Jeg har deltaget på Seans workshop om stress, angst og nervesystemet. En meget fin dag, hvor Sean rundhåndet deler ud af sine værktøjer og erfaringer. Kan absolut anbefales.
Jeg vil varmt anbefale Sean til alle, der kæmper med stress eller føler sig overbelastede! Hos Sean er jeg blevet mødt med et nærvær og en varme, som har gjort det muligt for mig at åbne op i... Se mere
Jeg valgte at investere i mig selv ved at få behandlinger hos Sean. Jeg valgte at starte hos Sean fordi jeg havde gået med spændinger i nakken og skuldrene længe. Behandlingerne har virket på så... Se mere
Sean Murphy kropsterapi har speciale i at hjælpe mennesker ud af stress og traumer. Kropsterapi en effektiv behandling gennem blandt andet en række pulserende massageteknikker, akupressur, zoneterapi, åndedretsøvelser og terapeutisk samtale, som hjælper med at behandle tilstande som nakke/skulder smerter, stress, angst og gamle traumer. I kropsterapien har jeg fokus på både krop og sind, og sammenhængen mellem dem. Hvis man ofte er meget presset, og ignorerer kroppens signaler, kan man hurtigt udvikle stress. Det kan vise sig som søvnproblemer, tankemylder, uro, angst, smerter i kroppen, udmattelse og manglende lyst og energi til at udføre dagligdagens opgaver. Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du ønsker at høre mere, eller booke en tid. Kærlig hilsen Sean Murphy
Nørre Søgade 27A, 1 th, 1370, København, Danmark
Jeg har deltaget på Seans workshop om stress, angst og nervesystemet.
Kan absolut anbefales.

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
Jeg har og haft en rigtig god oplevelse med Sean, som i høj grad har hjulpet mig og hjælper mig med at få mit nervesystem i ro og ned i stressniveau.
Stor anbefaling herfra🫶🫶

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
Hos Sean er jeg blevet mødt med et nærvær og en varme, som har gjort det muligt for mig at åbne op i et trygt rum. Gennem hele forløbet har jeg følt mig hørt og forstået, og han har hjulpet mig med at styrke troen på mig selv 🙏
Sean har en dyb forståelse for sammenhængen mellem krop og sind, der afspejler sig gennem stor viden, egne erfaringer og en tydelig passion for mentalt helbred og for at hjælpe andre.
Samtidig er Sean utrolig dygtig til selve kropsbehandlingen. Han mærker hurtigt, hvor kroppen kæmper og hvordan den kan hjælpes tilbage i balance.
Forløbet har været det hele værd og jeg er meget taknemmelig for den hjælp, jeg har fået 🙏 - mere kan man ikke ønske sig af en behandler!

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
Jeg har gået i forløb hos Sean i et lille års tid til behandling for stress og angst. Sean formår at få en til at forstå det man kæmper med på en rolig og rationel måde og giver en nogle gode forklaringer og simple redskaber man selv kan benytte i hverdagen.
Kroppen og sindet har det idag meget bedre end det har haft meget længe.

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
Jeg valgte at investere i mig selv ved at få behandlinger hos Sean.
Jeg valgte at starte hos Sean fordi jeg havde gået med spændinger i nakken og skuldrene længe. Behandlingerne har virket på så mange andre punkter end “kun” det, jeg kom for. Behandlingerne har gjort at jeg ikke føler mig anspændt længere, derudover er min hovedpine / migræne forsvundet.
Jeg har haft søvnproblemer så længe jeg kan huske og endelig kan jeg falde nemmere i søvn og sove bedre igennem.
Jeg føler en ro jeg aldrig har haft før.
Sean er enormt dygtig, lyttende og behagelig.
Jeg kan ikke anbefale Sean nok.

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
Jeg er så dybt taknemmelig for mit forløb hos Sean. Det har overgået alle mine forventninger og givet mig mere end hvad jeg overhovedet turde forstille mig. Jeg har fundet ro i mit nervesystem og genfundet mit glade jeg. Jeg kan bedre forstå og håndtere mine følelser nu, og jeg føler mig så lettet.
Sean er utroligt lyttende, dygtig og grundig. Jeg har følt mig set og hørt hele vejen igennem. Alle fortjener at give sig selv denne gave til livet.

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
Jeg havde en rigtig god oplevelse med behandling og massage hos Sean. Han er meget professionel, kender kroppen godt og massagen var både effektiv og afslappende. Jeg følte tydelig forbedring efter behandlingen.

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
Sean er alle pengene værd! Da jeg startede hos ham kunne jeg kun se mine hænder og ikke mine omgivelser. Så stresset var jeg. Bare efter første gang respondere min hjerne og krop positivt på behandlingen jeg har valgt at forlænge mit forløb da mit stres stikker dybere end jeg troede.

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
En stor hjælp og én man kan mærke vil dig det bedste.
Tak Sean 🩷

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
Bedste beslutning at få behandling her!Sean har hjulpet mig og efter to behandling har fået det bedre.Den bedste i København.1000 tak Sean🙏🙏🙏🙏
Sean har med sine kropsbehandlinger og samtaler med mig hjulpet mig utrolig meget. Der er både den umiddelbare virkning af behandlingerne, hvor Sean flere gange har brugt sit store engagement i at hjælpe andre og sin viden, så jeg slap fri af store smerter. Der er ingen hokus pokus. Jo mere jeg lærer om kroppens visdom og hvad den fortæller mig, jo mere giver det mening. Viden man ikke bare kan få alle steder - heller ikke hos lægen. Jeg har fået en uvurderlig indsigt som jeg selv bruger nu. Så der er også over længere tid en stor og vigtig gave at få ved at gå hos Sean. Hans respektfulde, meget rummelige, varme og empatiske måde at være på samt hans professionalisme gør virkelig en forskel - og den finder man ikke hvorsomhelst. Sean gør dig og din bedring til sin hovedopgave, når du er til behandling. Tak for dig og dine kompetencer, Sean.
Bedste krops behandling i kbh!!!
Da jeg pludselig ikke kunne mere og min krop var helt overbelastede var da lang ventetid til både psykolog osv.
Jeg fik heldigvis henvist Sean af en kollega - og han var en kæmpe redning!
Fandt en tid til mig hurtigt og var så professionelt dog på den mest omsorgsfulde måde.
Jeg vidste slet ikke hvor galt det stod til med min stress før jeg kom til Sean.
Han rummede alt det der var, og sammen har vi arbejdet os mod mindre stress og mere kropsforståelse. Seans behandlinger og professionelle forklaringer om hvad og hvorfor min krop reagere har været en kæmpe gave. Jeg har haft et Helle sted hvor jeg har kunne ånde ud, og få nye metoder til at komme frem i mit liv.
Jeg har følt mig enormt forstået og taget mig .
Vil anbefale alle der kæmper med stress eller ubehag at besøge Sean.
Man får ikke bare en behandling. Man får menneskelig omsorg, gode råd, en sms - tråd til Sean som kan gribe en når man panikker og ikke forstår ens egen krop.
Det har været en kæmpe gave, er ikke helt glad for at skulle stoppe. Men jeg har fået så meget med ! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mange ting har jeg oplevet igennem mit liv, havde jeg vidst du fandtes noget før så havde jeg bare prøvet det. Blev hel og genskabt som ny allerede næsten efter første session. Vil klart anbefale dig. Troede aldrig livet ville blive godt igen, men du gav mig tro og håb igen. Og fik min krop til at åbne sig for livet igen. ❤️ havde jeg haft råd, havde jeg gået hver uge. Fordi det er livskvaliteten værd!

Hjælp til et bedre mig.
Jeg har de seneste 15 år haft den overbevisning at jeg havde det helt fint. At mit travle niveau var almindeligt og uundgåeligt. Jeg tog testen hos Sean, og fandt hurtigt ud af at min måde at leve på, var bremse klodsen for alle de ting jeg gerne ville i mit liv. Jeg startede i traume terapi og er så dybt imponeret over hvilken udvikling der kan ske på kun få behandlinger. Sean stiller et trygt og roligt space til rådighed hvor man ikke dømmes for noget. Dette var klart nøglen til at jeg kunne komme af med så meget af det jeg går og bakser med personligt. Sean er ualmindeligt dygtig, professionel og så hjertevarm at jeg ikke kan andet end at anbefale et forløb til alle. Selv hvis du ikke tror du har brug for det, så tro om. Man kan altid blive en bedre version af sig selv. Med Sean's hjælp er alt muligt.

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
Svaret på spørgsmålet du leder efter; er et forløb hos Sean pengene værd?
En af de ting jeg er mest taknemmelig over, at 2024 bragte med sig er, at min og Seans veje krydsedes.
Jeg ved ikke hvordan jeg var kommet helskindet igennem 2024 uden Seans hjælp.
Fra ikke at kunne finde hoved og hale i livet, og mig selv, til at jeg nu langsomt er ved at være tilbage på sporet igen.
Jeg har gennem en årrække gået med en del skavanker, som hverken fysioterapeuter eller kiropraktorer har kunnet komme helt i bund med. Seans forståelse for at krop og sind hænger unægteligt sammen, har hjulpet mig af med mange af disse skavanker.
Så svaret på dit spørgsmål er et kæmpe stort, rungende JA!

Intuitiv og empatisk
Jeg kom til Sean med en masse uro i kroppen, og hovedpiner, der kom og gik. Igennem mit forløb har jeg oplevet en gradvis stabilisering af mit nervesystem og jeg har genfundet en rolig følelse i kroppen, som jeg helt havde glemt at man kunne have 😊 Ikke én behandling er ens, og jeg oplever Sean som en meget intuitiv og empatisk behandler. Varme anbefalinger herfra

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
Tvivler på Seans baggrund som “kropsterapeut”
Absolut ikke en behagelig oplevelse og kan ikke anbefales

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
Efter et meget hårdt brud med min ex-kæreste, kom jeg til Sean for at få hjælp til at håndtere mine svære følelser.
Det hjalp mig igennem den hårdeste periode af mit liv, og Sean var en kæmpe støtte og ro i hverdagen. Hvergang noget kom op, så var han der for mig 100%, og jeg ved helt ærligt ikke, hvad jeg havde gjort uden.
Kombinationen af behandling, samtale, ro og udfordring var den helt rigtige til mig, og det kunne han se fra start af - hvilket i min optik er det, som definerer en super professionel og empatisk behandler.
Tak for hjælpen Sean!

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
Nu er det lidt over en måned siden, jeg afsluttede mit forløb hos Sean, og her på den anden side kan jeg i den grad mærke den kæmpe forandring, jeg er gennemgået med hjælp fra Sean – ja, nærmere en forvandling.
Sean var der for mig i en akut situation og har været en uvurderlig støtte, ikke mindst i de svære øjeblikke, hvor jeg havde brug for hjælp her og nu. Han skabte et trygt rum, hvor jeg følte mig både set, forstået og mødt præcis dér, hvor jeg var.
Allerede ved første session oplevede jeg en dyb stress/traumeforløsning, hvilket var både stærkt og rørende. Sean har lettet mit sind for adskillige lag af stress og gennem arbejdet med, blandt andet mit indre barn, har jeg fået en dybere forståelse af mig selv og mine mønstre.
Det største, jeg har taget med mig, er en styrket følelse af selvværd og selvkærlighed, en ny ro, tro og tryghed, til og i mig selv.
Jeg ser mig selv i et helt nyt lys, fra en helt anden vinkel, og føler mig rigtig stærk den dag idag.
Jeg kan varmt anbefale Sean til alle, der søger en kompetent og nærværende terapeut.
KÆMPE tak Sean <3

Besvarelse fra Sean Murphy kropsterapi & coaching
Forpint. Sådan havde jeg det, da jeg besøgte Sean første gang.
Tiden var fløjet af sted, alt imens min krop, adskillige gange undervejs havde forsøgt at ringe mig op. Jeg havde overhørt og overset alle signaler, prøvet med diverse selvhjælpsbøger, lægebesøg, blodprøver og en psykolog…. 5 år senere sad en selvstændig forpint og nedtrykt mand foran Sean. Han lyttede yderst nærværende til min historie, målte mit stressniveau til 8 på en skala til 10!, Så kiggede han på mig og sagde: ”bare rolig, jeg kan hjælpe dig ud fra det stressende fængsel du nu er fanget i”. Stressen havde desuden fremprovokeret en moderat depression, den fik jeg sideløbende hjælp til hos psykiater.
Sean bruger ikke magi. Sean bruger sig selv, sit ufattelige nærvær, evne og uddannelse via kroppens signaler, til at få én til at forstå den situation man er havnet i, ikke mindst med stor kompetence i menneskets psyke, åbner han op for løsningen ud af det, og hvis man lytter efter og gør som han siger, får man det bedre med forbavsende hastighed. Uden Sean, kendte jeg ikke længere mig selv, med Sean og hans små opgaver, samtaler og massage har jeg fundet ro og fred og kan atter passe mit job som arkitekt.
Varmeste anbefalinger herfra.