Ik heb 24 April mijn nieuwe bankstel binnen gekregen. Het was geen goedkopen bank 2500 euro. Na 3 weken melding gemaakt dat er al best veel plooien in zitten ( Ik snap dat dat kan gebeuren maar ni... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Zeer goed geholpen door vriendelijke jongeman, goed luisteren oor naar mijn wensen. We kwamen om te kijken maar zijn geslaagd voor een 2 1/2 zits, hij kwam met meerdere kleuren aan stof, dus kleurkeu... Se mere
Virksomheden har svaret
Een warm welkom toen we binnenkwamen. Behulpzaam, medewerker weet wat waar hij over praat, meedenkend , kortom aanrader om hier in Alkmaar eens naar binnen te gaan. Genoeg keus, goede kwaliteit en per... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn zeer goed geholpen door brandon in alkmaar. Heerlijk rustig kunnen kijken en rondslenteren zonder de druk dat je wat moet kopen ik heb wel eens anders gezien, maar heerlijk kunnen winkelen e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Kontaktoplysninger
Koedijkerstraat 2, 1823 CR, Alkmaar, Noord-Holland, Holland
- 727501700
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
In mei 2024 een bank aangeschaft bij…
In mei 2024 een bank aangeschaft bij seats and sofas Alkmaar. In de winkel aangegeven dat wij katten hebben en wij kregen advies over welke kwaliteit stof wij zouden moeten aanschaffen (de hoogste kwaliteit genomen). Nu heb ik het bankstel amper een jaar in mijn huis staan en kan ik alweer een nieuwe aanschaffen. De stof beschadigd extreem snel VOORAL met katten. Elk deukje en krasje is te zien op de bank en overal op de bank zie je afdrukken zitten van voorwerpen die op de bank hebben gelegen! Kortom slechte kwaliteit... voor een bank van 1600 euro zou je toch verwachten dat je niet na 9 maanden een nieuwe bank zou moeten aanschaffen? Ik zou verwachten van een verkoper dat deze mij van te voren goed kan adviseren en dus ook kan afraden welke stof ik zou moeten nemen voor mijn bank. Helaas is dit niet het geval en ben ik mijn geld dus gewoon kwijt.

Fijne winkel
Bij aankomst werden we in de winkel ontvangen en kregen we het concept uitgelegd.
Nadat we een aantal modellen hadden bekeken hebben we om hulp gevraagd en kwam er een verkoper ons helpen met de uitwerking van diverse opties.
Wat we fijn vonden was dat dit niet opdringerig overkwam en dat dit heel rustig en netjes verliep.

Eerlijke en aardige medewerkers
Eerlijke en aardige medewerkers. Hebben ons goed geholpen met de keuze en bleven geduldig toen wij aan het twijfelen waren.

Erg goed geholpen door Summer
Erg goed geholpen door Summer, zij heeft het perfecte kleur en bank gevonden voor ons. Wordt zeker aangeraden!

Neem de tijd
Zaterdag 15-02-2025 gingen mijn man en ik ons orienteren voor een nieuwe bank.
Op naar Seats and Sofa,s Alkmaar.
Na n tijdje te hebben rond gekeken en banken uit geprobeert te hebben,kwam er een hele lieve aardige verkoopster naar ons toe,bood ons koffie aan en vroeg of er iets bij stond wat naar onze wens was.
Er waren 2 banken waar wij onze oog op hadden laten vallen en bespraken onze wensen met de verkoopster.
Onder tussen was er ook een aardige verkoper bij en wij hadden n gezellig praatje.
De verkoopster ging uitzoeken wat de prijs was van de opstelling van de 2 banken die wij hadden uitgezocht.
Wij konden echt geen keus maken en de aardige verkoper kwam nog even met n mooie prijs.
Onder tussen was er zeker al 1.5 uur verstreken wij konden maar niet kiezen.
Na gezeten,gelegen en op de bank gehangen zoals we thuis zouden doen.
Nog n lekker kopje koffie en wij zaten met de verkoopster en verkoper op wat uiteindelijk onze nieuwe bank zou worden,nog met twijfels over de kleur.
Gezellig te praten over van alles, de kleinkinderen,hoe een kerriesaus gemaakt word,het leek of als we op visite waren.
Nog even een sigaretje gerookt en buiten de kleurstaal nog eens bekeken.
En uiteindelijk alles geregeld en de bank besteld.
Wij zouden nog wat boodschappen doen,maar dat is er niet van gekomen want uiteindelijk na toch snel 4 uur was het half vijf geworden.
Een gezellige middag met super lieve verkoopster en verkoper.
Een hele fijne ervaring en goede hulp van de verkoopster en verkoper.
Dikke 10 voor deze kanjers.

Fijne winkel
Meteen in de winkel fijn geholpen met wat informatie. Daarna even een rondje gelopen, en uiteindelijk met fijne hulp een bank + stof uitgekozen.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Denken mee over hoe of wat heb zelf een…
Denken mee over hoe of wat heb zelf een hond dus kan je niet elke stof nemen

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf met waardeloze service,
Mijn dochter kocht hier een bank waarvan de leuningen biet opklapte als moest , de houten balken van het obderstel door de kussens heen kwamen en hierdoor voor geen meter zat, klantenservice nog waardelozer dan de bank, we moesten de bank zelf maar even brengen! Het was een vank van meer dan 2000 die naar een jaar ergeren linearecta naar een vuilstort is gebracht. Schande!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Heel aardige en behulpzaam personeel
Ik wilde in eerste instantie gewoon even rond kijken en gaf dit ook aan. Je wordt gewoon met rust gelaten om rond te kijken.
Er werd ons meteen koffie of thee aangeboden.
Het voelde gewoon gastvrij.
Ik had wat vragen over de banken en stoffen en een jonge man (Juice) kwam ons helpen. Hij probeerde ons niets aan te smeren, maar was gewoon eerlijk en dacht mee.
Uit eindelijk had ik toch een besluit genomen en een bank gekocht voor een zeer schappelijke prijs.
De hele flow en sfeer onderling was gewoon top.
Echt heel fijn personeel. Helemaal top

Lekker duidelijk
Lekker duidelijk
Veel op voorraad
Dus gelijk zitten

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Goed en leuk ontvangen echt welkom…
Goed en leuk ontvangen echt welkom geheten uitleg over banken en nummers en prijzen. Verkoopster (Arlinda) stond in de buurt om antwoord te geven zodra wij vraag hadden maar zeker niet opdringerig daarna goede deal gedaan. Mooie bank voor scherpe prijs

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Prima geholpen door Noa en een goede…
Prima geholpen door Noa en een goede deal kunnen maken.

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
In mei 2024 kochten wij een bank met…
In mei 2024 kochten wij een bank met hocker voor 3160 euro direct betaald. Na 8wk kreeg ik een telefoontje of de bank nog besteld moest worden? Vreemd maar kan gebeuren. Eind september kwam de bank zonder hocker. Op de bon stond deze inderdaad niet vermeld maar op de tekening wel. Genoeg getuigen hiervan. Na een vervelend en defensief gesprek werd deze alsnog besteld. November nogmaals gebeld, de hocker was niet besteld en ons hele verhaal opnieuw, contact met het hoofd kantoor was niet mogelijk. Uiteindelijk, februari is de bank compleet. Op mijn vraag of wij hier nog een compensatie voor kunnen krijgen was het antwoord direct NEE. Wat een slechte service!!

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Don't bother buying furniture from…
Don't bother buying furniture from here. The delivery dates are unreasonable and if you will try to cancel it 1 week after the purchase they will charge you 50% of your initial payment even though your sofa will be delivered in 5 weeks. A big scam.

Zeeeer tevreden
Al de derde bank die we hier kopen wegens nieuwe woningen. Zeer tevreden met de service. Denken goed met je mee en delen hun kennis met je zonder een opgejaagd gevoel dat je wat MOET kopen. Klant is koning in dit bedrijf en dat is goed te merken. over de kwaliteiten van de banken zijn wij ook zeker te spreken. Stof blijft mooi

Let op de prijs
Goede en klantvriendelijke verkopers. Je wordt snel en prettig geholpen. Echter de prijs van de stof is niet duidelijk te vinden in het showroom model. Het zou een aanwinst zijn als ze dat extra vermelden bij het nummer van het model. Is het voor de klant ook duidelijker

Besvarelse fra Seats and Sofas - Alkmaar
Læs mere om andre typer anmeldelser.