De communicatie is telkens beneden peil. Afspraken worden niet duidelijk gemaakt of nagekomen, en bij vragen of problemen lijkt niemand echt verantwoordelijkheid te willen nemen. Het kost telkens veel tijd, moeite en herhaaldelijke telefoontjes om enige vorm van duidelijkheid te krijgen.
Ook merk ik dat informatie die je van de ene medewerker krijgt, vaak compleet anders is dan wat een andere medewerker vertelt, wat het allemaal nog verwarrender maakt. Als klant voel je je hierdoor niet serieus genomen.
Kortom: de prijzen lijken aantrekkelijk, maar de gebrekkige service en communicatie maken de ervaring erg frustrerend. Voor mij helaas geen Seats and Sofas meer.

Dit alles is gericht richting de vestiging in Amersfoort, als seats en sofas hun klanten willen behouden zal ik al mijn aandacht vestigen op het verbeteren van die lokatie. Hoofdkantoor heeft ons netjes verder geholpen met de afhandeling en annulering van de bestelde bank. Helaas ba deze ervaring voor mij geen seat and sofa meer.

28. april 2025

Beste Vince,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Wij betreuren het dat uw ervaring met onze vestiging in Amersfoort niet naar wens is verlopen. Goede communicatie en service zijn essentieel, en wij vinden het jammer te lezen dat u deze gemist heeft.

Wij waarderen uw compliment richting ons hoofdkantoor en zullen uw opmerkingen zeker meenemen om verbeteringen door te voeren. Wilt u alstublieft uw contactgegevens sturen naar amersfoort@seatsandsofas.nl, zodat wij eventueel nog persoonlijk contact kunnen opnemen?

Vriendelijk en goed geholpen

Werden vriendelijk geholpen met een duidelijke uitleg over de opbouw van de prijzen.
Kregen goed de ruimte om rustig rond te kijken, maar verkoper was wel duidelijk in de buurt en beschikbaar voor informatie.
Niets gemerkt van de negatieve kritiek van de consumentenbond.

17. april 2025

Beste heer Dick,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We vinden het belangrijk dat klanten rustig kunnen rondkijken en dat onze verkopers beschikbaar zijn voor vragen, zonder opdringerig te zijn. Uw ervaring bevestigt dat onze aanpak wordt gewaardeerd, wat ons erg blij maakt.

Fijn dat u tevreden bent – we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

13 weken op onze bank gewacht en na een…

13 weken op onze bank gewacht en na een week doorgezakt, KOOP HIER NIKS.

Ze hebben geen geld terug garantie en ze kunnen alleen tegen betaling de bank laten maken ipv een nieuwe leveren.

Alle slechte revieuws zijn waar.
Zonde van ons geld.

18. april 2025

Beste klant,

Wat vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met uw nieuwe bank. Wij begrijpen dat dit zeer teleurstellend is, zeker na een lange levertijd. Wij willen graag met u in contact komen om te kijken naar een passende oplossing.

Wilt u alstublieft uw contactgegevens mailen naar amersfoort@seatsandsofas.nl zodat wij uw situatie zorgvuldig kunnen onderzoeken?

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bilal, verkoper vestiging Amersfoort is echt een TOPPER!

Wij willen graag de verkooptopper uit Amersfoort in het zonnetje zetten! Bilal is veruit de meest vriendelijke, eerlijke en service gerichte verkoper die wij ooit bij Seats and Sofa’s hebben gezien. Geen opdringerig gevoel of nonsens verkoop praatjes. Wij zijn heel blij met de geplaatste order en gaan er vanuit dat we ook erg tevreden zullen zijn over de aangekochte bank.

Bilal, je bent een topper!

16. april 2025

Beste mevrouw Van Drie,

Wat een mooie en persoonlijke review, hartelijk dank daarvoor. Wij geven uw complimenten met veel plezier door aan Bilal van onze vestiging in Amersfoort. Het doet ons goed om te lezen dat hij u eerlijk, vriendelijk en professioneel heeft geholpen. Dat is precies de service waar wij voor staan.

Wij hopen dat u straks net zo tevreden bent met uw nieuwe bank als met de aankoopervaring.

De hoekbank

We gingen voor een hoekbank.
Bij binnenkomst al vriendelijk te woord gestaan en uitleg gekregen.
De winkel doorgelopen en heel wat banken getest. Terwijl we rondliepen of het was boven of beneden, het personeel liep ook overal.
Uiteindelijk een hoekbank gekochtmaar de stof moest anders en de lengte wat kleiner dan het model wat er stond.
Personeel zeer vriendelijk en meedenkend.
We zijn zeer tevreden vertrokkennaar huis.

12. april 2025

Beste heer Meijerink,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Het doet ons deugd te horen dat u prettig bent ontvangen en goed bent begeleid tijdens uw zoektocht naar de perfecte hoekbank. Fijn dat het personeel meedacht over aanpassingen in stof en afmeting zodat de bank perfect aansluit bij uw wensen.

We hopen dat u nog lang mag genieten van uw aankoop.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

ik ben goed geholpen

ik ben goed geholpen, ze hebben hen best gedaan om mij Winssenwaar te maken

11. april 2025

Beste meneer Eltayeb,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent en dat ons team hun best heeft gedaan om u tevreden te stellen. Uw positieve woorden zijn een mooie bevestiging voor ons werk en stimuleren ons om altijd met aandacht en inzet onze klanten te ondersteunen in hun zoektocht naar het juiste zitmeubel.

Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

For a second time I've decide to to go…

For a second time I've decide to to go to seats & sofas to search for a new couch for my salon, as expected I've find exactly what I was searching for and quality of service in their store in Amersfoort definitely deserves 5 stars. 3.5 years ago we purchased sofa from the same store and were very satisfied with price quality and everything. I give my recommendation to everyone who's wondering if the store is trustworthy

31. marts 2025

Beste Mateusz Libudzki,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in Seats and Sofas! Wat fijn om te horen dat u opnieuw bij ons bent geslaagd voor een nieuwe bank en dat u tevreden bent over de kwaliteit en service in onze winkel in Amersfoort. Het is geweldig dat uw eerdere aankoop ook naar wens was en dat u ons aanbeveelt bij anderen. We waarderen uw loyaliteit enorm en hopen dat u weer jarenlang plezier heeft van uw nieuwe bank!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Binnen no time de ideale bank gevonden

Binnen no time de ideale bank gevonden! Erg behulpzame medewerker die goed heeft meegedacht.

23. marts 2025

Beste Minke,

Wat fijn om te lezen dat u snel de ideale bank heeft gevonden! Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden in hun keuze, en het is mooi om te horen dat onze medewerker u goed heeft geholpen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bilal de verkoper heeft ons goed…

Bilal de verkoper heeft ons goed geholpen en een mooie prijs gemaakt

26. marts 2025

Beste Tom,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat onze collega Bilal u goed heeft geholpen en een mooie prijs heeft kunnen maken. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en het is geweldig om te zien dat dit gelukt is. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst.

Top service!

Op zondagmiddag gingen we gezellig op pad om voor een nieuwe bank te kijken. Bij de ingang stond er een sta-tafel vol met lekkers; daar hadden jullie onze dochter al mee overtuigd.
Het concept is verder heel simpel; een boekwerkje met een prijslijst en loop maar door de zaak en kijk je ogen uit. Er is een heel uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils. En toen liepen we er tegenaan; de Cosmo 2,5-zits. We hoefden eigenlijk niet eens meer verder te kijken, maar voor de vorm liepen we toch even naar boven. We zijn heel prettig geholpen door een enthousiaste jongeman. Onze bank in de gewenste kleur was op voorraad. Die woensdag erop konden we 'm al ophalen en sindsdien genieten we volop van de nieuwe bank.
We hadden vooraf best wat negatieve verhalen gehoord en gelezen over Seats & Sofas, maar wij hebben hier een hele positieve ervaring gehad en zijn goed geholpen door de verkoopmedewerkers en de heren die de bank in de bestelbus sjouwden. Dus wanneer wij weer toe zijn aan een nieuwe bank (ik hoop pas over een jaar of 8!!!) dan is deze zaak de eerste waar we gaan kijken.

16. marts 2025

Beste Marylyn,

Wat een mooie en uitgebreide review, dank u wel! Het doet ons goed om te lezen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad in onze vestiging in Amersfoort. Fijn dat onze medewerkers u enthousiast hebben geholpen en dat u snel kon genieten van uw nieuwe Cosmo 2,5-zits bank. Ook leuk om te horen dat uw dochter al meteen enthousiast werd van de lekkernijen bij binnenkomst! We waarderen het dat u ondanks eerdere verhalen zelf de ervaring bent aangegaan en hopen dat uw bank de komende jaren voor veel zitplezier zal zorgen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Slechte recentie wordt een goede recentie

Mijn vorige bank van Seats and Sofas was een miskoop. De bank ging gelijk kapot. Zoals vele reviews zeggen, Seats and Sofas nam niet zijn verantwoording en lieten mij met een kapotte bank zitten. Nu ging ik kijken naar een lounge bank, rond, gewoon om te kijken hoe deze eruit zag. Ik zag ook een hele mooie andere bank, maar ik zei al gelijk tegen de verkoper, ik koop echt niets meer hier bij Seats and Sofas. De manager vertelde dat ze hadden geleerd van fouten in het verleden en dat er nu een compleet ander beleid is. Hij deed mij een heel goed voorstel m.b.t. de nieuwe bank en ik heb deze inderdaad gekocht.

22. marts 2025

Beste Simone,

Wat fijn om te horen dat u uiteindelijk toch een positieve ervaring bij ons heeft gehad! We waarderen het dat u ons nog een kans heeft gegeven en dat u goed geholpen bent door onze manager. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met de nieuwe bank en dat u een goed voorstel heeft gekregen. Wij hopen dat u nog lang plezier heeft van uw aankoop. Bedankt voor uw review!

Seats and Sofas

Læs mere om andre typer anmeldelser.