Dit was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf besteld heb maar ik kom zeker terug. Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en je kan altijd terecht met vragen. Bestellen ging super makkelijk ze heb... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb al vele keren bij Scrunchies handmade with love besteld en ze hebben super produkten!!!! De bestelling wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd met een lief kaartje erbij. Laatst was er ie... Se mere
Virksomheden har svaret
Zelf ben ik gek van haarbanden. Al sinds ik een klein meisje ben. Nu heb ik jammer genoeg nogal een plat achterhoofd waardoor alle banden van mijn hoofd schuiven (haarspeldjes werken ook niet echt en... Se mere
Virksomheden har svaret
Zo blij met mijn bandeau haarbanden, heb er nu twee en de stofjes zijn mooi ze blijven mooi zitten en snel verstuurd! Ga er zeker nog meer bestellen 🙂
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ons belangrijkste doel is om functionele (haar)accessoires te bieden die jouw helpen om jezelf elke dag mooi en zelfverzekerd te voelen. Of je nu je kinderen naar school brengt, naar een zakelijke vergadering gaat of vakantie viert op het strand. Wij hebben de accessoire voor jou! We willen altijd blijven vernieuwen en streven naar het lanceren van nieuwe, unieke collecties om aan ieder zijn wensen en behoefte te voldoen. We hopen dat je met ons meedoet in deze missie en ons vrouwelijke, kleine bedrijf ondersteunt!
Kontaktoplysninger
Waardsedijk-Oost 10, 3417 XJ, Montfoort, Holland
- +316 45 71 50 94
- info@scrunchieshandmadewithlove.nl
- scrunchieshandmadewithlove.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dit bedrijf is echt top
Dit bedrijf is echt top! Kom je er niet helemaal uit dan helpen ze je tot je helemaal blij bent! Meerder haarklemmen nu in mijn bezit allemaal even fantastisch. En dan de haarlijnen die zijn echt geweldig! Heb ook een telefoonkosten van hun, vond hem eerst wat prijzig. Maar zo onwijs blij mee!

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love
Hele mooie telefoon koord en sleutel…
Hele mooie telefoon koord en sleutel hanger binnen gekregen met een super gaaf printje! En echt een goeie kwaliteit. Ik ga ze ook zeker vaker bestellen als cadeautje voor iemand.

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love
Fijn contact en snelle levering
Fijn contact en snelle levering. Ondertussen al heel wat sleutelhangers in huis 🥰

Fantastisch leuke items
Fantastisch leuke items! Al meerdere sleutelhangers besteld. Iedereen in huis heeft er eentje. Goede kwaliteit en hele fijne service! Helemaal blij met de spulletjes!

Superleuke haarbanden
Superleuke haarbanden! Enorm veel keus online, heb er inmiddels drie en wil ze allemaal wel. Service is top en levering snel.

Wij zijn fan!
Super snelle service, zeer aangenaam contact en goede kwaliteit van de producten. Helemaal fan van de sleutelhanger met pauw motief, super zacht. En dochterlief is in de wolken met haar eerste bandeau.

Leuk, vrolijk en snel
Leuke vrolijke sleutelhanger scrunchies, voor een mooie insta sale prijs. Fijne, persoonlijke reactie en hele snelle verzending 🌸

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love
Helaas was 1 haarklem kapot toen ik…
Helaas was 1 haarklem kapot toen ik deze ontving, een mailtje gestuurd met een paar foto's en er werd direct een nieuwe opgestuurd! Snelle en fijne reactie ontvangen :) Goed geregeld!

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love
Erg leuke haarklemmen en heel veel in…
Erg leuke haarklemmen en heel veel in het assortiment! Ook snelle levering.

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love
De bestelling was zoek geraakt
De bestelling was zoek geraakt. Contact gezocht en snel antwoord gekregen. Mijn bestelling is opnieuw verstuurd en nu wel aangekomen. Topservice! Bestel opnieuw

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love
Hele mooie producten en breed…
Hele mooie producten en breed assortiment. Heb haarklemmen en bandeaus besteld en ben er onwijs blij mee! Ook de communicatie is heel fijn. Dank jullie wel🥰

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love
Inmiddels een zeer tevreden vaste klant! ❤️
Vandaag twee bandeau's binnen. Met daarbij een persoonlijk kaartje met daarop de tekst: wauw je 9e bestelling al! Zo leuk en bijzonder!.
Dus wat denk je, zal ik een tevreden klant zijn?? Nou en of!!

Fijne haarklemmen
Fijne haarklemmen, goede kwaliteit, heel fijn om te dragen!

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love
Mooie haarbanden en vlot geleverd
Verslavend mooi!
Voor de 2e keer een bestelling bandeaus gedaan, super service en top product! Zeker niet de laatste bestelling, aanrader!
Echt top
Echt top! Super snelle en vriendelijke service. En super blij met mijn nieuwe scrunchies. Zitten goed en vallen niet uit 🥰
Kinderfeestje
Mijn dochter heeft vandaag met 7 vriendinnen haar kinderfeestje bij scrunchies handmade with love gevierd. Wat was dat super leuk. Alle meiden zijn naar huis gegaan met leuke scrunchies en sleutelhanger. Echt een aanrader!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.