"Uautoriseret" SEAT-service
Jeg skal have lavet service på min Seat Altea. Den har altid fået aut. service og jeg vil gerne fortsætte så der kun er Seat-stempler i servicebogen.
Det er 15.000km lille service, altså en kontrol og reelt blot olieskifte.
Jeg ringer først til en andet nordjysk Seat værksted som vil have 2.200kr. for opgaven. Det er dyrt.
Jeg ringer dernæst til Seat Aalborg "Østerport" imens jeg kigger på deres hjemmeside. Der ser jeg "5plus" som er et lille service til 1.495kr.
Jeg skal selv specifikt beder om 5plus, sælgeren sagde intet om det (han ville sælge det dyre, ligesom det første værksted).
Vi aftaler at jeg venter på bilen og det tager ca. en time.
På dagen viser det sig desværre at tage 2 timer, hvorfor jeg misser en aftale. Værkfører siger "så skulle vi jo ikke have lavet bilen idag" og han "vidst ikke hvem der havde sagt olieskifte kun tager 1 time".
Når jeg åbner servicebogen, så viser det sig at den er stemplet "Østerport".
Jeg beder om at få et reelt "SEAT"-stempel i servicebogen, men det kan ikke lade sig gøre.
Men det var jo hele grundlaget for at bruge et Aut.værksted, at få udfyldt servicebogen!
Ingen aner jo hvad "Østerport" er.
Det står også klart for mig, med antallet af Ford biler på pladsen, værkstedet og Ford logoer at Seat fylder meget lidt for Østerport.
Jeg kan kun fraråde at anvende dem eller andre Seat-værksteder. De er jo alt for dyre og har ikke styr på hverken tid eller servicebøger.
Jeg vælger et godt Bosch-værksted næste gang.