Φανταστική εμπειρία. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Δεν εχω να πω τίποτα το αρνητικό. Τα άτομα της επιχείρησης μας υποδέχτηκαν με ενα πλατύ χαμόγελο, μας προσέφεραν ρόφημα, σνακ κ.α. Η Aswieta και ο T... Se mere
Randstad 22, 33, 1316 BR Almere, Lelystad, NL
Virksomheden har svaret
The WORST company I have ever encounter! ZERO professionalism, I bought sofa more then 6 months ago and I still dont have it fixed. NOBODY is willing to help me!! Every time BS answers, redirecting me... Se mere
Virksomheden har svaret
We kwamen even checken of we een mooi hoekbankje konden vinden bij Seats en Sofa's. We werden geholpen door Simon super leuke verkoper niets was Simon teveel. Het werd echt een fantastisce beleving... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben een ontzettend fijne ervaring gehad bij Seats and Sofas Almere! Vanaf binnenkomst voelden we ons meteen welkom. We werden geholpen door Pooya, die alle tijd voor ons nam, goed naar o... Se mere
Virksomheden har svaret
Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met maar liefst 49 Megastores verspreid over Nederland, België en Duitsland is er altijd een showroom bij u in de buurt. Dankzij onze unieke Giant Take Away-formule profiteert u van een scherpe prijs én kunt u uw nieuwe bankstel, hoekbank, loungebank of fauteuil vaak direct uit voorraad meenemen. Onze collectie volgt altijd de nieuwste woontrends en is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen en kleuren. Uw ervaring staat bij ons centraal. We horen dan ook heel graag hoe u uw aankoop en ons advies heeft ervaren. Met uw feedback kunnen wij onze service en dienstverlening continu blijven aanscherpen!
Randstad 22, 33, 1316 BR, Almere, Lelystad, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geduldige werknemers di adviezen geven. En mij mee nemen in de keuzes. Ze zijn zeer vriendelijk. Ik heb eerst een keuze gemaakt en daarna weer iets anders gekozen.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Aswita heeft ons goed en netjes geholpen. We konden op ons gemak rondkijken en als er vragen waren konden we deze stellen. We hebben goede uitleg gekregen die duidelijk en vriendelijk was. Niet opdringerig en uiteindelijk ook een goede prijs overeengekomen. .

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Want goed gehulpen door de medewerker Tem.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Wat een top bedrijf gisteren mijn bank hier gekocht uit voorraad
ik ben fantastisch geholpen door Aswieta en Tim😄

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Heel fijn geholpen. Eerst rustig zelf kunnen kijken en daarna geholpen om de juiste keuze te maken

Ik ben heel blij me.
Heel aardige medewerkers.
Aanraden 100%

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Goed geholpen door Aswieta. Ze benoemde alle mogelijkheden en nam echt de tijd

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Shout out naar Aswieta. Denkt enorm met ons mee bied duidelijk en helder advies. Echt een topper. Heel fijn in de communicatie ook.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Aswieta heeft ons heel goed geholpen met het kiezen van de bank kleur en afmeting

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Wat een super fijne ervaring. Heel erg goed en fijn geholpen door Aswieta en alle andere medewerkers. Zij maakte het gewoon leuk om een nieuwe bank te gaan kopen. Zeker een aanrader om langs te gaan als je een nieuwe bank zoekt!!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Een top behandeling ontvangen! Goede communicatie, goede productkennis en zeer klantvriendelijk!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
I had the best experience with them really all of them wanted to help us, but with us came Aswieta she help us a lot and explained everything about the sofas at we choose! Thank you very much Aswieta!☺️🫶🏻

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Winkel in Almere is niet te bereiken. Bij koop bank zeiden ze 22 weken levertijd. Opeens is dit naar 33 weken levertijd, navraag gedaan via mail: krijg geen reactie (al drie keer gemaild). Gebeld: krijg iemand die er niets van af weet en ook niet echt klantvriendelijk is. Wat jammer dit zeg!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Zeer onprofessioneel. Offerte van de bank aangevraagd. Getekend op een a4. Geen afmetingen erbij. Geen prijsberekening van de bank per onderdeel. Aangezien je de afmetingen kan aanpassen. Wel een bestelbedrag en een op voorraadbedrag. Om vervolgens een broodje aap verhaal aan te horen over openingsactie die tot zondag liep en 1 dag verlengd was. Was daar op dinsdag. Moest nu ja zeggen want ja anders geen korting. Je mag geen foto maken van die amateuristische offerte, je mag t niet meenemen. Er word gevraagd in welke kleur je de bank wilt en toevallig zit die niet bij de ‘goedkopere’ opties. Terwijl dat wel gewoon op internet staat. Je krijgt niet te weten welke stof in welke prijs valt. Er word niks verteld over 30% annuleringskosten of de kosten en absurde voorwaarde voor het leveren. En vervolgens pushen of ik niet kan bellen om partner telefonisch te overtuigen om alsnog die bank per direct te kopen. Dus bleef zeggen. Nee ik ga het vandaag niet kopen. Krijg ik vervolgens ja voor wat voor bedrag ga je het wel kopen vandaag? En wanneer ga je anders terugkomen komende week? Want deze prijs ga je alleen vandaag krijgen en anders heb je pech. En vooral er op hameren om de dagen terug te komen dat ze aan het werk was. Bang dat je collega met een andere prijs komt aangezien jullie dit uit de duim zuigen? Anders had je mij de offerte voor de bank zonder de korting wel meegegeven. Heb duidelijk laten merken dat ik niet gediend ben van deze rare bizarre verkooppraatjes en dan ben ik diegene die het gezellig moet houden. Trap er niet in!
Update 15-07-2026 14:22e-mail gestuurd. Tot op heden geen reactie. Vandaag is het 16-07-2026 14:10
Update 22-07-2026 nog steeds geen reactie op mn e-mail!!!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
It was a beautifull store with helpful advice, I will recommend this to everyone.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Wij zijn hier prima geholpen door de hele staf. Netjes, vriendelijk, correct en afspraken worden 100% meteen nagekomen. Ook een stukje na service werd direct en prima opgelost.
Zeker een aanrade!!!!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Ik ben super goed geholpen. Door een mevrouw en later een meneer. Ze namen alle tijd voor mij. Nu is het afwachten wanneer de bank er is.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Goed geholpen, er werd goed naar onze wens geluisterdt

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Simpel wezen KIJKEN voor een bank, niet kopen.
Uiteindelijk word je gedwongen om een overeenkomst te tekenen als je weg wilt gaan.
Als je als verkoper tegen iemand zegt dat je de bank even een dagje kan reserveren voor 50 Euro, zeg dan meteen dat je een deel van het totaal bedrag betaald en zeg niet: als je nu weggaat dan vervalt de korting, dus als u het nu even reserveert dat blijft de korting. Terwijl ik zeg: Ik ga wel naar huis om te meten en bel terug om het door te geven. Maar meneer laat me toch tekenen. Is dit raar? Wees even eerlijk hierover, want het is niet ok om de koper de tuin om te leiden.
Verder krijg ik nu te maken met annuleringskosten van 30% en de dame die in aan de lijn had zegt 30% van 1000 euro (aankoopbedrag). Wat is er met de 50 euro gebeurd die ik moest betaling aan zogenaamde "reserveringskosten"?

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
**Vriendelijkheid genoeg, actie wat minder**
Op 19 mei werd onze nieuwe relaxbank (2-zits en 3-zits) geleverd. Helaas bleek direct dat de 2-zits de verkeerde kleur had en dat het mechanisme van de 3-zits niet goed werkte.
**20 mei** – In het filiaal geprobeerd foto's en video's per e-mail te versturen. Die kwamen volgens het filiaal niet aan.
**21 mei** – Alles opnieuw verstuurd, dit keer vanuit huis. Geen foutmelding, dus ervan uitgegaan dat het gelukt was.
**28 mei** – Een e-mail ontvangen met de vraag of we de foto's en video's alsnog wilden aanleveren. Dus alles nog maar eens verstuurd.
**29 mei** – In het filiaal nagevraagd. Nog steeds niets ontvangen. Uiteindelijk hebben medewerkers foto's gemaakt van de foto's op mijn telefoon, zodat er tenminste iets in het dossier terechtkwam.
**1 juni** – Klacht gegrond verklaard. Omruiling zou geregeld worden en ik zou op 4 juni worden teruggebeld.
**4 juni** – Geen telefoontje.
**5 juni** – Weer naar het filiaal gegaan. De belofte: "Volgende week wordt u gebeld om de bezorging af te stemmen."
**11 juni** – Nog steeds niets gehoord. Zelf de bezorgdienst gebeld die op 19 mei had geleverd. Die bleek inmiddels niet meer samen te werken met dit filiaal. Vervolgens opnieuw naar het filiaal gegaan. Daar bleek dat de omruiling nog niet eens was aangevraagd en dat de vervangende bank in een ander filiaal stond. Wederom de belofte: "Volgende week wordt u gebeld."
**18 juni** – Nog steeds geen telefoontje. Blijkbaar hanteert dit filiaal een kalender waarin een week langer duurt dan zeven dagen.
21 Juni - weer naar het filaal, "0 wat erg meneer, ik vandaag nog regelen dat u in de komende drie dagen gebeld wordt voor leverings afspraak. Twee dagen zijn er nu voorbij.
Ondertussen zitten wij al een maand op een bank met een defect mechanisme en staat er een enorme doos met een bank in de verkeerde kleur in onze woonkamer.
Wat het extra frustrerend maakt: iedereen is vriendelijk. Er wordt begrip getoond, er worden excuses aangeboden en er worden toezeggingen gedaan. Alleen lijken die toezeggingen dezelfde route te volgen als onze e-mails: ze verdwijnen spoorloos.
De slogan luidt: *"Vandaag gekocht, vanavond zitten."* Dat is waarschijnlijk waar. Alleen blijkt dat wanneer er iets misgaat, de service vooral gebaseerd is op wachten, nog eens wachten en vervolgens zelf maar weer naar de status informeren.
Na een maand vraag ik me af wat er sneller geleverd wordt: een nieuw bankstel of een terugbelverzoek.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Almere
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.