Ik heb 24 April mijn nieuwe bankstel binnen gekregen. Het was geen goedkopen bank 2500 euro. Na 3 weken melding gemaakt dat er al best veel plooien in zitten ( Ik snap dat dat kan gebeuren maar ni... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer goed geholpen door vriendelijke jongeman, goed luisteren oor naar mijn wensen. We kwamen om te kijken maar zijn geslaagd voor een 2 1/2 zits, hij kwam met meerdere kleuren aan stof, dus kleurkeu... Se mere
Virksomheden har svaret
Een warm welkom toen we binnenkwamen. Behulpzaam, medewerker weet wat waar hij over praat, meedenkend , kortom aanrader om hier in Alkmaar eens naar binnen te gaan. Genoeg keus, goede kwaliteit en per... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn zeer goed geholpen door brandon in alkmaar. Heerlijk rustig kunnen kijken en rondslenteren zonder de druk dat je wat moet kopen ik heb wel eens anders gezien, maar heerlijk kunnen winkelen e... Se mere
Virksomheden har svaret
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Koedijkerstraat 2, 1823 CR, Alkmaar, Noord-Holland, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer slechte service na aankoop bij problemen.
Bank zitting binnen 4 maanden al doorgezakt. Geen gehoor aan een klacht, geen oplossing, slecht contact, zelfs terugbellen lukt ze niet..

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Bank aangeschaft en zou in week 35 geleverd worden, het is momenteel week 40 en ik heb nog steeds geen bank en ook geen duidelijkheid over wanneer de bank überhaupt geleverd wordt. Als je ze op belt, gaan ze het uitzoeken en je terug bellen. Ik ben nog geen 1x terug gebeld en kan zelf elke week blijven bellen voor duidelijkheid, die dan niet gegeven wordt.
Koop echt ergens anders je bank!!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Betreft contact in de winkel
De seats is nog niet geleverd

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Ik lees alleen 12 tot 15 weken levertijd, is het niet zo "vandaag bestellen vanavond zitten"🤔

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Wij waren vandaag bij seats &sofas Alkmaar. Super Service. Heel vriendelijke verkopers. Alleen een sjagerein achter de computer om onze order te verwerken.
We werden ook nog afgesnouwd. Liepen we toch nog met een naar gevoel naar buiten.
Wel een mooie bank gekocht!!!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Wij zijn zaterdag 14 september een bank wezen uitzoeken. Wij zijn heel goed en netjes geholpen door Rik. Dat ik binnen kwam dacht ik echt onee niet weer dat gehijg in mijn nek. Rik gaf ons de informatie die we wilde en de tijd om keuzes te maken. De bank is besteld en hopen hem tussen de 12-16 weken te mogen ontvangen. Dankjewel Rik!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Hele slechte service gehad. Een onderdeel van onze bank was niet mee besteld. Eerst was hier een redelijke oplossing voor gevonden. Maar toen we de bank gingen ophalen nog overlegd en uiteindelijk de oorspronkelijke prijs betaald. In de avond gebeld door werknemer, die direct in de aanval ging en ging dreigen met jurische stappen. Heel jammer want waren graag eerst in gesprek gegaan.
Update: inmiddels al drie keer toegezegd gekregen gebeld te worden door een medewerker, maar gebeurt niks! Ik vind dit echt schandalig! Ze reageren op de review maar dat is dus heel erg nep!
Nieuwe update: had het eigenlijk opgegeven, maar uiteindelijk ben ik gebeld door Seats and sofas met een hele goede oplossing. Bedankt voor het alsnog willen oplossen! Het heeft op zich laten wachten, maar uiteindelijk hebben ze het netjes opgelost!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
We werder goed geholpen door Ryan en er is goed geluisterd met wat onze wensen waren. Uiteindelijk was de bank die we graag wilde ver over onze budget. Er was die dag een extra actie maar kwam nog steeds niet bij onze budget. ryan ging met de manager praten of er nog mogelijkheden waren. Hij zei na lang stoeien (hij was met 30 sec weer terug) was er nog een extra potje waarvan geld uit gehaalt kon worden en uit eindelijk hebben we flinke korting gehad waardoor het dichtbij onze budget kwam en hebben de bank die we graag wilde kunnen nemen. Dit is waarschijnlijk een verkoop truuk wat ze altijd al uit de doos halen maar mij hoor je niet klagen. Daisy heeft de bestelling goed afgehandeld. Nu alleen nog de levertijd afwachten want daarmee staan ze wel slecht mee aangeschreven maar ben benieuwd tot nu toe geen slechte ervaring.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Alles ging mis. Lange wachttijd. 15 weken. Daarna niet beschikbaar. Slechte communicatie. Nooit terug bellen. Na uitzoeken en levering van een andere bank, wederom lange leverings tijd. Na 3 dagen gebruik. De bank zakt door. Na klacht, geen enkele service. Snelle jongens en meiden die bonussen krijgen bij verkoop maar geen verstand hebben van kwaliteit en service.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Ik raad mensen aan om hier geen bank te kopen. De klantenservice is echt belachelijk.
1,5 jaar geleden een dure bank gekocht hier. De bank is nu enorm doorgezakt. Aan 1 kant een beetje en aan de andere kant echt enorm, tot op de veer. Ik heb toen contact opgenomen met seats and sofa's en die vertelde dat we de bank dan moeten aanbieden op een service dag. We hebben de bank gekocht in Zaltbommel dus moesten we de bank daarheen brengen. We zijn ondertussen verhuisd naar Denhelder, dus gevraagd of hij bij een andere mocht. Dit mocht gelukkig en we konden hem brengen naar Alkmaar vóór de service dag op 14 augustus. Ik vind het belachelijk dat wij zo'n enorme bank naar hun moeten brengen. Hij past niet even in je auto natuurlijk. Dus mochten we ook nog eens opdraaien voor de kosten van een boedelbak etc om hem daar te krijgen en daarna weer op te halen, terwijl dit een garantie ding is. BELACHELIJK. maargoed wij daar de bank naartoe brengen en die vrouw die de bank aannam gaf aan dat de bank ongeveer 15 augustus wel weer klaar zou zijn omdat ze de banken gelijk maken op de servicedag.
Op 16 augustus hadden we nog niks gehoord dus belde ik zelf. Maar kreeg een heel ander filaal aan de lijn want er was geen baliemedewerker daar. En die kon niks zien. Of ik 17 augustus terug wilde bellen. Dus ik dat gedaan krijg ik weer iemand aan de lijn die geen idee heeft hoe of wat en dat iedereen verder ziek is.. of ik na t weekend terug wilde bellen. Onderussen 19 Augustus eindelijk iemand aan de telefoon die wat kon vertellen... Verteld ze me dat er een miscommunicatie is geweest, 2x.. er was helemaal geen servicedag de 14de. Er is pas weer een servicedag midden september. Dus of we maar even langer wilde wachten op de bank???? als compensatie bieden ze 50 euro.... Echt belachelijk dit.. ben mn bank meer dan een MAAND kwijt, door hun fout, ben hardstikke zwanger en zit een maand op de grond??? 50 euro is nog niet eens genoeg voor de boedelbak en bezine van de heenreis, laat staan de terugreis.
Wij hebben aangegeven hier niet mee akkoord te gaan natuurlijk. en dat we liever ons geld terug wilde, of dat ze de bank brachten naar ons en met de service dag weer ophalen. Toen vertelde de mevrouw dat ik op de website een service verzoek moest indienen met haar naam erin. Ik dat gelijk gedaan natuurlijk. Zou binnen paar dagen reactie krijgen. 19 augustus ingevuld. Is nu 3 september en heb nog geen eens een antwoord gehad??????????? Ze denken gewoon ik wacht net zo lang tot de Service dag er al is en dan hebben ze het er maar lekker mee te doen.
Ben helemaal klaar met dit bedrijf. Koop hier alsjeblieft niet je bank. Die ene ster die je verplicht hier moet geven is het nog niet eens waard!
Laat je niet foppen.. al die leuke berichten onder slechte reviews doen ze helemaal niks mee. Gelijk natuurlijk berichtje gedaan naar dat WhatsApp nummer. Krijg als reactie dat het doorgezet is en ik zo snel mogelijk gebeld word.... Dat was EEN WEEK geleden... Natuurlijk niet gebeld, heel verassend.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Om te beginnen ben ik op een vriendelijke manier ontvangen door medewerker Ishac.Ik werd in de gelegenheid gesteld om rustig rond te kijken.Eenmaal keuze gemaakt op een bank naar smaak ,is de medewerker mij ruimhartig tegemoet gekomen de mogelijkheden en bovenal de prijs .

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Eerst al na pas 6 maanden 2 banken geleverd die stuk waren dus banken retour. Na 2.5 maanden konden we de banken weer krijgen, maar achteraf nog niet gemaakt. Na veel telefoonverkeer ( wat niet echt klantvriendelijk was ) eindelijk de gemaakte banken gekregen. Na 6 maanden 1 bank weer stuk, of we hem even kunnen langsbrengen om hem te laten maken, of laten ophalen voor €75.
Wat is de service van deze zaak toch bar slecht. Nooit maar dan ook nooit meer iets van Seats en Sofa's !!!!
Daarna netjes die mail hieronder, maar nee hoor ... nooit meer iets gehoord. Echt een waardeloos bedrijf !!!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Na 8 maanden wachten eindelijk onze bank ontvangen. Is de elektrische stoel gebogen en stuk. Moeten weer een servicemelding maken en wachten of ze hier wat aan gaan doen… zolang wachten op een stukke stoel bedankt!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Sorry maar wat een verschrikkelijk bedrijf,
Eerst me geld leegrukken. Daarna afspraak maken om in termijnen te kunnen betalen. Vervolgens wordt ik gebeld dat ik die bank binnen 2 dagen moet ophalen maar niet kan want ik heb niet volledig betaald dus ik moest nu gelijk alles betalen. En wat een toon en was niet bepaald klantvriendelijk. Dus mij bellen ze op haal die bank met 2 dagen op en vervolgens zeggen ze je je mag de bank niet want dan moet je nu betalen. Bel me dan ook nii geiriteerd op om die bank nu te halen

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Wij hebben een bank gekocht vorig jaar augustus. We zijn al een jaar bezig met de klantenservice van dit bedrijf. Na twee maanden laat het stiksel op vier plekken los.
Ik lieg niet als ik meer dan 25 keer heb gebeld. Tot de dag van vandaag ben ik nooit terug gebeld. Dit is wat ze continu aangegeven.
In de winkel was een goede verkoper die zeer vaardig is in het verkopen van het product. Ik snap niet dat je achter je product kan staan met deze bizar slechte service.
1800€ weggegooid? Ik denk het wel.
Ik ga heb nog een kleine hoop dat ze mij ooit gaan bellen. De kans is nihil. Na een jaar besef ik dat dit bedrijf geen interesse heeft in service, maar in het verkopen van massa.
Wat ik wil zeggen is…. Koop je bank hier niet. Bespaar jezelf ellende en loze beloftes.
Kan ik het bedrijf omschrijven als oplichting? Ondertussen wel. Toch hou ik hoop.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Ik heb onlangs een elektrische bank (casanova) aangeschaft in Alkmaar.
Ik ben goed geholpen door de vriendelijke personeel en ook Lina & Rumeysa hebben me goed en snel geholpen.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Slechte service. Bank had 3 gaatjes bij aflevering. Vervolgens wordt telefoon niet opgenomen. Op mail wordt niet gereageerd. Daarna mail naar hoofdkantoor en dan krijg je te horen dat je bank maar even moet langs brengen om naar te laten kijken. Zelf geen auto dus had bank bezorgen. mooie beloftes bij aankoop maar service is heel slecht

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Waardeloos bedrijf. Heb een bank gekocht bij Seats and Sofas en ben extreem teleurgesteld. Eerst brengen ze de verkeerde bank, niet wat wij besteld hebben, vervolgens duurde het maanden en 36 keer bellen voordat ze eindelijk ons het geld teruggaven en nu zijn we nog de verzend kosten van 150 euro kwijt, omdat dat "hun probleem niet is".
Ze zeggen iedere keer als je belt "We zullen je morgen terugbellen", maar ze bellen gewoon niet terug.
Ik raad niemand aan om hier een bank te kopen, het veroorzaakt alleen maar problemen.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Læs mere om andre typer anmeldelser.